Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε πες το, δεν θα θιχτώ, αν κάνει η γκόμενα περισσότερα κιλά: μάλλον θα στρώσω τον κώλο μου κάτω για να βελτιωθώ να και σηκώσω περισσότερα από τη γκόμενα. Επειδή μερικές φορές πονάει η αλήθεια, να υποκρινόμαστε μια ζωή;

Μου θυμίζει κάτι αμερικανά που επειδή χοντρά παιδακια δεν μπορούσαν να αθληθούν καλά, έβγαλαν ΤΕΛΕΙΩΣ τη γυμναστική ως μάθημα από σχολεία κάποιων πολιτειών. Αίσχος, αντί να τα παροτρύνουν και να τα ενθαρρύνουν με κάθε τρόπο να νικήσουν εκείνους που είχαν από τη φύση τους μεγαλύτερο χάρισμα, τα καταδικάζουν στην μετέπειτα ζωή τους(αν δεν τα βρίσκουν τέλεια, θα τα παρατάνε αργότερα; )

Έτσι μου ήρθε, έτσι το είπα, τι να κάνω, έτσι είμαι σαν χαρακτήρας γενικώς. Για την ώρα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο ταιριαστό από ότι είπα, αν μου έρθει καμιά έμπνευση αλλιώτικη, το ξαναδιατυπώνω.

Επεξεργασία

Αν είχα να διαλέξω πάντως χαρακτήρα-σκατά και να μοιάζω με τον bb ή χαρακτήρα-διαμάντι και να μοιάζω με τον λιγνό ορειβάτη, θα προτιμούσα τον ορειβάτη ασυζητιτί.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εγω παντως χαρακτηριζω ολη την ωρα και με υποτιμητικο τροπο και  με εγκωμιαστικο.

Αναλογα την περιπτωση ,το πιο βασικο ειναι να να μπορεις να το υποστηριξεις οταν εισαι υποτιμητικος  και να εχεις επιχειρηματα .

Δλδ τι υποτιμητικος να ειμαι  σε σχεση με το ποσο ομορφος ειναι ο Σπαλιαρας  η' με το ποσες  και σε αριθμο και σε ποιοτητα  γυναικες εχει παει(οπως σχολιαζαν κατι σκουπιδια  και ας ηταν  υπερβολικος στον αριθμο, σε καθε περιπτωση εχει παει με παραπανω απο αυτους  και με κλασεις καλυτερες )   αφου δεν τον πλησιαζω καν  ,ειναι σαφως ομορφοτερος  κ.ο.κ

Ελπιζω να εγινα αντιληπτος .

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

για να μην νομιζεις οτι θιχτηκα επειδη ειμαι λεπτος ή αγυμναστος ή οτιδηποτε και απλα "κραζω"

Απλα πλεον εχω σταματησει να λεω οτιδηποτε μπορει να ειναι αρνητικο για καποιον ειδικα οταν δεν τον ξερω.

• Like 5
Δημοσ.

για να μην νομιζεις οτι θιχτηκα επειδη ειμαι λεπτος ή αγυμναστος ή οτιδηποτε και απλα "κραζω"

Απλα πλεον εχω σταματησει να λεω οτιδηποτε μπορει να ειναι αρνητικο για καποιον ειδικα οταν δεν τον ξερω.

αυχενικό θες να πάθουμε; 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως χαρακτηριζω ολη την ωρα και με υποτιμητικο τροπο και  με εγκωμιαστικο.

Εσύ είσαι Νορβηγός και οι βικινγκ δεν έχουν τακτ, μόνο κάτι πελώρια τσεκούρια κι όποιον πάρει ο χάρος  :-D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μάους, τι ψησταριά να πάρω; Δώσε λινκ με πμ άμα σε ενοχλεί να το δώσεις δημοσίως.

γιαννη εγω εχω αυτη και ειναι κομπλε

http://www.e-shop.gr/psistiera-paradosiaki-1200w-primo-ab661-asimi-p-HAP.221806

Εγω παντως χαρακτηριζω ολη την ωρα και με υποτιμητικο τροπο και  με εγκωμιαστικο.Αναλογα την περιπτωση ,το πιο βασικο ειναι να να μπορεις να το υποστηριξεις οταν εισαι υποτιμητικος  και να εχεις επιχειρηματα .

Δλδ τι υποτιμητικος να ειμαι  σε σχεση με το ποσο ομορφος ειναι ο Σπαλιαρας  η' με το ποσες  και σε αριθμο και σε ποιοτητα  γυναικες εχει παει(οπως σχολιαζαν κατι σκουπιδια  και ας ηταν  υπερβολικος στον αριθμο, σε καθε περιπτωση εχει παει με παραπανω απο αυτους  και με κλασεις καλυτερες )   αφου δεν τον πλησιαζω καν  ,ειναι σαφως ομορφοτερος  κ.ο.κ

Ελπιζω να εγινα αντιληπτος .

και επισης οταν το κανεις μην ειναι για κατι διαφορετικο. Πχ να μην κρινεις το σωμα ενος σουμο με στανταρ μποντι μπιλντερ γιατι τοτε θα ναι παντα χοντρος (οκ ειναι αλλα για το αντικειμενο του ειναι οπως πρεπει να ειναι)

• Like 1
Δημοσ.

Αν είχα να διαλέξω πάντως χαρακτήρα-σκατά και να μοιάζω με τον bb ή χαρακτήρα-διαμάντι και να μοιάζω με τον λιγνό ορειβάτη ή χαρακτήρα διαμάντι-σώμα spect, θα προτιμούσα spect ασυζητιτί.

Επεξεργασία πάνω στην επεξεργασία προηγούμενης επεξεργασίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάους, τι ψησταριά να πάρω; Δώσε λινκ με πμ άμα σε ενοχλεί να το δώσεις δημοσίως.

o maus και κάνει mind control εμένα να απαντήσω.

λεει "να πάρεις μια τέτοια, όχι σαν την μαλακία που πόσταρες την ανοιχτή"

w300h300_No13.jpg

http://www.papandrikopoulos.gr/electronet/index.php?route=product/product&product_id=1660

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 3
Δημοσ.

Όταν λέτε ορειβάτες εννοείτε αναρριχητές;

Πάντως, από την εμπειρία μου μέχρι τώρα, οι αναρριχητές (bouldering, climbing etc) έχουν σίγουρα το δυνατότερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια πιάσιμο. Φαντάσου ότι πρέπει να ανέβεις αρκετά μέτρα ύψος. Δε θα τα κάνεις αυτά τα μέτρα σε ένα λεπτάκι. Επίσης, εκτός από το απλό πιάσιμο, θα βάλεις και δυναμικές κινήσεις. Βάλε στο παιχνίδι και τα πιασίματα με 1,2 και 3 δάκτυλα. Βάλε τα pinches. Βάλε μέσα και αρνητικές διαδρομές, όπου για αρκετή ώρα είσαι υπο κλίση. Είναι εντελώς άλλη φάση.

Σε αυτές τις ασκήσεις γυμνάζεις περισσότερο το κράτημα σε διάφορες "περίεργες" θέσεις:

• Like 1
Δημοσ.

είναι banned o maus και κάνει mind control εμένα να απαντήσω. 

λεει "να πάρεις μια τέτοια, όχι σαν την μαλακία που πόσταρες την ανοιχτή"

w300h300_No13.jpg

http://www.papandrikopoulos.gr/electronet/index.php?route=product/product&product_id=1660

Αυτη σαν τεχνολογία πρεπει να ειναι πολύ παλια , η μανα μου χρησιμοποιουσε παλιότερα μια τετοια που την ειχε αν δεν κανω λαθος απο τοτε που ηταν φοιτήτρια ,πράγματι  έψηνε πολυ ωραία ........  όντως ο  maus  που χάθηκε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη σαν τεχνολογία πρεπει να ειναι πολύ παλια , η μανα μου χρησιμοποιουσε παλιότερα μια τετοια που την ειχε αν δεν κανω λαθος απο τοτε που ηταν φοιτήτρια ,πράγματι έψηνε πολυ ωραία ........ όντως ο maus που χάθηκε?

Για την ιστορία εγώ τα κρέατα τα ψήνω με αυτό το grill.

21672_150608170721_Philips_HD4407_Health

Επεξ/σία από alex_000
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...