Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ναι πιο πολυ στην πανω.

Αρσεις κ κωπηλατικες κανω, ασκηση απομονωσης τι εννοεις?

Αυτές που είπα. shrugs είτε με μπάρα είτε με αλτήρες.

Δημοσ.

Exεις παρατηρήσει στο σημείο που ενώνεται το λάστιχο με τις λαβες αν εχει τριφτεί καθόλου? Εμένα έσπασε σε αυτο ο σημείο μια φορα και τωρα παει να ξανα σπάσει......ισως τελικά να ειμαι πολύ δυνατός για λάστιχο  :-D

Ή κάνεις λάθος τις ασκήσεις. Δηλαδή, ενώ προφανώς μια άσκηση την "έχεις" με συγκεκριμένο λάστιχο, αντί να αυξήσεις τη δυσκολία με πιο σκληρό λάστιχο ή με την προσθήκη 2ου, συνεχίζεις να τσιτώνεις το 1ο μέχρι να σπάσει.

Δημοσ.

Ναι, με τη συνταγή μου θα "ταλαιπωρείσαι" για μισή ώρα (προετοιμασία, ψήσιμο, κόψιμο σε φέτες) αλλά θα έχεις έτοιμο πρωινό για μια βδομάδα. Πολύ βολικό.

Επειδή καλό είναι να διατηρούνται στο ψυγείο, ο φούρνος μικροκυμάτων χρειάζεται για να τα ζεστάνεις πριν τα φας. Αν δεν έχεις αναγκαστικά θα τα τρως κρύα.

Τρώγονται σκέτα ή με κασέρι ή φυστικοβούτυρο ή ό,τι τραβάει η ψυχή σου.

Αυτό ακριβώς θέλω να το ετοιμάζω και απλά κάθε πρωί να τρώω ένα κομμάτι και δεν με πειράζει να το τρώω κρύο,άλλωστε και το γάλα από το ψυγείο στις 7μιση το πρωί κρύο είναι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. :P :-)

Αν βάλω περισσότερα αβγά θα βγεί ομελέτα? :-D Ρωτάω γιατί κάθε πρωί τρώω 4 αβγά.

Δημοσ.

με το upper/lower έχω τόσο πιάσιμο όσο μου αρκεί για να νιώθω άνετα στην καθημερινότητα  μου ... 
τώρα στις εορτές(στις μέρες που θα ναι κλειστό το γυμ) θα βάλω λίγο αερόβιο (low intensity) παραπάνω ποιές ώρες της μέρας να το προτιμώ (βράδυ πριν το τελευταίο γεύμα για παράδειγμα;) 
αν έχει καλό καιρό θα κάνω εισπνοές στη παραλία μας -αν βγάλω λεφτά θα πάρω και ποδήλατο εκτός και spin για το σπίτι-

• Like 1
Δημοσ.

με το upper/lower έχω τόσο πιάσιμο όσο μου αρκεί για να νιώθω άνετα στην καθημερινότητα  μου ... 

Και είσαι αρχή ακόμα. Λογικά δεν θα έχεις καν DOMS μετά ή έστω πολύ λίγο.

τώρα στις εορτές(στις μέρες που θα ναι κλειστό το γυμ) θα βάλω λίγο αερόβιο (low intensity) παραπάνω ποιές ώρες της μέρας να το προτιμώ (βράδυ πριν το τελευταίο γεύμα για παράδειγμα ;) 

όποτε θες

Δημοσ.

Και είσαι αρχή ακόμα. Λογικά δεν θα έχεις καν DOMS μετά ή έστω πολύ λίγο.

όποτε θες

τα πολύ λίγο νομίζω ξεπροβάλλουν 

θα κάνω καμιά ωρίτσα όποτε βρω χρόνο, θενξ μαν 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς θέλω να το ετοιμάζω και απλά κάθε πρωί να τρώω ένα κομμάτι και δεν με πειράζει να το τρώω κρύο,άλλωστε και το γάλα από το ψυγείο στις 7μιση το πρωί κρύο είναι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. :P :-)

Αν βάλω περισσότερα αβγά θα βγεί ομελέτα? :-D Ρωτάω γιατί κάθε πρωί τρώω 4 αβγά.

Αν βάλεις παραπάνω αβγά θα χρειαστεί αντίστοιχα να βάλεις παραπάνω βρώμη/ξηρούς καρπούς για να παραμείνει σφιχτό το ζυμάρι. Οπότε απλώς θα βγει μεγαλύτερη ποσότητα :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...