bosei Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μλκες το χέσατε...από το απόγευμα είχα να μπω και είχα 4 αδιάβαστες σελίδες. Καλά ο Άλεξ θα το δει το πρωί και θα κάνει skip. On topic τα lat pull ups με τα lat pull down τι διαφορά έχουν ως προς τις μυικές ομάδες που ενεργοποιούνται;;;;και οι δύο γίνονται με wide grip Το λοιπόν. Η μία είναι bodyweight οπότε χρειάζεσαι και την βοήθεια κι άλλων μυών για να σταθεροποιηθείς και να εκτελεστεί. Εγώ σχεδόν πάντα αν σταματήσω να κάνω για λίγο καιρό pull ups και ξαναρχίσω οι κοιλιακοί έχουν DOMS μετά. Η διαφορά των lat pull down με pull ups όσον αφορά το muscle activation αν εξαιρέσεις την σταθεροποίηση στα pull ups δεν έχει τόση διαφορά (μιλάω αναλύοντας την κίνηση, δεν έχω υπόψιν μου καμία έρευνα που να εξετάζει muscle activation μέσω EMG, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος). Το θέμα με τα lat pull downs είναι ότι σπάνια γίνονται σωστά έτσι ώστε να μιμηθούν τα pull ups. Εννοώ ότι τις περισσότερες φορές οι περισσότεροι γέρνουν προς τα πίσω και έτσι δεν είναι κλασική vertical pulling άσκηση όπως τα pull ups. Α, τέλος, το καλό με τα lat pull downs που είπε ο mikeasdf είναι ότι μπορείς να παίξεις σε διάφορα rep ranges ανάλογα τι θες. Αυταααα 2
bosei Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ο Άλεξ πάντα παρακολουθεί Παίζουν αλλαγές, μία ο Φώτης ψήνει μπριζόλες, μία εσύ γράφείς τέτοια ώρα που δεν το συνηθίζεις. Αύριο ο maus θα σταματήσει να κάνει με λάστιχα 6
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει μια χαρα. Για μενα καμια διαφορα μιας κ τα pull ups γινονται σε μηχανημα υποβοηθησης. Μιας κ η τεχνικη εξαπαταται ευκολα, δειξε ενα βιντεο με την σωστη στα downs
yannis27gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δευτερη φορα γινεται παρατηρηση για το συγκεκριμενο thread. Οσοι γουσταρετε το off topic να πατε εκει να ξεδωσετε κι οχι να ερχεστε εδω και με προφαση το φιτνες να βγαζετε τα απωθημενα σας. Σιχτιρ πια. Στα δικα μας, αφου ειδα και αποειδα οτι με λαστιχα δεν μπορουσα να γυμνασω ικανοποιητικα τα ποδια κι επισης οι bodyweight ασκησεις δε μου εδιναν το boost που ηθελα, εβαλα στο κολπο τους 15κιλους αλτηρες. Κατι γινεται προς το παρων αλλα μαλλον με βλεπω να φερνω την μπαρα στο δωματιο για κανονικα σκουοτ. 5
kogba Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Άραγε θα μπορέσει ο Spoto να απαντήσει με νέο ρεκόρ; Από τγην άλλη, ο Sarychev είναι ακόμα νέος, έχει πολύ χρόνο για πολλά ρεκόρ, αρκεί να μην τραυματιστεί σοβαρά. Άλλη γωνία λήψης: 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 για την ομαδικη προπονηση 21 Δεκεμβρη μπορειτε? 22 φευγω για κερκυρα και γυριζω 25 αλλα 26 θα κανω τατουαζ οποτε μετα δεν παιζει αλλιως αν δεν παμε προπονηση και θελετε μπορουμε να παμε Butcher burger στο Χαλανδρι για τεραστιο μπεργκερ (3χ600 μπιφτεκια και 2χ400 ψωμακια) να δουμε ποιος αντεχει ποσο 5
Liverpool89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Παιδες σας παρακολουθω καιι γω αλλα δεν γραφω, λογο δουλειας. Παω τζιμ το βραδυ τεσσερης μερες.. Εγω νιωθω τονωση, γκαυλα... Δημητρα αστο για καμια εβδομαδα κι ξαναπιαστω. Τοβθεμα σου ειναι πιο πολυ ψυχολογικο. Σκεφτεσαι οτι εχεις πχ ποδια, απο το βραδυ και αυτο σε ριχνει. Φωτη εισαι τερας... 1
mimis19 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εγω ψηνομαι και για τα 2, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, γιατι ειναι και σε ενα μηνα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εγω ψηνομαι και για τα 2, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, γιατι ειναι και σε ενα μηνα. κοιτα μπορουμε να παμε για προπονηση και μετα να παμε να σκισουμε τα μπερκερ 2
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Χαλανδρι ημουν χτες. Εξαιρετικο το μπεργκερ του, τρομερο μπιφτεκι. Ξερεις να τρως ρε 2
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 επίσης ποια η διαφορά του powerlifter με τον weightlifter? Ο weightlifter ενδιαφέρεται για τις επιδόσεις του στο επολέ-ζετέ και αρασέ, ο powerlifter στο squat, bench press, deadlift 3
Expertr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ο weightlifter ενδιαφέρεται για τις επιδόσεις του στο επολέ-ζετέ και αρασέ, ο powerlifter στο squat, bench press, deadlift Σε απλα ελληνικα ο Weightlifter ειναι ο γνωστος αρση βαριστας 1
yannis27gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Χαλανδρι ημουν χτες. Εξαιρετικο το μπεργκερ του, τρομερο μπιφτεκι. Ξερεις να τρως ρε Την προηγούμενη Κυριακή έφαγα μπιφτέκι απο κρέας βουβαλιου στα άνω ποροια (κοντά στα ελληνοβουλγαρικα σύνορα) κι είναι ότι καλύτερο έχω φάει ποτέ. Άμα έρθεις ξανά βόρεια αξίζει να το τίμησεις. Το συνδυάζεις με επίσκεψη στο οχυρό ρουπελ, ιστορία και καλό φαΐ. Α, και βραστή γίδα για ορεκτικό. Σπέρνει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις