Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τους αγαπω με πορωνουνε πολυ. Εχω μια playlist με αυτους + εμινεμ και δινω πονο

Δημητρα εγω βλεπω μεγαλυτερη αντοχη ρε συ, και τωρα τα πηρα κυριως για τις μερες που θα κανω πισινα μετα τα βαρη ιδια μερα

Εν τω μεταξυ ως τωρα επαιρνα λεμονι, σημερα πηρα καρπουζι. Ωραια κ αυτη η γευση παραπεμπει πιο πολυ σε γρανιτα

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Χθες μπηκα σε ενα προγραμμα να δοκιμασω την τυχη μου.Περιμενα να μου μεινει το 1 πνευμονι δεδομενου οτι δεν εχω αντοχη, αλλα παραδοξως βγηκε το προγραμμα!! Απειρη αυτοπεποιθηση βλεποντας οτι ειμαι καλυτερα απο οτι πιστευα,ο κοπος εχει αρχισει να δινει τους καρπους του!

Ενα πραγμα καταλαβα. Για αντοχη και δυναμη θελει ξανα και ξανα και ξανα και ξανα ....ασκηση καλο φαι και ξεκουραση!

Απο τοτε που αρχισατε να αθλειστε και να γυμναζεστε, σε ποσο καιρο ειπατε, ειτε δοκιμαζοντας ενα ρουχο ειτε κοιτωντας σας στον καθρεφτη ειτε...οτιδηποτε, "ρε φιλε,αλλαξα,ποσο γαματα" ;;

Πσ.

Τοσο ο γυμναστης οσο και αλλοι στα αποδυτηρια,ηταν συνεχεια με ενα σεηκερ,βαρουσαν και επιναν,επιναν,επιναν. Ο αλλος ηρθε με μια κασετινα με αναβραζοντα,τα εριχνε σε μπουκαλι και επινε.

Το θεμα ειναιβοτι δε ξερω αν ειναι καλο να δοκιμασω κατι και εγω,υπαρχουν απειρα. Βασικα δε ξερω καν σε τι χρησιμευουν. Στο φορουμ εδω κατα καιρους βλεπω να αναφερεστε σε αμινοξεα,πρωτεινες,συμπληρωματα κλπ , ωστοσο μεταξυ σας ειναι τοσο de facto το θεμα οποτε δε μπηκα στον κοπο να ρωτησω τι στην ευχη κανουν αυτα.

• Like 1

Εξαρτάται. Θέλει χρόνο και υπομονή παντως. Εγω προσωπικά παραδέχομαι και έχω πολύ respect σε κάποιους που είναι παρα πολλά κιλά και μετά από δίαιτα - γυμναστική και τρελη όμως προσπάθεια έρχονται σε φυσιολογικά κιλά. Χαίρομαι να τους βλέπω. Απο την άλλη σιχαίνομαι κάτι ποζερια γυναίκες και άντρες που επειδή έχουν ενα τάδε σώμα ειναι νάρκισσοι και βγαίνουν στις παραλίες νομίζοντας ότι τους ανήκει ο χώρος

Απο τοτε που αρχισατε να αθλειστε και να γυμναζεστε, σε ποσο καιρο ειπατε, ειτε δοκιμαζοντας ενα ρουχο ειτε κοιτωντας σας στον καθρεφτη ειτε...οτιδηποτε, "ρε φιλε,αλλαξα,ποσο γαματα" ;;

Ποτέ  :-D. Και όταν μου το λένε αλλάζω θέμα. 

Πσ.

Τοσο ο γυμναστης οσο και αλλοι στα αποδυτηρια,ηταν συνεχεια με ενα σεηκερ,βαρουσαν και επιναν,επιναν,επιναν. Ο αλλος ηρθε με μια κασετινα με αναβραζοντα,τα εριχνε σε μπουκαλι και επινε.

Το θεμα ειναιβοτι δε ξερω αν ειναι καλο να δοκιμασω κατι και εγω,υπαρχουν απειρα. Βασικα δε ξερω καν σε τι χρησιμευουν. Στο φορουμ εδω κατα καιρους βλεπω να αναφερεστε σε αμινοξεα,πρωτεινες,συμπληρωματα κλπ , ωστοσο μεταξυ σας ειναι τοσο de facto το θεμα οποτε δε μπηκα στον κοπο να ρωτησω τι στην ευχη κανουν αυτα.

Δεν αξίζει να ασχοληθείς. Είναι δυστυχώς τόσο πολλά που όμως λίγα αξίζουν και είναι ασφαλή στις προτεινόμενες δοσολογίες. Πρωτείνη αν θες κάτι εύκολο, κρεατίνη για δύναμη και καφείνη για τσίτα. Χοντρικά πάντα. 

Οσον αφορά τα συμπληρώματα (δεν μιλάω για φάρμακα - αυτά είναι προς αποφυγήν), ανάλογα. Πολλοί τα παίρνουν λανθασμένα χωρίς να τα χρειάζονται είτε γιατί νομίζουν οτι θα γίνουν Arnold είτε για άλλους λόγους. Εξου και ο όρος συμπλήρωμα. Πριν πάρεις οτιδήποτε συμβουλέψου έναν ειδικό. Και όχι κάποιο γομάρι σε κανα gym αλλα κάποιον διατροφολόγο -γιατρό - κλπ.

Αμα ειναι να ρωτησουμε γιατρο για συμπληρωμα σωθηκαμε! Εδω εμενα μου λεγε οχι για τη whey :P

Το θεμα βεβαια αλλαζει αν υπαρχει προβοημα υγειας κ ακουλουθει φαρμακευτικη αγωγη..

• Like 2

Κοίτα αλλιώς να παίρνεις συμβουλές σε ένα φόρουμ, ειδικά σε ένα σοβαρό θεμα που αφορά την υγειά σου, αλλιώς απο κάποιον σοβαρό γιατρό - διατροφολόγο κλπ. Για την περίπτωση που λες δεν γνωρίζω. Ίσως είχε λογο. Ίσως και να ήταν άσχετος

Να προσθέσω οτι έχω ενα γνωστό που δουλεύει σε μεγάλη φαρμακευτική. Σοβαρο άτομο με χρονια εμπειρίας. Και δεν μου έχει πει και τα καλύτερα σχετικά με πολλά - φαινομενικά αθώα - συμπληρώματα. Άσχετα αν ειναι FDA approved. Αυτό είναι αλλου παπά ευαγγέλιο

Παιδιά επειδή κοίταζα τα λάστιχα που έχουν αναφερθεί κ ενδιαφέρομαι υπάρχει κάτι ανάλογης ποιότητας από Ελλάδα όμως? Για να μη μπλέκω με κάρτες κλπ

Παιδιά επειδή κοίταζα τα λάστιχα που έχουν αναφερθεί κ ενδιαφέρομαι υπάρχει κάτι ανάλογης ποιότητας από Ελλάδα όμως? Για να μη μπλέκω με κάρτες κλπ

Αυτά εδω που έχει προτείνει ο Maus είναι πολύ καλά. Τα έχω εδώ και κανα δυο βδομάδες και δεν έχω κανένα παράπονο.

http://www.intersport.gr/pd/energetics-fitness-tube-210361-49431.htm?lang=el&path=-153114353

τι λογο να χε....εξαιρετικη γιατρος αλλα τι ειπε? αυτα που λενε ολοι "μπορει να χει αναβολικα και μπλα μπλα μπλα"

Ελαχιστοι γιατροι εχουν ασχοληθει με συμπληρωματα και εχουν γνωση περι αυτων. Οι πιο πολυ εχουν την αντιδραση της απο πΑνω δυστυχως οποτε ο λογος τους δεν εχει και ιδιαιτερη βαρυτητα....

Τωρα βεβαια ο καθενας κανει την ερευνα του δε περιοζεσαι σ ενα φορουμ, υπαρχουν δεκαδες αρθρα στο ιντερνετ που καποιος μπορει να ενημερωθει, ή αν θελει γιατρο, να βρει καποιον που αθλειται κ ο ιδιος.

Οταν ειχα παει για το γονατο μου μ ειχε δει πριν ενας συνεργατης. Του λεγα λοιπον τις ενοχλησεις που εχω για το ιστορικο και λεει τι τι θες τη γυμναστικη αφου δε τη σηκωνεις.

Κι ηταν ενας σαπιοκοιλιας με προγουλια. Τυχαιο? δε νομιζω

• Like 2

Σαφώς και υπάρχουν και τέτοιοι. Αλλα ένας γιατρός που ξέρεις ότι είναι σοβαρός και έχει εμπειρία, έχει ασχοληθεί κλπ θα γνωριζει επι του θέματος. Ειναι και να βρεις το σωστό άτομο. Οσο για τα αναβολικά που σου ειπε υπερβολικό, τουλάχιστον για πρωτεΐνη γνωστής εταιρίας.

Σαφώς και υπάρχουν και τέτοιοι. Αλλα ένας γιατρός που ξέρεις ότι είναι σοβαρός και έχει εμπειρία, έχει ασχοληθεί κλπ θα γνωριζει επι του θέματος. Ειναι και να βρεις το σωστό άτομο. Οσο για τα αναβολικά που σου ειπε υπερβολικό, τουλάχιστον για πρωτεΐνη γνωστής εταιρίας.

Glike  εχεις βαλει φωτο ? θα βαλεις ? 

• Like 1

αυτό δεν ήταν προπόνηση, ήταν βιασμός !!! 

Σοβαρά ρε Μαργαρίτα;;;;; θα το πάρω και γω όταν μου περισσέψουν €, προς το παρόν πρέπει να πάρω Ω3 και μετά πρωτεϊνη (θα δοκιμάσω βανίλια - tpw)  

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...