Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δημητρα γαμαει το πλιγουρι κ εχω να φαω καιρο! Η επιμενη αγορα θενκς για την ιδεα

Πλιγούρι μαγειρεμένο με κουρκουμά και σκόρδο. ρίχνω και λίγη πιπεριά κέρατο μιξ με φλωρίνης .... yummy yummy έγινε. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.Επειδή ειλικρινά βαρέθηκα να σηκώνομαι 1.30 ωρα πρίν για να ετοιμάσω το πρωινό μου θα ήθελα όποιος γνωρίζει να προτείνει πως να συνδιάσω την βρώμη, το γάλα, αυτά που ρίχνω μέσα και 4 αβγά.Υπάρχει κάποια συνταγή? :-)

Δημοσ.

Τα κανεις σε "πιτακι" το οποιο ψηνεται σε 5 λεπτακια...

Επισης μπορεις να χυλωσεις τη βρωμη με γαλα στα μικροκυματα και το βαλεις στο ψυγειο. Βραζεις κ τ αυγα το αλλο πρωι και ετοιμα

Δημοσ.

Τα κανεις σε "πιτακι" το οποιο ψηνεται σε 5 λεπτακια...

Επισης μπορεις να χυλωσεις τη βρωμη με γαλα στα μικροκυματα και το βαλεις στο ψυγειο. Βραζεις κ τ αυγα το αλλο πρωι και ετοιμα

Αρχικά να σε ευχαριστήσω για την απάντηση.Πιτάκι εννοείς σαν την συνταγή που έχει ανεβάσει ο yannis27gr?(την είδα αφόυου έκανα το πρώτο πόστ).Φουρνο μικροκυμάτων δεν έχω ,επίσης τα βραστά αβγά τα έχω βαρεθεί και αυτά γι'αυτό θα προτιμούσα κάτι που να τα έχει όλα μέσα να ξενοιάσω για λίγο καιρό. :P

Δημοσ.

Δε θυμαμαι τι ειχε γραψει ο Γιαννης πιθανως να λεμε το ιδιο

Παντως χτυπας τα υλικα που θες (αυγα, βρωμη, γαλα, μπανανα κλπ) και το ψηνεις στο τηγανι σε χαμηλη φωτια.

Και απο οανω βαζεις ο,τι θες, μελι, ξηρους καρπους, φρουτα κλπ αναλογως το διαιτολογιο σου ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κάποιος πώς ονομάζεται αυτή η άσκηση; Έχω τρόπο να την κάνω στο σπίτι (χωρίς την υποστήριξη στα πόδια που δείχνει η φωτογραφία) και θέλω να ξέρω ποιου μύες "πιάνει".

Pull ups είναι, απλά με ουδέτερο grip. Δεν είναι close grip pull up αυτό.

Το close grip pull up είναι αυτό:

Δημοσ.
Ο χρήστης king2009 είπε:
Συνθετος υδατανθρακας vs απλος.Οπως πχ ασπρο ρυζι vs καστανο/μαυρο.Η γευση της γλυκοπατατας ειναι λιγο χαλια.

Kαι οι πατατες και οι γλυκοπατατες ειναι πηγες συνθετων υδατανθρακων.

Η κλασικη πατατα αντιδρα σαν απλος υδατανθρακας και οχι συνθετος
  • Like 2
Δημοσ.

Αρχικά να σε ευχαριστήσω για την απάντηση.Πιτάκι εννοείς σαν την συνταγή που έχει ανεβάσει ο yannis27gr?(την είδα αφόυου έκανα το πρώτο πόστ).Φουρνο μικροκυμάτων δεν έχω ,επίσης τα βραστά αβγά τα έχω βαρεθεί και αυτά γι'αυτό θα προτιμούσα κάτι που να τα έχει όλα μέσα να ξενοιάσω για λίγο καιρό. :P

Ναι, με τη συνταγή μου θα "ταλαιπωρείσαι" για μισή ώρα (προετοιμασία, ψήσιμο, κόψιμο σε φέτες) αλλά θα έχεις έτοιμο πρωινό για μια βδομάδα. Πολύ βολικό.

Επειδή καλό είναι να διατηρούνται στο ψυγείο, ο φούρνος μικροκυμάτων χρειάζεται για να τα ζεστάνεις πριν τα φας. Αν δεν έχεις αναγκαστικά θα τα τρως κρύα.

Τρώγονται σκέτα ή με κασέρι ή φυστικοβούτυρο ή ό,τι τραβάει η ψυχή σου.

• Like 1
Δημοσ.

Η κλασικη πατατα αντιδρα σαν απλος υδατανθρακας και οχι συνθετος

Απο τεχνικης φυσεως, παντως, ειναι συνθετος υδατανθρακας η απλη πατατα.

Στον οργανισμο, οντως, αντιδρουν περισσοτερο σαν απλος.

Δημοσ.

προσπαθω να χασω κιλα, δεν μιλαω καν για βαρη κτλπ, μονο για χασιμο λιπους, εχω παει απο 136 στα 101, ξερω τι γυμναστικη και τι φαγητο να τρωω απλα να ρωτησω για το πρωινο μου. Εχω δοκιμασει πολλα πρωινα, αυτο που δεν μου "καθεται" ειναι βρωμη γαλα 5-10 αμυγδαλα και λιγο μελι. Θα προτεινατε κατι αλλο? Αυτο το πρωινο το τρωω 6:30 το πρωι μετα 1 φρουτο συνηθως μηλο στις 11 και μεσημερι ψητο-σαλατα-φετα ολικης. Βραδυ φρουτο. Επαναλμβανω ειναι για χασιμο βαρους οχι τουμπανιασμου. Και κανω πολυ αεροβια ασκηση (μαζι με την δουλεια προφανως που δεν ειναι καθιστικη) και παρολο που ειμαι πτωμα αμολαω γυμναστηριο για διαδρομο και ποδηλατο. Θα προτεινατε κατι διαφορετικο στο φαγητο? thanks

Δημοσ.

Και τρικέφαλο δεν μπορείς να κάνεις με τις κάτω λαβές;

Ναι, οπως ειπε ο Γιαννης αναλογα με τη γωνια που θα τοποθετησεις το σωμα σου θα σε πιασει και σε διαφορα σημεια βεβαια.

Thanks man. Σκέφτομαι να βάλω αυτή την άσκηση στο "πρόγραμμα" και να αφήσω - προς το παρόν - τα pull ups.

@michael92: Με τις κάτω λαβές κάνεις βυθίσεις στήθους (=πιάνει πιο πολύ στήθος, παρά τρικέφαλους).

Αν αναφερεσαι σε ανοιχτη λαβη, ξερω ειναι πιο δυσκολη αλλα θελει εξασκηση, πιο πολυ συνηθειο ειναι.Και γω δε μπορουσα στην αρχη αλλα εκανα καθε μερα και απο λιγο μεχρι που σε καποια φαση εκανα 15 επαναληψεις και ηταν λες και πετουσα :P

Δημοσ.

Λες ότι κάνεις πολύ αερόβια λόγω δουλειάς και ότιαν και εισαι πτώμα πας για ακομα αερόβια. Επίσης αυτά που τρως για τα κιλά σου μου φαίνονται λίγα. Να προσέχεις μην χάσεις απότομα κιλά. Θέλει υπομονή. Και σε καμία περίπτωση να μην λιμοκτονείς. Μόνο κακό θα σου κάνει. Ο χειρότερος τρόπος να χάσεις κιλά. Τα βάρη έχουν και αλλα οφέλη εκτός του "τουμπανιασμου". Αν δεν κάνεις σου προτείνω να ξεκινήσεις. Πρέπει να ενεργοποιήσεις τους μυς σου. Θα δεις καλύτερα αποτελέσματα και ο μεταβολισμός σου θα καλυτερέψει. Με την αερόβια/δίαιτα αναπόφευκτα χάνεις και κάμποσο μυϊκό όγκο. Το φαγητό ειναι το κυριότερο πάντως. Πρωί θα σου πρότεινα κάτι με αρκετή πρωτεΐνη. Εγω προσωπικά τρώω (μεταξύ άλλων ) και 3 βραστά αυγα. (3 ασπράδια-1 κρόκος. Δοκίμασε και γιαούρτι άπαχο / light. Επίσης κοτατζ τυρί μια 2η επιλογή μου σε κεσεδάκι. Τοστ με ολικής ψωμί και γαλοπούλα - τυρί light. Γενικά έχεις επιλογές. Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπετε?

Δημοσ.

προσπαθω να χασω κιλα, δεν μιλαω καν για βαρη κτλπ, μονο για χασιμο λιπους, εχω παει απο 136 στα 101, ξερω τι γυμναστικη και τι φαγητο να τρωω απλα να ρωτησω για το πρωινο μου. Εχω δοκιμασει πολλα πρωινα, αυτο που δεν μου "καθεται" ειναι βρωμη γαλα 5-10 αμυγδαλα και λιγο μελι. Θα προτεινατε κατι αλλο? Αυτο το πρωινο το τρωω 6:30 το πρωι μετα 1 φρουτο συνηθως μηλο στις 11 και μεσημερι ψητο-σαλατα-φετα ολικης. Βραδυ φρουτο. Επαναλμβανω ειναι για χασιμο βαρους οχι τουμπανιασμου. Και κανω πολυ αεροβια ασκηση (μαζι με την δουλεια προφανως που δεν ειναι καθιστικη) και παρολο που ειμαι πτωμα αμολαω γυμναστηριο για διαδρομο και ποδηλατο. Θα προτεινατε κατι διαφορετικο στο φαγητο? thanks

Απλά τραγικό. Τι διάολο; Πριν ζούσες με πατατάκια και πιτόγυρα και τώρα τιμωρείς τον εαυτό σου;

Κατ' αρχάς δε μας λες ύψος. Άλλο 101 κιλά και 1,60 κι άλλο 1,90. Επίσης, όπως σου είπε και ο φίλος από πάνω, έτσι χάνεις λίπος αλλά και πολύ μυικό ιστό. Θα καταφέρεις να είσαι πιο αδύνατος αλλά θα είσαι ταυτόχρονα και πιο αδύναμος. Κι αυτό είναι κρίμα.

Για πρωινό δες τις πίτες στην υπογραφή μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...