Arct1c Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τελικα ποσο ρολο μπορει ν παιζουν τα χερια ακομα και στο χαλαρο τρεξιμο ρε φιλε.Εβαλα λιγο παραπανω κινηση και νευρο κ εβγαλα 6.5 χιλιομετρα σε 47 λεπτα σχετικα χαλαρα... αλλα κυριως γ καποιο λογο απελευθερωσε πιεση απο τις γαμπες που με ζοριζαν τοσο καιρο
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τελικα ποσο ρολο μπορει ν παιζουν τα χερια ακομα και στο χαλαρο τρεξιμο ρε φιλε. Εβαλα λιγο παραπανω κινηση και νευρο κ εβγαλα 6.5 χιλιομετρα σε 47 λεπτα σχετικα χαλαρα... αλλα κυριως γ καποιο λογο απελευθερωσε πιεση απο τις γαμπες που με ζοριζαν τοσο καιρο σιγα σιγα συνηθιζουν τα ποδια σου ! 1
Arct1c Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 σιγα σιγα συνηθιζουν τα ποδια σου ! χτες κ προχτες ετρεχα σαν ψοφιμι με τα χερια χαλαρα και οι γαμπες με πεθαναν στα ιδια χιλιομετρα που ετρεξα κ σημερα Δεν ξερω μπορρει να ειναι ψυχολογικο , ισως να βρηκα το στυλ τρεξιματος που με βολευει θα δειξει.. καθε μερα μαθαινεισ και κατι νεο απο το σωμα σου... ειδικα εμεις τα noob
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 τι εννοειες χαλαραα (χερια)? τα χερια παντα πανω! που να δεις τα ωραια οταν τρεχεις 2-3 ωρες πως ιεναι τα χερια και η σωστη τενχικη για αρσεις http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aRVnqw2_460sv.mp4 σιγα σιγα αρχιζει το γονατο μου να παιρνει μπροστα και να μην με ενοχλει στο τρεξιμο! 1
alex_000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Όταν τα λέω εγώ ο Άλεξ λέει πώς δε γίνεται δουλειά. Δεν πειράζει, θα του δείξω γω σαν γίνω Χουλκ πόσο άδικο έχει Δεν είπα ότι δεν γίνεται δουλειά. Ότι κάνεις καλό είναι, αλλά εξαρτάται από τους στόχους. Θες να έχεις σώμα 10 κιλά κάτω από ύψος με γυμναστική στο σπίτι? Γίνεται, και μάλιστα καλό θα είναι να αποφεύγονται οι ογκο/γραμμώσεις σε αυτά τα κιλά. Θέλεις σε κιλά ύψους ή παραπάνω ? Αγόρασε rack και κάνα πολυμηχάνημα ή ... good luck. Δεν πρόκειται να κάνεις πόδια αυτών των κιλών σωματικού βάρους με bodyweight squat και burpees, ούτε τούμπανα traps-ώμους με λάστιχα. 3
Mikeasdf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πωπω ειχα καιρο να χτυπησω με τοσα drop sets το στηθος..απο τον αριστερο ωμο μεχρι τον δεξι και ο,τι πιανεται πηρε φωτια! Τελικα τα burger κανουν δουλεια 1
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πωπω ειχα καιρο να χτυπησω με τοσα drop sets το στηθος..απο τον αριστερο ωμο μεχρι τον δεξι και ο,τι πιανεται πηρε φωτια! Τελικα τα burger κανουν δουλεια στα πόσα burger είδες δουλειά ... και βασικό ήταν προ-πονητικά;
Mikeasdf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 στα πόσα burger είδες δουλειά ... και βασικό ήταν προ-πονητικά; Χαχαχ πλακιζω ρε.Εφαγα παντως χθες 2 κ μια πατατες Σημερα η μερα πηγε 3 τοστ με κασερι-γαλοπουλα+μηλο στη σχολη, κοτοπουλο με κριθαρακι+ντοματα και 2 αυγα για κλεισιμο.
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχ πλακιζω ρε.Εφαγα παντως χθες 2 κ μια πατατες Σημερα η μερα πηγε 3 τοστ με κασερι-γαλοπουλα+μηλο στη σχολη, κοτοπουλο με κριθαρακι+ντοματα και 2 αυγα για κλεισιμο. και δεν πεινάς;;;;;; εγώ συνέχεια πεινάω σήμερα και έφαγα λίγο έξτρα καρύδι/σταφίδα σήμερα
Mikeasdf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν πειναω αλλα ουτε και χορταινω.Δηλαδη αν εχει κιαλλο φαγητο το τρωω ανετα, αλλα δε θα πεθανω κ της πεινας αμα δεν εχει Βεβαια ανα 2 ωρες πρεπει οπωσδηποτε κατι να τρωω και γω γιατι αρχιζουν και βαρανε τα καμπανακια σιγα-σιγα Αυριο λεω να παρω ταπερακι με μπροκολο, καροτο, ρυζι και κοτοπουλο για 1ο γευμα στο διαλειμμα, κοτομπουκιες μετα, κανα τοστ παλι και φρουτο πριν το γυμναστηριο.Μετα βλεπουμε Εχω να φαω καζουρα για το ταπερ αλλα δε πειραζει
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν πειναω αλλα ουτε και χορταινω.Δηλαδη αν εχει κιαλλο φαγητο το τρωω ανετα, αλλα δε θα πεθανω κ της πεινας αμα δεν εχει Βεβαια ανα 2 ωρες πρεπει οπωσδηποτε κατι να τρωω και γω γιατι αρχιζουν και βαρανε τα καμπανακια σιγα-σιγα Αυριο λεω να παρω ταπερακι με μπροκολο, καροτο, ρυζι και κοτοπουλο για 1ο γευμα στο διαλειμμα, κοτομπουκιες μετα, κανα τοστ παλι και φρουτο πριν το γυμναστηριο.Μετα βλεπουμε Εχω να φαω καζουρα για το ταπερ αλλα δε πειραζει ωραία ακούγονται τα ταπεράκια πάντως, τι ώρα θα πας γυμ; θα σε κρατήσουν; εγώ αύριο θα έχω τα πρώτα μου καθαρά 4 στέρεα γεύματα (από 5) .... ελπίζω να μην πάει το στομάχι στη πλάτη
kogba Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 @bosei: Δεν ξέρω πού είμαι με κανονική μπάρα στο 100%, να σου πω την αλήθεια, ίσως 30-40 κιλά πάνω; Δεν έχω πάει πάνω από 180(μέχρι στιγμής) από τότε που ξανάρχισα εδώ και ένα τρίμηνο, πάω επιφυλακτικά και συντηρητικά για να δώσω χρόνο στο σώμα να ανέβει ομαλά και επίσης γιατί τις άρσεις τις άφησα εντελώς για πολύ μεγάλο διάστημα (εξηγώ παρακάτω)Καταπονούμαι στην δουλειά αρκετά συχνά και πότε έχω ενόχληση εδώ ή εκεί, η μέση καταπονείται περισσότερο από όλα(αλλά ευτυχώς δεν με ενοχλεί συνέχεια, αλλά όταν με πιάνει.. ) γενικώς δεν είμαι ποτέ τελείως ξεκούραστος σωματικά παρά μόνο όταν έχω άδεια(αλλά πρέπει και να κάνω γυμναστική... ) . Καλή επιτυχία σου εύχομαι την άλλη εβδομάδα, καλά νέα προσωπικά ρεκόρ και μακριά από εμάς οι τραυματισμοί. Επεξεργασία 1
ribo7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αυριο λεω να παρω ταπερακι με μπροκολο, καροτο, ρυζι και κοτοπουλο για 1ο γευμα στο διαλειμμα, κοτομπουκιες μετα, κανα τοστ παλι και φρουτο πριν το γυμναστηριο.Μετα βλεπουμε Εχω να φαω καζουρα για το ταπερ αλλα δε πειραζει Τι καζουρα ρε? Και γω παίρνω το ίδιο τάπερ (με γλυκοπατάτα αντί ρύζι), με θαυμάζουν (ζηλεύουν ίσως) όμως που προσέχω τόσο τη διατροφή μου!! Μερικοί βέβαια θα αρχίσουν τα "το φαγητό είναι απόλαυση και γιατί να στερείσαι και και και.." Αλλά δε θα μπω στο τριπάκι τους να τρώω τα σκουπίδια που τρώνε οι περισσότεροι.
Mikeasdf Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Οχι νταξει εγω τα παντα τρωω, δε στερουμαι τιποτα.Και τα cheat μου κανω και απολα.Απλα ειναι λιγο καπως να βγαζεις το ταπερακι στο ιεκ ωραία ακούγονται τα ταπεράκια πάντως, τι ώρα θα πας γυμ; θα σε κρατήσουν; εγώ αύριο θα έχω τα πρώτα μου καθαρά 4 στέρεα γεύματα (από 5) .... ελπίζω να μην πάει το στομάχι στη πλάτη Θα τα φαω καπως ετσι: 1ο διαλειμμα στις 3 (1 τοστ) 2ο στις 4μιση (ταπερακι) 3ο στις 5:15 (2 τοστ) 4ο φρουτο μολις σχολασω (αν σχολασω κατα τις 6+) και μετα 1 ωρα περιπου μεχρι να φτασω σπιτι, αλλαζω και φευγω γυμναστηριο.Παιζει να τσιμπησω και καμια μπαρα απο το κυλικειο που τις εχει φθηνες.
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μεχρι τις 15 τι θα φας? Πωπω πεινασα στα κομματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις