Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Πολυ σοκολοτα ρε συ nenya, μηπως να ψαξεις για υποκαταστατο της σοκολατας. Αν καταλαβαινεις τι λεω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Πολυ σοκολοτα ρε συ nenya, μηπως να ψαξεις για υποκαταστατο της σοκολατας. Αν καταλαβαινεις τι λεω.... Θα το ξαναλέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου Για μένα ΔΕΝ είναι υποκατάστατο του σεξ η σοκολάτα (ούτε και το αντίστροφο ε). Και τα 2 πρέπει να συνυπάρχουν για να χαρίζουν την απόλυτη ευτυχία Μωρέ πάντα το παράκανα με βλακειούλες γαριδάκια κλπ. είτε ως μαθήτρια, είτε ως φοιτήτρια, είτε στη δουλειά, είτε μετά την γυμναστική. Απορώ πώς δεν είμαι 2 μέτρα σε φάρδος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Έχεις σουπερ μεταβολισμό!!!μμμμμμ γαριδάκια, έχω χρόνια να καταναλώσω...θα αρκεστώ στον τόνο μου, μιαμ μιαμ.@Spect~ ντελίβερι στέλνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 θα αρκεστώ στον τόνο μου, μιαμ μιαμ. Ω ναι \m/ όντως μιαμ μιαμ. Πάω να τσακίσω κι εγώ μια κονσερβούλα σαν τις γάτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Έχεις σουπερ μεταβολισμό!!! μμμμμμ γαριδάκια, έχω χρόνια να καταναλώσω...θα αρκεστώ στον τόνο μου, μιαμ μιαμ. @Spect~ ντελίβερι στέλνεις; Δωστου να καταλαβει ρε συ. Αφου θα τις καψεις μετα. Οκ μην τρως καθε μερα, αλλα μια φορα την εβδομαδα δεν ειν κακο... Αλλωστε οτι ειδα εισαι σε πολυ καλο επιπεδο... ;-0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 @Spect~ ντελίβερι στέλνεις; ειναι ακριβα τα μεταφορικα και δεν βγαινω !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 @Liver δεν αξίζουν τα γαριδάκια μια,...προτιμώ το προφιτερόλ!!!@ nenya τσάκισε alla cat styl@ Spect τα μεταφορικά δικά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τα doritos μαμανε... Παλια αν καθομουν να δω ταινια μια μεγαλη σακουλα δεν μου εφτανε... + μπυρες μαζι με cokies και μπεικ ρολσ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 μετά από αυτή την ομολογία γνωρίζουμε πως φτιάχτηκαν τα πλαινά πιασίματα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 οοοταν ανεβω θα σου φερω !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 οοοταν ανεβω θα σου φερω !!! Πιασίματα;;; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Είμαι 1.83 και 70 κιλά. Δεν έχω ιδέα για το ποσοστό λίπους αλλα λογικά είναι κάπου στο 15%. Ο στόχος μου είναι να φτάσω 80 κιλά με σωστή μυϊκή κατανομή, να σταματήσω να είμαι κουράδας και να αποκτήσω περισσότερη αντοχή και δύναμη. Ασχολούμαι 1 μηνα και 20 μέρες αλλα το πρόγραμμα το έχω 1 μηνα. Αν μιλας για αντοχη ποσους γυρους βγαζεις με ρυθμο πιο πανω απο απλο τζοκιν? Αν βγαζεις πχ 600 μετρα σε 2 λεπτα και κατι εισαι πολυ καλα σε αντοχη και φυσικη κατασταση. Επειδη μιλησες για αντοχη. Δοκιμασε να τρεξεις ενα 1000άρι να δεις ποσο το βγάζεις. Μην ειναι πανω απο 4 μισι λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 @star_light το θεμα ειναι να μπορει να κρατησει και το ρυθμο! μπορει το ενα 1000 να το βγαζεις σε 4.30 μετα μπορεις να συνεχισεις ομως? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 @star_light το θεμα ειναι να μπορει να κρατησει και το ρυθμο! μπορει το ενα 1000 να το βγαζεις σε 4.30 μετα μπορεις να συνεχισεις ομως? Δεν διαφωνω. Αλλα αν ο στοχος του ειναι να βγαλει το 1000αρι σε συγκεκριμενο χρονο τι τον ενδιαφερει το μετα? Πχ του βαζεις μια Α αποσταση να την βγαλει σε ενα χρονο αμα θελει ας βαλει 2 χιλιομετρα ή 500 μετρα οτι θελει. Απλα το 1000αρι ειναι και αθλημα εξετασης στις περισσοτερες στρατιωτικες σχολές. Μπορεις να συνεχισεις σε πιο χαλαρο ρυθμο να ριξεις στροφες. Και μεσα στο 1000αρι μπορει να μην κρατησει τον ιδιο ρυθμο συνεχεια πχ ο πρωτος γυρος να ειναι γρηγορος ο αλλος πιο χαλαρος και τελος να φορτσαρει. Εγω πχ εκανα διαλλειματικες 50 sec απλο τρεξιμο και 10 σπρινταρισμα για κανα 15λεπτο σαν ασκηση αντοχης οχι 1000αρι. Τωρα αμα θες απλα να κανεις τζοκιν κανα μισαωρο οκ. Και σε καποια σημεια επιταχυνεις αλλα αυτο ειναι συντηρηση νομιζω. Επισης αν θες να τρεξεις οντως σωστα παιζεις με δρασκελισμο αλλα ειναι μανικι αυτο σε κουραζει πολυ ευκολα και θελει και γυμνασμενα ποδια. Με σωστο δρασκελισμο ολη την διαρκεια καποιος το 1000αρι μπορει να στο βγαλει και 3μισι λεπτά ακομη και 3!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ναι οκ! απλα για μενα δεν θεωρω αντοχη το 1χλμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις