Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον και που λετε συνεχιζω κανονικα το γυμναστηρι, αλλα καταλαβα πως πρεπει να τρωω κατι πριν γιατι σημερα δεν ειχα καθολου ενεργεια και ηταν η πρωτη φορα που στο τελος του session ενιωθα στα ορια λιποθυμιας. Βλακεια που ζοριστικα τοσο, αλλα τελος παντων το εβγαλα ασχετα που δεν σκοπευω να το ξανακανω τοσο στα ορια. 4

Αλλα πραγματικα μας ξεπατωσε σημερα ο τυπας τα ειδα ολα :lol:

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Λοιπον και που λετε συνεχιζω κανονικα το γυμναστηρι, αλλα καταλαβα πως πρεπει να τρωω κατι πριν γιατι σημερα δεν ειχα καθολου ενεργεια και ηταν η πρωτη φορα που στο τελος του session ενιωθα στα ορια λιποθυμιας. Βλακεια που ζοριστικα τοσο, αλλα τελος παντων το εβγαλα ασχετα που δεν σκοπευω να το ξανακανω τοσο στα ορια. 4

Αν δεν μπορείς κανονικό φαγητό, ένα φρουτάκι μισή με μία ώρα πριν είναι καλό. Και καφές επίσης εκτός κι αν πίνεις και το πρωί οπότε ας τον 2ο καλύτερα

• Like 1
Δημοσ.

Τα κυριότερα γεύματα για κάποιον που αθλείται είναι το πρωινό και το πριν και μετά τη προπόνηση. 

Φρόντισε να τρως τότε. 

Αν δεν μπορείς κανονικό φαγητό, ένα φρουτάκι μισή με μία ώρα πριν είναι καλό. Και καφές επίσης εκτός κι αν πίνεις και το πρωί οπότε ας τον 2ο καλύτερα

εγώ πίνω 4 και δεν με πιάνουν  :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

Εμ πως να σε πιάσουν αν πίνεις 4 ? Θα έχεις πάει την ανοχή σου στα ύψη. Αν θες να σε πιάνουν κάνε ένα skip από καφείνη και μετά λίγους...μόνο την ημέρα με βάρη.

Δημοσ.

ποση ωρα πριν  πινετε καφε πριν την προπονηση?
εγω τν πινω κ εφυγα κ η αληθεια ειναι νιωθω λιγο παραπανω ταχυπαλμια απο οτι πρεπει...
να το κανω καμια ωρα πριν λετε>

Δημοσ.

ποση ωρα πριν  πινετε καφε πριν την προπονηση?

εγω τν πινω κ εφυγα κ η αληθεια ειναι νιωθω λιγο παραπανω ταχυπαλμια απο οτι πρεπει...

να το κανω καμια ωρα πριν λετε>

Κι εγώ τον πίνω και φεύγω. Έχω αρχίσει την κανονική προπόνηση 25-30 λεπτά αφού τον πιώ. 

Δοκίμασε και άλλες ώρες και δες πότε νιώθεις οκ.

• Moderators
Δημοσ.

Aυτο ειναι καλη ιδεα και εφαρμοσιμη. Καφεδες πινω στανταρ δυο την ημερα και με τιποτα παραπανω :)

Τα κυριότερα γεύματα για κάποιον που αθλείται είναι το πρωινό και το πριν και μετά τη προπόνηση. 

Φρόντισε να τρως τότε. 

Κοιτα να δεις τωρα που εγω αποφασισα να αρχισω να γυμναζομαι και στο τελος θα βρεθω να ακολουθω πληρες προγραμμα.

Η πλακα ειναι πως εχω μεγαλωσει με αθλητη σπιτι (ο αδερφος μου κανει windsurf απο τα 15 του και ειναι 47, συν τα γυμναστηρια κλπ) οποτε ξερω το προγραμμα που πρεπει να ακολουθηθει. Η στραβη ειναι πως δεν εχω το χρονο να το οργανωσω, αλλα τεσπα θα το βρω και αυτο :)

Θενξ για τις συμβουλες γκαηζ. 

• Like 2
Δημοσ.

Στάβι εκτίθεσαι. Λογικά επίτηδες τα κάνεις και κάθεσαι και μας troll-άρεις όλους αλλά όποτε γράφεις πάει για κλείσιμο το thread...δεν είναι κρίμα ?

Εγώ λοιπόν προτείνω αφού τα ξέρεις όλα χωρίς να διαβάσεις από το ίντερνετ γιατί έχεις διαβάσει την ζωή, αν δεν θες να κλείσεις το ιντερνέτ σου, άσε απλά το thread αυτό. Τις γνώσεις σου τις έχεις αποτυπώσει οπότε όποιος ενδιαφέρεται για αυτές θα σε βρει μέσω PM. Και όταν με το καλό έχεις βρει κάποιον apprentice μας τον φέρνεις να μας troll-άρει ξανά.

θα μπορούσα να σου απαντήσω αλλά προφανώς σκοπό είχες μόνο να μου μιλήσεις άσχημα, γιατί κατα τ'άλλα δε βλέπω να λες τίποτα, πέρα απο το "μη μιλάς, εσύ ξέρεις τη ζωή και δεν τη διαβάζεις από το ιντερνετ, ασε το thread, αν θέλει κάποιος θα σε βρει μέσω pm" ουσιαστικά μόνο προσβολές και γιατί; γιατί είπα ότι όλοι ξέρουμε πως παχαίνουμε και ότι από την εμπειρία μου ως τώρα βλέπω οτι οι αδύνατοι δεν μπορούν να παχύνουν εύκολα. 

Στάβι εκτίθεσαι. Λογικά επίτηδες τα κάνεις και κάθεσαι και μας troll-άρεις όλους

όχι δεν τρολάρω, απλά δε με νοιάζει

αν αυτό σημαίνει ότι τρολάρω τότε τρολάρω

Δημοσ.

Έλα παιδιά, ειπώθηκε και πιο πριν, γράφει ο καθένας ό,τι θεωρεί σωστό και όποιος νομίζει ότι λέει πίπες, απλώς το αγνοεί και παραθέτει τη δική του άποψη. Μη φαγώνεστε στο φίτνες θρεντ, για όνομα δλδ.

• Like 6
Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι 1,72 με σταθερα τα 50 κιλά. Πως μπορω να παρω λιγο ογκο? 5-6 κιλα θελω σιγουρα. Γυμναστηριο δεν παω, Κανω (εδω κ μια εβδομαδα) γυμναστικη σπιτι push ups/κοιλιακούς και ενα ωραιο ελατήριο απο τα  jumbo :P Τρώω καθε μερα φυστικοβουτηρο,γιαουρτι,μελι,τοστ,φρουτα. Μια φορα τη εβδομαδα (ισως 2) κρεας και αυγο. Αυγο καθε μερα προσπαθησα αλλα μ ερχετε να ξερασω :/ Μακαρονια (2-3/week). Απλα το θεμα μου ειναι οτι δεν τρωω πολυ (κυριως μεσημεριανο εκτος αν ειναι μακαρονιαχΔ) και θα ηθελα καποια γνωμη στο τι να αλλαξω/προσθεσω ωστε να εχω ολα τα απαραιτητα. Δωστε λιγο τα φωτα σας! ευχαριστω

Υποθετω εισαι ανδρας. Ηλικια?

15 κιλα θελεις οχι 5-6. Εγω που ειμαι 1.73 και 65 κιλα ειμαι αδυνατος και προσπαθω να παρω 2-3 ακομα. Εσυ στα 50 πρεπει να εισαι πραγματικα πολυ αδυνατος.

