Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί ? Θες να με δεις?

Ειναι καλο να ξερουμε σε τι επιπεδο ειναι ο συνομιλητης μας, βοηθα πολυ να κατανοησουμε πραγματα μου ο γραπτος λογος σε ενα φορουμ  μπορει να δημιουργησει παρεξηγησεις και επισης συντομευει πολυ τις διαδικασιες .Μιας και το  αντικειμενο του τοπικ ειναι το fitness γενικοτερα και οχι το μεσανατολικο .

Επειδη βλεπω εχεις αποψη  στα λογια, θελω να δω αν αυτο μεταφραζεται και στο σωμα σου.

Φυσικα αν ντρεπεσαι η' αισθανεσαι πως σε παρακολουθουν  και θελουν το κακο σου η' για οποιοδηποτε  αλλο λογο μπορεις  και να μην βαλεις .

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Άποψη έχει ο καθένας και είναι δικαίωμα του. Τωρα αν γνωρίζει η όχι για κάποιο θεμα ειναι άλλο. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα κάνεις και πράξη. Κάποιος πχ διατροφολόγος δεν χρειάζεται να έχει και καλο σώμα. Είτε έχει γνώσεις είτε δεν έχει. Γενικά μιλάω οχι για την περίπτωση μου. Αν μη τι άλλο το φόρουμ αυτό είναι γενικά για fitness. Αν βάλω κάποια φωτο τι θα ωφελήσει? Μπορεί πχ αν ειμαι δρομέας long distance να φαίνομαι 60 κιλά και να πει κανεις " εισαι κοκκαλιάρης". Και από την άλλη mr universe ξέρω γω και να φαίνομαι γομάρι και να πει " εισαι κτήνος". Γενικά μιλάω δεν ανήκω προσωπικά σε αυτές τις 2 κατηγορίες. Και αν μη τι άλλο αν έβαζα ποτέ φωτο προφίλ θα ήταν μόνο πρόσωπο, ή καμια funny photo. Να βάλω το σώμα μου το θεωρώ too much μιας που δεν μου αρέσει τέτοιου είδους προβολή. Το θεωρώ ψωνιστικο. Αναφέρομαι σαν προσωπική μου άποψη, δεν δείχνω με το δάχτυλο κάποιον.

• Like 1

Άποψη έχει ο καθένας και είναι δικαίωμα του. Τωρα αν γνωρίζει η όχι για κάποιο θεμα ειναι άλλο. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα κάνεις και πράξη. Κάποιος πχ διατροφολόγος δεν χρειάζεται να έχει και καλο σώμα. Είτε έχει γνώσεις είτε δεν έχει. Γενικά μιλάω οχι για την περίπτωση μου. Αν μη τι άλλο το φόρουμ αυτό είναι γενικά για fitness. Αν βάλω κάποια φωτο τι θα ωφελήσει? Μπορεί πχ αν ειμαι δρομέας long distance να φαίνομαι 60 κιλά και να πει κανεις " εισαι κοκκαλιάρης". Και από την άλλη mr universe ξέρω γω και να φαίνομαι γομάρι και να πει " εισαι κτήνος". Γενικά μιλάω δεν ανήκω προσωπικά σε αυτές τις 2 κατηγορίες. Και αν μη τι άλλο αν έβαζα ποτέ φωτο προφίλ θα ήταν μόνο πρόσωπο, ή καμια funny photo. Να βάλω το σώμα μου το θεωρώ too much μιας που δεν μου αρέσει τέτοιου είδους προβολή. Το θεωρώ ψωνιστικο. Αναφέρομαι σαν προσωπική μου άποψη, δεν δείχνω με το δάχτυλο κάποιον.

Μαλιστα ,καταλαβα.

• Like 7

• Moderators

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα κάνεις και πράξη. Κάποιος πχ διατροφολόγος δεν χρειάζεται να έχει και καλο σώμα.

Οχι ακριβως, πχ ποσο θα εμπιστευοσουν ενα παχυσαρκο διατροφολογο ή ενα καπνιστη παθολογο ή δεν ξερω και γω τι.

• Like 4

Προσωπικά ξέρω "παχουλό" διαιτροφολογο που δουλεύει εξωτερικό σε πολύ καλή εταιρία και είναι κορυφή στον τομέα του. Για παθολόγο δεν γνωρίζω. Εγω θα εμπιστευόμουν κάποιο με καλή φήμη άσχετα αν ήταν παχουλός η καπνιζε. Ή κάποιον που θα γνώριζα μέσω φίλο φίλου κλπ με κονε. Τωρα βεβαια ένας που διαλέγει τυχαία έναν διατροφολόγο χωρίς κονε η ξέρω να το ψάξει σαφώς και θα διαλέξει κάποιον "αδύνατο" για ευνόητους λόγους. Μέχρι ενα σημείο συμφωνώ με αυτό που είπες

Παιδιά επειδή κοίταζα τα λάστιχα που έχουν αναφερθεί κ ενδιαφέρομαι υπάρχει κάτι ανάλογης ποιότητας από Ελλάδα όμως? Για να μη μπλέκω με κάρτες κλπ

Εγώ πήρα σε προσφορά με 10€ το ένα (3 πήρα, διαφορετικής σκληρότητας) από κάποιο no name κατάστημα με αθλητικά, τα έχω λιώσει και δεν έχουν κανένα θέμα. 

Το σετ όμως που πήρε ο γουίζι από το amazon είναι σαφώς πιο πλήρες και έχει βάσεις για πόρτα, κτλ. Εγώ βολεύτηκα με τα δικά μου γιατί έχω εσωτερική σκάλα και τα περνάω από κει. Αλλιώς δε θα μπορούσα να κάνω πολλές ασκήσεις.

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

• Like 2

Αυτά εδω που έχει προτείνει ο Maus είναι πολύ καλά. Τα έχω εδώ και κανα δυο βδομάδες και δεν έχω κανένα παράπονο.

http://www.intersport.gr/pd/energetics-fitness-tube-210361-49431.htm?lang=el&path=-153114353

Exεις παρατηρήσει στο σημείο που ενώνεται το λάστιχο με τις λαβες αν εχει τριφτεί καθόλου? Εμένα έσπασε σε αυτο ο σημείο μια φορα και τωρα παει να ξανα σπάσει......ισως τελικά να ειμαι πολύ δυνατός για λάστιχο  :-D

Exεις παρατηρήσει στο σημείο που ενώνεται το λάστιχο με τις λαβες αν εχει τριφτεί καθόλου? Εμένα έσπασε σε αυτο ο σημείο μια φορα και τωρα παει να ξανα σπάσει......ισως τελικά να ειμαι πολύ δυνατός για λάστιχο  :-D

Το τσέκαρα τώρα που το είπες και έχει ελάχιστη φθορά. Δεν νομίζω να μου κοπεί έτσι εύκολα. Καλά πόσο τα τέντωνες; :P

Εγώ βέβαια τα χρησιμοποιώ τώρα μόνο σε row έτσι όπως δείχνει εδώ και δεν έχει μεγάλη τριβή 

Προσωπικά ξέρω "παχουλό" διαιτροφολογο που δουλεύει εξωτερικό σε πολύ καλή εταιρία και είναι κορυφή στον τομέα του. Για παθολόγο δεν γνωρίζω. Εγω θα εμπιστευόμουν κάποιο με καλή φήμη άσχετα αν ήταν παχουλός η καπνιζε. Ή κάποιον που θα γνώριζα μέσω φίλο φίλου κλπ με κονε. Τωρα βεβαια ένας που διαλέγει τυχαία έναν διατροφολόγο χωρίς κονε η ξέρω να το ψάξει σαφώς και θα διαλέξει κάποιον "αδύνατο" για ευνόητους λόγους. Μέχρι ενα σημείο συμφωνώ με αυτό που είπες

Προφανως ο συγκεκριμενος διατροφολογος θα ειναι καλος στο μπλα μπλα και στο να προωθει ισως καποια συμπληρωματα η αλλα προιοντα της συγκεκριμενης εταιριας και οχι τοσο καλος στις διατροφες. Εαν καποιος ξερει τι πρεπει να κανει για να εχει ενα καλο σωμα και δεν το κανει τοτε απλα δεν μπορει να ελεγξει το μυαλο του και τους πειρασμους. Και η δευτερη επιλογη ειναι να ΜΗΝ ξερει τι πρεπει να κανει.

ΤΡΑΝΟ παραδειγμα και Ελληνικο μαλιστα ειναι ο Γιατρος Τουλιατος.

Τερας θεωριας και οντως πολυ καλος. Σε κανεναν αγωνα ομως δεν καταφερε να φερει εστω ενα μετριο αποτελεσμα, γιατι αραγε?

Προσωπικα σε τετοια θεματα εμπιεστυομαι πολυ γνωστα ατομα που τα εχουν δοκιμασει ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ τα περισσοτερα που με ενδιαφερουν και οχι τι εχουν διαβασει σε ερευνες και σε πανεπιστημιακα βιβλια.

• Like 1

Ναι, τέρας παπαρολογιας ο τουλιατος. Χάνετε που δεν είστε μέλη στο τοπ group στο fb όσον αφορά το fitness. Τρώει καλό κράξιμο σχεδόν καθημερινά

• Like 2

Ναι, τέρας παπαρολογιας ο τουλιατος. Χάνετε που δεν είστε μέλη στο τοπ group στο fb όσον αφορά το fitness. Τρώει καλό κράξιμο σχεδόν καθημερινά

μεθάς και πίνεις αμινοξέα;;;;; 

πάω σε κάνα ροκόμπαρο να χτυπηθώ όσο με βαστά ο κάτω κορμός (είναι ήδη μουδιασμένος) 

μεθάς και πίνεις αμινοξέα;;;;; 

πάω σε κάνα ροκόμπαρο να χτυπηθώ όσο με βαστά ο κάτω κορμός (είναι ήδη μουδιασμένος) 

Μετά από μεθύσι μωρέ. 

Μετά από μεθύσι μωρέ. 

δεν ξέρω πιο με σόκαρε περισσότερο, το ότι μεθάς ή το ότι πίνεις μετά από μεθύσι...

είχα μείνει στο ότι έβγαινες με το παρεάκι σου και δεν έπινες ούτε κρασί/ρετσίνα ... 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...