yannis27gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Κι εγώ έτσι έλεγα, τρώω και δε βάζω. Μάλιστα αν θυμάστε πριν μερικές βδομάδες έλεγα ότι κοντεύω να ξεράσω από το φαί. Μαλακίες τούμπανα. Από τότε έχω αυξήσει το φαί κατά 50% και έχω κι άλλο περιθώριο. Τώρα μπήκα σε μίνι cut για 1-2 βδομάδες και μετά ξανά βουρ. Στην αρχή υπάρχει ζόρι μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός αλλά έπειτα όσο περισσότερο τρως τόσο περισσότερο πεινάς. Μόνο το clean eating έχει νόημα. Λένε οι άλλοι θέλω να βάλω κιλά, εννοούν μυς, τρώνε μαλακίες, γυμνάζονται ελάχιστα, γεμίζουν λίπος και μετά αρχίζει η δίαιτα. Αδιέξοδο. Χρειάζεται ΠΟΛΥ σκληρή γυμναστική, πολύ σκληρή όμως, και πολύ κρεας, τι να κλάσει το 2-3 φορές τη βδομάδα, πες 2-3 τη μέρα κι έπειτα συζητάμε. Μετά κόπων και βασάνων έχω καταφέρει να βάλω περίπου 5 κιλά σε 3 μήνες κι απ' αυτά τα 3 με 3,5 είναι μυς. Αλλά έχω πεθάνει στη γυμναστική (δεν γκρινιάζω, το γουστάρω, απλά λέω πόσο απαιτητικό είναι) και ΠΟΛΥ φαί. ΠΟΛΥ. 5
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ζυγιστηκα, επιτακτικη η αναγκη του ελευθερου ή η αλλαγη ζυγαριας. Περασαν 10+ μερες κ εχω παρει 300γρμ μοναχα. Αν περιμένεις το ελεύθερο να σου βάλει τα κιλά που περίμενες τότε είναι από τις φορές που τσάμπα έκανες ό,τι έκανες. Απλά αύξησε τις θερμίδες ανάλογα τον ρυθμό που θες να βάζεις...δεν τρέχει και τίποτα. In other news τι κωλοζέστη είναι αυτή ? Φεύγει ο Νοέμβριος κι ακόμα τις βερμούδες δεν τις έχω φυλάξει και πηγαίνω στο gym με σορτσάκι κοντομάνικο. Έχω βαρεθεί να ιδρώνω. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν περιμένεις το ελεύθερο να σου βάλει τα κιλά που περίμενες τότε είναι από τις φορές που τσάμπα έκανες ό,τι έκανες. Απλά αύξησε τις θερμίδες ανάλογα τον ρυθμό που θες να βάζεις...δεν τρέχει και τίποτα. In other news τι κωλοζέστη είναι αυτή ? Φεύγει ο Νοέμβριος κι ακόμα τις βερμούδες δεν τις έχω φυλάξει και πηγαίνω στο gym με σορτσάκι κοντομάνικο. Έχω βαρεθεί να ιδρώνω. κριμα που δν ανιχνευεις τον σαρκασμο μου, λες κ δν με ξες, ειμαι καμια καινουργια. Εδω βορρα τα ιδια ζεστες μερες με αμανικο η προπονηση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 In other news τι κωλοζέστη είναι αυτή ? Φεύγει ο Νοέμβριος κι ακόμα τις βερμούδες δεν τις έχω φυλάξει και πηγαίνω στο gym με σορτσάκι κοντομάνικο. Έχω βαρεθεί να ιδρώνω. Και εδω τα ιδια (σημερινη) εκανα ποδια και χαζευα εξω που ψιλοχιονιζε ωραια φαση ηταν! 3
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 κριμα που δν ανιχνευεις τον σαρκασμο μου, λες κ δν με ξες, ειμαι καμια καινουργια. well played Και εδω τα ιδια (σημερινη) εκανα ποδια και χαζευα εξω που ψιλοχιονιζε ωραια φαση ηταν! Ρε φίλε 1000 φορές αυτό.
yannis27gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 In other news τι κωλοζέστη γαμάτη ζέστη είναι αυτή ? Φεύγει ο Νοέμβριος κι ακόμα τις βερμούδες δεν τις έχω φυλάξει και πηγαίνω στο gym με σορτσάκι κοντομάνικο. Έχω βαρεθεί Φχαριστιέμαι να ιδρώνω και να απολαμβάνω τις τελευταίες ζεστές μέρες προτού γίνει ο καιρός σαν του Στέφανου. Fixed well played Ρε φίλε 1000 φορές αυτό. Να πας εσύ εκεί όχι να έρθει το ψοφόκρυο εδώ. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ναι ασε καλυτερα, καιμε κ πετρελαιο. Προπονηση χθες, σημερα ελαφρα πιασιματα στν κατω κορμο. Κ πολυ καλο στον γλουτιαιο. Αποφασισα να κρατησω το drop set της χθεσινης σε κατω κορμο σε full deep squat
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Fixed Να πας εσύ εκεί όχι να έρθει το ψοφόκρυο εδώ. Ναι αυτό το ψοφόκρυο της τάξεως των 7-10 βαθμών. Πωπω θα παγώσουμε.
alex_000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εδώ ακόμα με κοντομάνικα είμαστε. Οι παραλίες το μεσημέρι έχουν αρκετό κόσμο. John ωραία μετά από 2 χρόνια που μάλλιασε η γλώσσα μας το έπιασες το νόημα .. Και εγώ μετά από πολλές δοκιμές σε πολλά στο ίδιο συμπέρασμα ήρθα. (1) Η διατροφή πρέπει να είναι καθαρή, δηλαδή χαμηλή σε sodium και χαμηλή σε λίπος. (2) η πρωτεΐνη πρέπει να είναι πολύ ψηλά και από καλές πηγές. Εδω έβαλα εγώ κιλά χωρίς πολύ λίπος που ξεκίνησα από τα 81.. Εσύ που ξεκίνησες κάπου 70 έχεις πολύ περιθώριο μπροστά σου.. όχι ξανά χαζοπρωτεείνες όγκου με 90% ζάχαρη.. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ναι αυτό το ψοφόκρυο της τάξεως των 7-10 βαθμών. Πωπω θα παγώσουμε. δε το λες 7-10 βαθμοι
thomasG4 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Για όποιον δεν το έχει δει, το Google Fit τώρα πια μπορεί και μετράει την άσκηση με αρκετά καλή ακρίβεια και χωρίς ανοικτό GPS. Μεγάλο πλεονέκτημα αυτό. Δεν τρώγεται η μπαταρία στο άψε σβήσε. Το αφήνεις και μόλις ανοίξεις την εφαρμογή, σου βγάζει κατευθείαν τι έχεις κάνει όλη τη μέρα. Δεν χρειάζεται καμία παρέμβαση απο το χρήστη. Μόνο στην αρχή βάζεις ηλικία, ύψος και βάρος. Λίγο που είδα τις αποστάσεις που κατέγραψε μου φάνηκαν σωστές. Μετράει θερμίδες που έχεις κάψει (με άσκηση και χωρίς) , απόσταση, βήματα, ώρα προπόνησης. Για όσους κάνουν αερόβιο (περπάτημα και τρέξιμο) είναι must have εφαρμογή. 2
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα conservatime max στον πάγκο με παύση, 1 rep στα 97,5 σχετικά εύκολα. Επίσης έπιασα επιτέλους την 5άρα στις στρατιωτικές πιέσεις με 20άρες πλάκες στην κάθε μεριά. Τέλος, τελευταία άσκηση super set δικέφαλα-τρικέφαλα στην τροχαλία και επειδή με το που τελειώνω φεύγω ξεπάρκαρα σαν ζαβό από το πρήξιμο. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα conservatime max στον πάγκο με παύση, 1 rep στα 97,5 σχετικά εύκολα. Επίσης έπιασα επιτέλους την 5άρα στις στρατιωτικές πιέσεις με 20άρες πλάκες στην κάθε μεριά. Τέλος, τελευταία άσκηση super set δικέφαλα-τρικέφαλα στην τροχαλία και επειδή με το που τελειώνω φεύγω ξεπάρκαρα σαν ζαβό από το πρήξιμο. μήπως να κάνουμε δισετ και τις γάμπες μας μπας και δούμε πρήξιμο; 1
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 μήπως να κάνουμε δισετ και τις γάμπες μας μπας και δούμε πρήξιμο; Προσωπικά, δεν με νοιάζει καν πλέον. Δεν αξίζει τον χρόνο μου το να τις μεγαλώσω ελάχιστα (γιατί δραματικά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα). Τώρα εσύ, αν πιστεύεις ότι αξίζει να αρχίσεις το χτύπημα go for it. Και ένα ωραία video:
Προτεινόμενες αναρτήσεις