Arct1c Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 δεν περναν οι ατιμες οι ωρες γ τ αυριανο cheat day μετα απο 4 βδομαδδες καθαρος μεχρι αηδιας θελω καποιος να μ βαρεσει το κεφαλι κ ν σηκωθω αυριο στις 2 μπας κ φυγει αυτη η κολοπεινα 2
Mikeasdf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ρε σεις που είναι ο Sensei Maus;;;;;; Ξαφανίστηκε,είναι καλά ; Ξέρει κανείς; Φημες λενε οτι εφαγε μπαν.Δε ξερω το γιατι.
margaritagr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πριν λιγο μπηκα απο μπουζουκια... Εχει φαει μεγαλο ακυρο η (αυριανη) σημερινη, προπονηση 2
stavi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 δεν περναν οι ατιμες οι ωρες γ τ αυριανο cheat day μετα απο 4 βδομαδδες καθαρος μεχρι αηδιας θελω καποιος να μ βαρεσει το κεφαλι κ ν σηκωθω αυριο στις 2 μπας κ φυγει αυτη η κολοπεινα πωπω 4 βδομάδες δηλαδή έκανες σκληρή διατροφή;;;; πως ήταν;; πολύ δύσκολο; θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ, έτσι για την εμπειρία ακούγεται ενδιαφέρον σαν εμπειρία αυτοπειθαρχία και αυτοσυγκράτηση
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Και καλά cheat day σήμερα. Χτύπησα μια λουκανικοπιτα και ένα κρουασάν σοκολάτα, το οποίο αποδείχτηκε άθλιο και με λίγωσε.
4saken Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το BMR μου ειναι 1730 kcal/day (36 χρ 1,75, 75 κιλα). Καπου βρηκα οτι για να διατηρηθω σε αυτα τα κιλα πρεπει να παιρνω 2.400 θερμιδες με βαση την αθλητικη μου δραστηριοτητα (1,4x BMR). Ισχυει? Ασχοληθηκα για πρωτη φορα με τα macros και χθες με βαση αυτα που εφαγα ειχα 30/60/10 Π/Υ/Λ αλλα μονο 1900 θερμιδες (αν τα υπολογισα καλα). Η αναλογια ειναι καλη? Για την ιστορια τα γευματα ηταν τα παρακατω, τρωω 2 μερες την εβδομαδα κοτοπουλο και 2 ψαρι, ετυχε η χθεσινη μερα να μην εχει τιποτα απο τα παραπανω, ειχαμε οσπρια. Πρωινο 250 gr στραγγιστο γιαουρτι 2% 80 gr μουσλι 1 κτσ μελι Πριν την προπονηση 10 αμυγδαλα 1 μπανανα Μεσημεριανο Φακες 3 παξιμαδια ολικης πρασινη σαλατα Απογευματινο 1 μηλο +1 ακτινιδιο Βραδινο (21.00 πμ) Φακες 3 παξιμαδια ολικης πρασινη σαλατα Πριν τον υπνο Ενα σκουπ πρωτεινη με νερο 1
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 μένω στα macros για τις εορτές Υ.224 Λ.54 Π. 155 (έως 160 ορισμένες μέρες) ...για να δούμε
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Από μία πρώτη ματιά φαίνονται οκ οι θερμίδες που χρειάζεται για να κρατήσεις το βάρος σου. Τελείως ακριβή αποτελέσματα με φόρμουλες δεν πρόκειται να βγάλεις. Είναι καλές όμως για τον πρώτο μπούσουλα. Για να ξέρεις ακριβώς τις θερμίδες συντήρησής σου χρειάζεται να κάνεις απλά track τα mάcros/θερμίδες σου και να βλέπεις πως μεταβάλεται το βάρος σου. Στόχετε εσύ για 2400 και βλέπεις αν υπάρχουν αλλαγές στην ζυγαριά. Τώρα για τα macros που υπολόγισες δεν το έκανες καλά. 30/60/10 Π/Υ/Λ άντε να είναι ένα γεύμα. Αυτά βγάζουν 450 θερμίδες. Για να υπολογίσεις θερμίδες πολλαπλασιάζεις Πρωτείνες και υδ/ακες * 4 και τα λιπαρά * 9. Τώρα για το αν η αναλογία είναι καλή και γενικά αν η διατροφή σου είναι καλή πρέπει να μας πεις τι στόχους έχεις.
mimis19 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Από μία πρώτη ματιά φαίνονται οκ οι θερμίδες που χρειάζεται για να κρατήσεις το βάρος σου. Τελείως ακριβή αποτελέσματα με φόρμουλες δεν πρόκειται να βγάλεις. Είναι καλές όμως για τον πρώτο μπούσουλα. Για να ξέρεις ακριβώς τις θερμίδες συντήρησής σου χρειάζεται να κάνεις απλά track τα mάcros/θερμίδες σου και να βλέπεις πως μεταβάλεται το βάρος σου. Στόχετε εσύ για 2400 και βλέπεις αν υπάρχουν αλλαγές στην ζυγαριά. Τώρα για τα macros που υπολόγισες δεν το έκανες καλά. 30/60/10 Π/Υ/Λ άντε να είναι ένα γεύμα. Αυτά βγάζουν 450 θερμίδες. Για να υπολογίσεις θερμίδες πολλαπλασιάζεις Πρωτείνες και υδ/ακες * 4 και τα λιπαρά * 9. Τώρα για το αν η αναλογία είναι καλή και γενικά αν η διατροφή σου είναι καλή πρέπει να μας πεις τι στόχους έχεις. Μαλλον ειναι ποσοστα * τοις εκατο τα 30/60/10
4saken Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Σε ευχαριστω! Για τον υπολογισμο δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις, με βαση τις συσκευασιες πηρα τα στοιχεια, για παραδειγμα στο πρωινο. ειναι το γιαουρτι 22,5 10 5 175 θερμιδες. Αν το κανω οπως λες (η τουλαχιστον οπως το καταλαβα) 22,5x4+10x4+5x9= 175.Ιδιο αποτελεσμα. ΥΓ:Εχει δικιο ο Μιμης, εκει ειναι το προβλημα, ναι ποσοστα ειναι.
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Οκ. Κοίτα 4saken δεν είναι και το σωστότερο να βγάζουμε τα macros μας με αναλογίες γιατί βγαίνουν πολλές φορές υπερβολές (όπως εδώ που είχες ~20γρ. λιπαρά). Συνήθως βγάζουμε την πρωτείνη που χρειαζόμαστε, τα λιπαρά και ό,τι μείνει υδ/ακες. Μετά αφού έχουμε μία εμπειρία με τα συγκεκριμένα macros τα αλλάζουμε γιατί μπορεί να έχουμε και κάποιες προτιμήσεις ή για άλλους λόγους. Πες μας και τους στόχους
yannis27gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 πωπω 4 βδομάδες δηλαδή έκανες σκληρή διατροφή;;;; πως ήταν;; πολύ δύσκολο; θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ, έτσι για την εμπειρία ακούγεται ενδιαφέρον σαν εμπειρία αυτοπειθαρχία και αυτοσυγκράτηση Συνήθεια είναι. Όσο περισσότερο δεν τρως από τις "απαγορευμένες" τροφές, τόσο λιγότερο σε ελκύουν. Στην ουσία δημιουργείς ένα σύμπαν/καθημερινότητα όπου δεν υπάρχουν αυτά που δεν "πρέπει" να τρως κι έτσι δε σου λείπουν. Τα cheat meals είναι παγίδα και σου γυρίζει μπούμερανγκ γιατί σου θυμίζει όλα αυτά που "στερείσαι". Προσωπικά, έχω να φάω κάτι που περιέχει ζάχαρη ούτε κι εγώ ξέρω πόσους μήνες, ενώ κάτι που να περιέχει βούτυρο χρόνια. Αν είναι επιλογή σου, είναι εύκολο. Αν το κάνεις από ανάγκη, δύσκολο. 3
snow22 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ισχύει πολύ αυτό που λές Γιάννη εγώ για παράδειγμα πίστευα ότι ήμουν έθισμενος στην σοκολάτα για 2 χρόνια άμα δεν έτρωγα μια φορά την ημέρα τρελενομουνα...Κάθε μέρα έτρωγα μισή από τότε όμως που ξεκίνησα gym την σταμάτησα και τρ τρώω 100γρ την εβδομάδα Στον καφέ βάζετε ζάχαρη;
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν κάποιος μπορεί να κάνει cheat day μια στο τόσο χωρίς να κυλήσει στην ακολασία καλώς. Εγω σε κάτι καφέδες βάζω Stevia ή μαύρη. Ανάλογα. Κάτι καφέδες τους πίνω σκετους όμως. Πχ ελληνικό
Liverpool89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δεν χρειαζεται να στερησε οπως το εννοει ο γιαννης.. Μετρο να υπαρχει.. και γω εχω να φαω κι να πιω αναψυκτικο πανω απο δυο χρονια, αλλα δεν τα βλεπω σαν κατι απογορευμενο, ουτε τα λαχταρω. Χτες, σημερα εκανα τηγανιτες πατατες για την κοπελα μου, εγω εφαγα ρυζι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις