Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ξέρω πιο με σόκαρε περισσότερο, το ότι μεθάς ή το ότι πίνεις μετά από μεθύσι... 

Αυτή τη στιγμή πιό πολύ θα με σόκαρε που έπινα αμινοξέα παρά το ότι μεθάω.

είχα μείνει στο ότι έβγαινες με το παρεάκι σου και δεν έπινες ούτε κρασί/ρετσίνα ... 

Είσαι 1,5 χρόνο πίσω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

μεθάς και πίνεις αμινοξέα;;;;; 

πάω σε κάνα ροκόμπαρο να χτυπηθώ όσο με βαστά ο κάτω κορμός (είναι ήδη μουδιασμένος) 

Ασε τα μπαρ εσυ, δεν ειναι της ηλικιας σου! :devil:

Πειτε καμια δυνατη ασκηση για τραπεζοειδης ρε παιδια.Εκτος των κλασσικων, μπαρα με κλειστη λαβη, shrugs με αλτηρες και τη στραβομπαρα.

Αυτη την εβδομαδα πηγα πεντε μερες γυμναστηριο.

Μια μυικη ομαδα την μερα.

Αυριο λιγο διαδρομο...

Χαρακτηρηστηκα τεταρτη σηκώνομαι, λεω σημερα τζιμ δεν εχει, ρεπο, η γυναικα τζαμπα το πληρωνεις πανε, ε το κανα πενταημερο, συν αεροβιο

• Like 2

Στήθος-Δικέφαλα λέγεται (ναι είναι σαρκαστική ονομασία). Το θέμα είναι ότι είναι και κρυφό group (δεν το βρίσκεις το search) και θέλει και invite από μέλος. Εγώ που έκανα invite 2 φίλους μου δεν τους βάλανε αλλιώς έβαζα όποιον ήθελε

• Like 2

Βάζω και εγώ ένα πορωτικό κομμάτι. Αν και δεν είμαι φαν του thrash , που και που η μνήμη μου φέρνει στην επιφάνεια κάτι διαμαντάκια , σαν μεταλοπατέρας πλέον. Μπορεί και να το έχω ξαναβάλει, γιατί σιγά σιγά ξεχνάω.

• Like 2

Προς expertr: Προφανώς κανεις λάθος διότι δεν ξέρεις το άτομο που ανέφερα. Το να κάνεις υποθέσεις ειναι άστοχο. Anyway δεν θα μπω σε διαμάχη ούτε πρέπει να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Φιλικά πάντα

"Έγραψε" ο Dakon! Κομματάρα το "Hostage To Heaven"! Μου "ξύπνησες" αναμνήσεις από την εμφάνιση τους σε ένα Rockwave, στο γήπεδο του Απόλλωνα (εάν δεν απατώμαι). Τρέλα, τέτοιο headbanging είχα καιρό να ρίξω!

Ειναι καλο να ξερουμε σε τι επιπεδο ειναι ο συνομιλητης μας, βοηθα πολυ να κατανοησουμε πραγματα μου ο γραπτος λογος σε ενα φορουμ  μπορει να δημιουργησει παρεξηγησεις και επισης συντομευει πολυ τις διαδικασιες .Μιας και το  αντικειμενο του τοπικ ειναι το fitness γενικοτερα και οχι το μεσανατολικο .

Επειδη βλεπω εχεις αποψη  στα λογια, θελω να δω αν αυτο μεταφραζεται και στο σωμα σου.

Φυσικα αν ντρεπεσαι η' αισθανεσαι πως σε παρακολουθουν  και θελουν το κακο σου η' για οποιοδηποτε  αλλο λογο μπορεις  και να μην βαλεις .

Κάτσε ρε φίλε γιατί μπερδεύτηκα.

Δηλαδή θα καταλάβεις το επίπεδό του από μια φωτογραφία του, αν είναι ποδοσφαιριστής ,καρατέκα η χορεύτρια ?

Όπως και εσύ ο ίδιος επισημαίνεις "το  αντικειμενο του τοπικ ειναι το fitness γενικοτερα"

Δεν είδα να αναφέρει πουθενά ότι ασχολείται με το bodybuilding 

• Like 1

Ασε τα μπαρ εσυ, δεν ειναι της ηλικιας σου! :devil:

Πειτε καμια δυνατη ασκηση για τραπεζοειδης ρε παιδια.Εκτος των κλασσικων, μπαρα με κλειστη λαβη, shrugs με αλτηρες και τη στραβομπαρα.

Αν θες βάλε περισσότερο κωπηλατική με μπάρα για να πιάσεις στους τραπεζοειδής ή low row(αν έχετε μηχάνημα ή στην τροχαλία,πιάνεις από κάτω τραβάς)

Τυχαία ανακάλυψα ότι έχω τρελό DOMS στους τραπεζοειδής όταν πάω στο δίζυγο και κάνω άρσεις ποδιών.

Ναι κωπηλατικη με μπαρα κανω και με πιανει τραπεζοειδης, αλλα λεω για τραπεζοειδης συγκεκριμενα.

Btw δεν το εχουμε αυτο που λες, νομιζω καταλαβα ποιο εννοεις.

Προς expertr: Προφανώς κανεις λάθος διότι δεν ξέρεις το άτομο που ανέφερα. Το να κάνεις υποθέσεις ειναι άστοχο. Anyway δεν θα μπω σε διαμάχη ούτε πρέπει να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Φιλικά πάντα

Φυσικα και δεν το γνωριζω το ατομο που αναφερεις αλλα ειναι σαν να λες : ξερω ενανπολυ καλο πετυχημενο που δουλευει σε πολυ καλη εταιρεια και παρολαυτα το αμαξι του ρεταρει μονιμα.
Ε κατι δεν ταιριαζει σε ολα αυτα..ειτε τον ξερεις ειτε οχι....;)

Ναι κωπηλατικη με μπαρα κανω και με πιανει τραπεζοειδης, αλλα λεω για τραπεζοειδης συγκεκριμενα.

Btw δεν το εχουμε αυτο που λες, νομιζω καταλαβα ποιο εννοεις.

Οι τραπεζοειδείς έχουν 3 μοίρες. Εσύ στην κλασική την άνω μοίρα αναφέρεσε ?

Αν ναι, τότε τα κλασικά shrugs είτε με μπάρα είμε με αλτήρες κάνουν target περισσότερο εκεί. 

Εγώ προτείνω. Άρσεις θανάτου+κωπηλατικές ασκήσεις+αν χρειάζεται και άσκηση απομόνωσης. Αν γίνουν όλα αυτά και πάλι υπάρχει stalling τότε σταδιακό ανέβασμα του volume στις απομονωτικές. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...