Οτι και να κανεις παντως μην πλακωθεις στα γλυκα και junk food για να παρεις κιλα γιατι περα απο την υγεια, το οπτικο αποτελεσμα δεν θα ειναι καλο. Δεν εχει νοημα να γινεις skinny fat.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω προτιμώ πριν την γυμναστική ξηρούς καρπούς με σταφυδες - ξερό συκο ,η ψωμί με φυστικοβουτυρο  ,παστέλι , γενικά κατι που να δεινει πολυ ενέργεια χωρις να βαραίνει.

Καφε δε τον προτιμώ γιαιτΙ νιώθω οτι με αφυδατώνει.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ τον πίνω και φεύγω. Έχω αρχίσει την κανονική προπόνηση 25-30 λεπτά αφού τον πιώ.

Δοκίμασε και άλλες ώρες και δες πότε νιώθεις οκ.

Απορία: πόση ώρα διαρκεί η επίδραση της καφεΐνης σε σένα; Ενδεικτικά ρωτάω.

Προσωπικά, δεν πίνω καφέ. Καθόλου, τίποτα, ούτε γουλιά. Ένας φίλος, μου πρότεινε πριν από κάθε ποδηλασία, να πίνω ένα espresso - θα μου δώσει ώθηση, λέει. Ναι, οκ, αλλά εάν είναι να πηγαίνω σαν να μου έχουν βάλει νέφτι στον κώλο για τα πρώτα 30 με 40 λεπτά και μετά να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου, επειδή θα έχει ξεθυμάνει η καφεΐνη, ε, όχι, ευχαριστώ, να μου λείπει.

Δημοσ.

Ουτε εμενα πια με πιανει ο καφες. Και να σκεφτειτε οτι πριν 1 χρονο δεν επινα καθολου. Τωρα πινω ενα διπλο εσπρεσσο να χω ενεργεια και τιποτα... Και κανα redbull που επινα ουτε αυτο... Νομιζω θα θελω νιτρικο σε λιγο :P

Παντως καλο ειναι ολα μας τα γευματα πριν τη προπονηση να περιεχουν μια καλη πηγη υδατανθρακα.

Δε ξερω πως τη παλευουν καποιοι να κανουν γυμναστικη νηστικοι..

• Like 1
Δημοσ.

Απορία: πόση ώρα διαρκεί η επίδραση της καφεΐνης σε σένα; Ενδεικτικά ρωτάω.

Προσωπικά, δεν πίνω καφέ. Καθόλου, τίποτα, ούτε γουλιά. Ένας φίλος, μου πρότεινε πριν από κάθε ποδηλασία, να πίνω ένα espresso - θα μου δώσει ώθηση, λέει. Ναι, οκ, αλλά εάν είναι να πηγαίνω σαν να μου έχουν βάλει νέφτι στον κώλο για τα πρώτα 30 με 40 λεπτά και μετά να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου, επειδή θα έχει ξεθυμάνει η καφεΐνη, ε, όχι, ευχαριστώ, να μου λείπει.

Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν νομίζω να μπορείς να το καταλάβεις κιόλας έκτός κι αν έχεις οργανισμό 15χρονου. 

Πάντως διάφορα trials κατά καιρούς που έχω δει τριγύρω λένε ότι στα endurance αθλήματα προσφέρει ergogenic effects η καφείνη.

Δημοσ.

Βρε παιδιά τρώω μακαρόνια /πατάτες συχνα ! Επίσης τρώω και γλυκά. Πριν κανένα μήνα έτρωγα του σκασμού , πήρα ένα κιλό και το ξανάέχασα ...σταθερά 50 ούτε γραμμάριο πάνω χαχα. Ναι άνδρας είμαι. 19ετών..θα ήταν καλή ιδέα εάν επερνα κάποιο συμπλήρωμα; Τώρα που έχω ξεκινιση γυμναστικη λέτε να είναι χειρότερα? Ή να προσπαθήσω να πάρω κανένα κιλό (αδύνατον βέβαια) και μετά η γυμναστικη? Ευχαριστώ.

Εξετάσεις να δεις πως είναι ο θυρεοειδής σου έχεις κάνει μήπως ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...