Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο ερώτημα που είχα τότε που έκανα bicep curls. Στραβομπάρα vs ίσια. Κατ'αναλογίαν βαράκια οριζόντια στο έδαφος ή με μία μικρή κλίση προς τα μέσα;

Αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου είναι πως όσο πιο μεγάλη η κλίση, τόσο πιο εύκολο (δες σφυριά). Δηλαδή με στραβομπάρα είναι πιο εύκολη η άσκηση απ'ότι με ίσια. Και αυτό γιατί βάζεις μόνο δικέφαλο. Ενώ με κλίση βάζεις και άλλους μύες γύρω γύρω.

Ισχύει;

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Άλλο ερώτημα που είχα τότε που έκανα bicep curls. Στραβομπάρα vs ίσια. Κατ'αναλογίαν βαράκια οριζόντια στο έδαφος ή με μία μικρή κλίση προς τα μέσα;

Αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου είναι πως όσο πιο μεγάλη η κλίση, τόσο πιο εύκολο (δες σφυριά). Δηλαδή με στραβομπάρα είναι πιο εύκολη η άσκηση απ'ότι με ίσια. Και αυτό γιατί βάζεις μόνο δικέφαλο. Ενώ με κλίση βάζεις και άλλους μύες γύρω γύρω.

Ισχύει;

Το καθένα το επιλέγεις ανάλογα τι θες. Γενικά ισχύει αυτό που λες. Αν θες μεγαλύτερο focus στα δικέφαλα ίσια μπάρα, αν θες περισσότερα κιλά στραβόμπαρα ή τα αντίστοιχα στα βαράκια.

In other news ωραίο το description στη φωτογραφία: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10105907270140103&set=a.10105676727185033.1073741830.2216008&type=3

Για όσους δεν έχουν fb, τύπος με πόδια σαν τη μέση μου: Wheeeee! My quads are getting a bit absurd. Been focusing more on details and really SQUEEEZING every rep, especially flexing my hams while working quads.... LOLJK heavy weights for high volumes on the basic full ROM moves

Πολύ εύστοχο. Δεν ξέρω κι εγώ πόσο τις 100 από όσους κάνουν πόδια χωρίς να είναι καν decent, πάνε και κάνουν όλες τις super τεχνικές, όλες τις δεκάδες παραλλαγές ηλίθιων ασκήσεων, χωρίς να περάσουν από σίγουρες, αποτελεσματικές ασκήσεις που σε κάνουν στο μέλλον να σηκώνεις και πιό manly κιλά. 

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι 1,72 με σταθερα τα 50 κιλά. Πως μπορω να παρω λιγο ογκο? 5-6 κιλα θελω σιγουρα. Γυμναστηριο δεν παω, Κανω (εδω κ μια εβδομαδα) γυμναστικη σπιτι push ups/κοιλιακούς και ενα ωραιο ελατήριο απο τα  jumbo :P Τρώω καθε μερα φυστικοβουτηρο,γιαουρτι,μελι,τοστ,φρουτα. Μια φορα τη εβδομαδα (ισως 2) κρεας και αυγο. Αυγο καθε μερα προσπαθησα αλλα μ ερχετε να ξερασω :/ Μακαρονια (2-3/week). Απλα το θεμα μου ειναι οτι δεν τρωω πολυ (κυριως μεσημεριανο εκτος αν ειναι μακαρονιαχΔ) και θα ηθελα καποια γνωμη στο τι να αλλαξω/προσθεσω ωστε να εχω ολα τα απαραιτητα. Δωστε λιγο τα φωτα σας! ευχαριστω

εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τρώγοντας υγιεινά κάνεις δε βάζει κιλά

μονάχα οι μαλακίες παχαίνουν

αυτές που τρώω εγώ, τυρόπιτες, σοκολάτες, πίτσες, σκατά

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μονάχα οι μαλακίες οι παχαίνουν

θερμιδες! αυτες σε παχαινουν. Το θεμα ειναι οτι οταν τρως υγιεινα για να φτασεις πχ 2500 θερμιδες πρεπει να φας πολυ. Στις μαλακιες εινια κανα δυο σοκολατες, 2-3 κομματια πιτσα και εισαι κομπλε

• Like 2
Δημοσ.

Και μετά από 2000+ σελίδες καταλήξαμε στο από πάνω post.

EDIT: Clearly μιλάω για το απαράδεκτο ποστ του Spect

• Like 6
Δημοσ.

θερμιδες! αυτες σε παχαινουν. Το θεμα ειναι οτι οταν τρως υγιεινα για να φτασεις πχ 2500 θερμιδες πρεπει να φας πολυ. Στις μαλακιες εινια κανα δυο σοκολατες, 2-3 κομματια πιτσα και εισαι κομπλε

τι να σου πω, εγώ όσους γνωστούς είχα που θέλαν να παχύνουν, και που αύξαναν τις θερμίδες που τρώγαν, παπάρια καταφέρναν τρώγοντας υγιεινά, 

το οποίο δεν έχει λογική αλλά φαίνεται πως μεταβολίζονται εύκολα και θέλει πολύ καιρό για να παχύνεις με υγιεινή διατροφή ακόμη κι αν τρως πολύ περισσότερο

ο άλλος έτρωγε πόσο λάδι και πάλι τίποτα

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι 1,72 με σταθερα τα 50 κιλά. Πως μπορω να παρω λιγο ογκο? 5-6 κιλα θελω σιγουρα. Γυμναστηριο δεν παω, Κανω (εδω κ μια εβδομαδα) γυμναστικη σπιτι push ups/κοιλιακούς και ενα ωραιο ελατήριο απο τα  jumbo :P Τρώω καθε μερα φυστικοβουτηρο,γιαουρτι,μελι,τοστ,φρουτα. Μια φορα τη εβδομαδα (ισως 2) κρεας και αυγο. Αυγο καθε μερα προσπαθησα αλλα μ ερχετε να ξερασω :/ Μακαρονια (2-3/week). Απλα το θεμα μου ειναι οτι δεν τρωω πολυ (κυριως μεσημεριανο εκτος αν ειναι μακαρονιαχΔ) και θα ηθελα καποια γνωμη στο τι να αλλαξω/προσθεσω ωστε να εχω ολα τα απαραιτητα. Δωστε λιγο τα φωτα σας! ευχαριστω

1.72 50 κιλα? .......wtfffff....

Δεν χρειαζεται να κανεις καποια συγκεκριμενη διατροφη.Θα τρως ΚΑΘΕ μερα μπολικη ποσοτητα ειτε πατατα ειτε μακαρονια ειτε ρυζι. Απο εκει και περα 2 φορες την εβδομαδα κρεας ειναι πολυ λιγο, τουλαχιστον διπλασιασε το . Τα παραπανω φυσικα οχι μονο μια φορα την ημερα. Αλλα τουλαχιστον 2 κυρια γευματα + τα υπολοιπα μικρογευματα που μπορει να περιεχουν αυγα , κουκαερ , φυστικοβουτυρο κτλ

τι να σου πω, εγώ όσους γνωστούς είχα που θέλαν να παχύνουν, και που αύξαναν τις θερμίδες που τρώγαν, παπάρια καταφέρναν τρώγοντας υγιεινά, 

το οποίο δεν έχει λογική αλλά φαίνεται πως μεταβολίζονται εύκολα και θέλει πολύ καιρό για να παχύνεις με υγιεινή διατροφή ακόμη κι αν τρως πολύ περισσότερο

ο άλλος έτρωγε πόσο λάδι και πάλι τίποτα

Δεν υπαρχει κατι που να λεει οτι τα υγιεινα μεταβολιζονται ευκολα ενω τα μη υγιεινα οχι. Ισα ισα τα πρωτεινουζα φαγητα μεταβολιζονται πιο δυσκολα σε σχεση με το υδατανθρακα τυπου μακαρονια-ρυζι-πατατα.  

Δημοσ.

μονάχα οι μαλακίες οι παχαίνουν

Πραγματικά ό,τι να ναι.

Επειδή διαβάζουν και παιδιά που τώρα ξεκινάνε να αθλούνται και έχουν σοβαρές απορίες όπως ο φίλος από πάνω, αν δεν έχεις καμία επαφή με τη φάση καλύτερα να μη λες ότι σου κατεβαίνει.

Τα κιλά μπαίνουν ή χάνονται καθαρά βάση θερμιδικού ισοζυγίου και δεν έχουν καμία σχέση με το αν τρως καθαρά ή όχι.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι που να λεει οτι τα υγιεινα μεταβολιζονται ευκολα ενω τα μη υγιεινα οχι. Ισα ισα τα πρωτεινουζα φαγητα μεταβολιζονται πιο δυσκολα σε σχεση με το υδατανθρακα τυπου μακαρονια-ρυζι-πατατα.  

μάλλον δεν ήθελα να πω ακριβώς αυτό με την πρόταση μεταβόλιζονται εύκολα. Είχα στο νου μου οτι όταν κάτι μεταβολίζεται  

μας δίνει ενέργεια και δεν παχαίνει αλλά τελικά εννοώ ότι οι οι ζάχαρες και οι μαλακίες γίνονται λίπος άρα δε μεταβολίζονται; 

τέσπα δεν ξέρω... 

ή μάλλον ξέρω, αν τρως μαλακίες, παχαίνεις και αποκτάς λίπος, αυτό

πάντως είναι απίστευτο πως δεν μπορούν να βάλουν κιλά αυτοί που θέλουν, αλλά δεν μπορούν με την καμία

τρώνε, δεν ξέρω κι εγώ τι και πάλι δεν βάζουν γραμμάριο. Έχω όμως παρατηρήσει ότι δεν τρώνε γλυκά

Πραγματικά ό,τι να ναι.

Επειδή διαβάζουν και παιδιά που τώρα ξεκινάνε να αθλούνται και έχουν σοβαρές απορίες όπως ο φίλος από πάνω, αν δεν έχεις καμία επαφή με τη φάση καλύτερα να μη λες ότι σου κατεβαίνει.

Τα κιλά μπαίνουν ή χάνονται καθαρά βάση θερμιδικού ισοζυγίου και δεν έχουν καμία σχέση με το αν τρως καθαρά ή όχι.

ναι τα καημένα τα παιδάκια θα πάνε τώρα και θα πάρουν ναρκωτικά μόλις διαβάσουν το ποστ μου.

ξέρω πολλά περισσότερα πράγματα ζώντας τα και ναι, αν είσαι ψηλός, κάνεις γυμναστική και τρως υγιεινά, οχι δεν παχαίνεις εύκολα τρώγοντας απλά λίγο περισσότερο υγιεινά, ή τέλος πάντων, μπορεί να γίνει σε πολύ βάθος χρόνου. 

επίσης αυτό είναι σίγουρα σύμφωνο με τις έρευνες του 80.... 

όχι όμως πλέον.. οπότε μάλλον εσύ είσαι άσχετος

• Like 1
Δημοσ.

κάνε τον μεταβολισμό σου καυστήρα λίπους ... αν τα ξίνεις όλη μέρα και τρως τότε θα γίνεις χοντρός 

τα παιδιά εδώ ακολουθούν διαφορετικό πρωτόκολλο από ότι κάποιοι άλλοι 
το βασικό όμως που ΜΑΣ ενώνει .. γυμναζόμαστε ΣΟΒΑΡΑ. 

από κει και πέρα, TRY AND FAIL για να δεις τι ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σου 

• Moderators
Δημοσ.

Μπος ξερεις οτι μπορουμε να το αναλυσουμε αρκετα το θεμα. Το ειπα υπερβολικα γενικα γιατι βαριεμαι να γραψω και να αναλυσω. 

Ξερεις οτι για να κανουμε σοβαρη συητηση επι τους θεματος παχαινω αδυνατιζω πρεπει να πρωτα να εχουμε και καποιο σημειο αναφορα (στοχος). Αν θελει καποιος απλα να αδυνατισει μειωνει τη μασα αν θελει απλα να παχυνει την αυξανει. Τωρα αν θελουμε να μιλησουμε για αυξηση μυικων κιλων ή για κοψιμο σε ποσοστο λιπους τοτε ναι παμε σε αλλο επιπεδο συζητησης κατι το οποιο ομως δεν νομιζω οτι ενδιαφερει τη σταβι

Δημοσ.

Μπος ξερεις οτι μπορουμε να το αναλυσουμε αρκετα το θεμα. Το ειπα υπερβολικα γενικα γιατι βαριεμαι να γραψω και να αναλυσω. 

Βρε μλκ όχι να μην αναγνωρίζεις κι εσύ τον σαρκασμό.

• Like 8
Δημοσ.

Ξερεις οτι για να κανουμε σοβαρη συητηση επι τους θεματος παχαινω αδυνατιζω πρεπει να πρωτα να εχουμε και καποιο σημειο αναφορα (στοχος). Αν θελει καποιος απλα να αδυνατισει μειωνει τη μασα αν θελει απλα να παχυνει την αυξανει. Τωρα αν θελουμε να μιλησουμε για αυξηση μυικων κιλων ή για κοψιμο σε ποσοστο λιπους τοτε ναι παμε σε αλλο επιπεδο συζητησης κατι το οποιο ομως δεν νομιζω οτι ενδιαφερει τη σταβι

δεν είναι η δική μου ερώτηση, αλλά τα ξέρω, δεν είναι πυρηνική φυσική. 

Με πρωτείνες χτίζεις μυς, με ζάχαρη και κακούς υδατάνθρακες κάνεις λίπος, Απλά πράγματα που όλοι τα ξέρουν πλέον. Δόξα το θεό ενημέρωση υπάρχει μπόλικη. 

Γι'αυτό κι εγώ δεν απάντησα με γνώσεις μέσω διαδικτύου, γιατί αυτά όλοι τα ξέρουν, αλλά από παρατήρηση των ανθρώπων που θέλουν να βάλουν βάρος. Προφανώς είναι πολύ πιο δύσκολο απο το φάε λίγο περισσότερο, γιατι αν ηταν τόσο απλό, δε θα παραπονιόταν κανένας ότι δεν μπορεί να βάλει κιλά. 

Επίσης είναι απίστευτο πόσο άσχημα μιλάτε

δεν το λέω για ΄σένα σπεκτ

Δημοσ.

Στάβι εκτίθεσαι. Λογικά επίτηδες τα κάνεις και κάθεσαι και μας troll-άρεις όλους αλλά όποτε γράφεις πάει για κλείσιμο το thread...δεν είναι κρίμα ?

Εγώ λοιπόν προτείνω αφού τα ξέρεις όλα χωρίς να διαβάσεις από το ίντερνετ γιατί έχεις διαβάσει την ζωή, αν δεν θες να κλείσεις το ιντερνέτ σου, άσε απλά το thread αυτό. Τις γνώσεις σου τις έχεις αποτυπώσει οπότε όποιος ενδιαφέρεται για αυτές θα σε βρει μέσω PM. Και όταν με το καλό έχεις βρει κάποιον apprentice μας τον φέρνεις να μας troll-άρει ξανά.

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...