Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πολύ σε όλους...υπολογισται και εμένα στην παρέα Σπεκτ σκάω από φαΐ ρ φίλε δεν έχω συνηθίσει ακόμα δεν το αντέχει το στομάχι μου χάνω πολύ χρόνο με το σχολείο μέχρι τις 2ηωρα δεν έχω βγάλει τίποτα και μετά μου φενεται βουνό Και κάτι ακόμα σήμερα σκεφτόμουν ένα πλάνο από την διατροφή μου οταν πάω σε φάση γραμμωση Πχ τώρα βγάζω 200γρ υδατάνθρακα,αυτόν πόσο τον κατεβάζω; Και από πρωτεΐνη; Αναγκαστικά βγάζω ένα γεύμα(κάθε μ γεύμα αποτελείται από 20γρ πρ και 300θερμίδες κατά μέσο όρο)και αντικαθιστώ με ένα σκουπ πρωτεΐνης ?η καλύτερα να κατεβάσω κιαλο τον υδατάνθρακα; Είναι σωστό σαν ιδεολογία? Ο όγκος έτσι είναι. Τρως και εκεί που νομίζεις ότι ξερνας τρως και άλλο. Όσο για τη γράμμωση να κανεις γράμμωση σε τι ακριβώς; στα κόκαλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αν βάλεις παραπάνω αβγά θα χρειαστεί αντίστοιχα να βάλεις παραπάνω βρώμη/ξηρούς καρπούς για να παραμείνει σφιχτό το ζυμάρι. Οπότε απλώς θα βγει μεγαλύτερη ποσότητα Α κατάλαβα!Θα πειραματιστώ και θα καταλήξω.Σας ευχαριστώ yannis27gr και margaritagr. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Έκανα προπόνηση σήμερα με φόρμα. Τι αηδία κι αυτή. Στα squat δεν έβλεπα τα παπούτσια πίσω και δεν ήμουν 100% σίγουρος αν ήταν στην ίδια ευθεία και επιπλέον σε κάθε rep μου κατέβαινε και λίγο το παντελόνι. Όταν το έδεσα μου ξεχειλωνόταν το σκοινί. Στις άρσεις επειδή ακουμπάω τα καλάμια μου σε συγκεκριμένη θέση σε σχέση με τα ring της μπάρας πάλι δεν έβλεπα που ακούμπαγα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ισχυει οτι ειναι ενοχλητικη.. Η μονη λυση ειναι φορμα και απο μεσα στο σορτς και τη βγαζεις οταν φτανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ισχυει οτι ειναι ενοχλητικη.. Η μονη λυση ειναι φορμα και απο μεσα στο σορτς και τη βγαζεις οταν φτανεις Ναι εννοείται. Και σήμερα με σορτς θα πήγαινα αλλά όλα πληντύριο ήτανε. Βλέπω διάφορους με κολάν και έχουν μία άνεση. Εγώ θυμάμαι όταν έκανα στο λύκειο kayak και φοράγαμε κολάν τρέχοντας έβγαινα να μην με δει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μη φοράτε κολάν, ζηλεύουμε τα καλοσχηματισμένα οπίσθια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μη φοράτε κολάν, ζηλεύουμε τα καλοσχηματισμένα οπίσθια σας Ποια μιλαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Σκεφτόμουν να ξεκινήσω μ' ένα πηχαίο "I'm back bitches!" μια που σήμερα ξανάέκανα προπόνηση μετά τον μυικό τραυματισμό (που δεν έχει φύγει ακόμα βέβαια) αλλά μετά σκέφτηκα πώς η αποχή που μου φάνηκε σαν αιώνας ήταν στην πραγματικότητα 4 μέρες και ουσιαστικά μία προπόνηση έχασα όλη κι όλη. Παίζει να έχω εθιστεί τρελά Σταυρούλα, αν έχεις ανάγκη να φας κάτι ζαχαροβουτυρώδες για να νιώσεις ευχαρίστηση στο τέλος μια δύσκολης μέρας, είτε άλλαξε νοοτροπία για να πάψει να είναι τόσο δύσκολη η μέρα είτε συνέχισε να τρως γιατί μπορεί να νιώσεις χειρότερα στερώντας από τον εαυτό σου μια σημαντική απόλαυση. Δεν έχει νόημα να στερείσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγω ποδια αναγκαστικα μονο με φορμα γιατι ιδρωνουν κ τρεχει ο ιδρωτας παντου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγω ποδια αναγκαστικα μονο με φορμα γιατι ιδρωνουν κ τρεχει ο ιδρωτας παντου καίγονται τα burger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ποδηλατικό κολάν και τα μυαλά στα κάγκελα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ποδηλατικό κολάν και τα μυαλά στα κάγκελα! 2-3 φορες βγήκα για ποδήλατο με κολάν και μετα το εγκατέλειψα,έχουμε και ενα όνομα στην περιοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι σε περιοδο κοψιματος! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι σε περιοδο κοψιματος! Θέλω τα χέρια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω τα χέρια σου τουλαχιστον δε θες τιποτα αλλο γενικα θα θελα να μουν οπως ημουν πριν δυο χρονια (μισος απο οτι τωρα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις