Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να και τα πμ με ξεχέσιμο. Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά, είχα ξεσυνηθίσει :)

Άλεξ, ναι χρειάστηκε καιρός γιατί ακόμα και τώρα δεν γουστάρω τόσο πολύ κρέας. Έλπιζα να υπάρχει άλλος τρόπος γι αυτό επέμενα σε διατροφή χαμηλή σε πρωτείνη αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα πώς δεν υπάρχει. 

Όταν πηγαινοέρχομαι με την κόρη μου στους ώμους θυμάμαι την ιστορία του Μίλων του Κροτωνιάτη και το μοσχαράκι που κουβαλούσε. 

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Να και τα πμ με ξεχέσιμο. Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά, είχα ξεσυνηθίσει :)

be72ed06ea73fe6f3d1daedd838907c6cbbd59b5

• Like 2
Δημοσ.

Μα τόσο καλό παιδί είμαι και εμένα δεν με βρίζει κανένας? Τι σκατά?

Προσωπικά, δεν με νοιάζει καν πλέον. Δεν αξίζει τον χρόνο μου το να τις μεγαλώσω ελάχιστα (γιατί δραματικά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα).

Τώρα εσύ, αν πιστεύεις ότι αξίζει να αρχίσεις το χτύπημα go for it.

Και ένα ωραία video: 

κλασσικό #teamnocalves βίντεο, αλλά και οι γάμπες στρώνουνε σιγά σιγά αν κάνεις 2 σετάκια την ημέρα. 

• Like 2
Δημοσ.

Σημερα επεσα στα σκληρα ,δεν αντεξα μετα απο 3 μηνες αυστηροτατης διατροφης εφαγα   περιπου μισο κιλο σπιτικο χαλβα με σοκολατα .

Αυτος ειμαι το παραδεχομαι !

• Like 7
Δημοσ.

μήπως να κάνουμε δισετ και τις γάμπες μας μπας και δούμε πρήξιμο; 

Έχεις δοκιμάσει πλειομετρικές; Έγω τέτοια έκανα και δε ξεφουσκώνουν με τίποτα. :P Έκανα και αρκετό ποδήλατο. Αλλά οι πλειομετρικές έχω την εντύπωση θα βοηθήσουν. Έγω πάντως το πρήξιμο το νιώθω.

Πήδα όσο πιο ψηλά μπορείς. Δοκίμασε και με ένα πόδι. Εκεί θα καταλάβεις ότι το πόδι σου ξεσκίζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Σκληρα λεει ο Φωτης....λεω κι εγω...θα φαγε κανα μπραουνι, θα πηρε κανα κορμο απο τα fresh.... Και τελικα ολο το θεμα για....χαλβά. Ξενερουα βρε Χαλβά :P :p

• Like 4
Δημοσ.

Τι ανωμαλία είναι αυτή; Καλή φάση!

Δημοσ.

Υπάρχει λιγότερη καθυστερημένη εκδοχή.

Google nordic hamstring exercise

Δημοσ.

Ειμαι γυμναστηριο.

Ατομα που ταχα πανε χρονια ... κανουν ολες τις ασκησεις πλατης και τελευταια αρσεις..

Ο αλλος κανει οπισθολαιμιες ελξεις και σκυβει το κεφαλι σε κανε κατεβασμα

Δημοσ.

Σκληρα λεει ο Φωτης....λεω κι εγω...θα φαγε κανα μπραουνι, θα πηρε κανα κορμο απο τα fresh.... Και τελικα ολο το θεμα για....χαλβά. Ξενερουα βρε Χαλβά :P :P

Ρε χαιρω πολυ δεν ειναι καν του γουστου μου, αλλα μετα απο 3 μηνες που η μονη επαφη με ζαχαρη που ειχα ηταν  στον  μετριο καφε που πινω  .Σκαει η θεια και φερνει χαλβα σοκολατενιο ε τον τσακισα  παραδεισος μου φανηκε .Κορμο απο τα fresh  και βαφλα με τονους παγωτο  απο το Μucca    στην Ν.Ερυθραια θα φαω μολις γυρισω απο εξω που θα εχω λιωσει ... 

Δεν ξερεις τι θα πει πεινα  Μαργαριτονιιιιιιιιιιιιι !!!

• Like 3
Δημοσ.

Ειμαι γυμναστηριο.

Ατομα που ταχα πανε χρονια ... κανουν ολες τις ασκησεις πλατης και τελευταια αρσεις..

Ο αλλος κανει οπισθολαιμιες ελξεις και σκυβει το κεφαλι σε κανε κατεβασμα

Θα τα συνηθίσεις...ανοσία θα έχεις σε λίγο. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Νομιζω οτι εγω τα κανω λαθος...χαχαχ... μετα απο τοσες ασκησεις πλατης να κανεις αρσεις τι ειναι ελξεις

Well και εγω ετσι το κανω συνηθως αλλα αυτο γαιτι δεν θελω να φορτωσω στις αρσεις οποτε ειμαι κομπλε! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...