Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Με τα pull down στο μηχανημα εγω προσωπικα νιωθω πως μπορω να δουλεψω καλυτερα τον μυ αποτι στις ελξεις γιατι μπορω να αλλαξω κιλα και να εχει ποικιλια η ασκηση ως προς τις επαναληψεις.Επισης κανω καλυτερη συσπαση του μυ. Και οι ελξεις μαρεσουν πολυ και κανω, αλλα ειναι bodyweight και βγαζω καμια 8-10 στο πρωτο σετ και μετα πεφτω αρκετα γιατι με πιανει πολυ στον πηχη και σβηνει πιο γρηγορα αποτι στο μηχανημα και δυσκολευομαι να ελεγξω την αρνητικη αλλα και να κανω full range of motion. Ουφ, μου τελειωσε η ανασα Χαίρεται. Πρόσφατα είδα αυτό το νήμα και είπα να πω ένα γειά. Αν μου κινήσει το ενδιαφέρον θα συμμετάσχω. Εισαι πολυ γλυκος! 1
viper2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ναι κάθε φορά γιατι θα θέλω 4 εισιτήρια των 1,70 για πηγαινέλα κ εκτός αυτού χαλάω ήδη 3,40 τη μέρα για να πάω για δουλειά γραμμάτια δε θα βάλω , θα τα δώσω με τη μια να πάρω μηχανάκι , απο 125 κ πάνω είμαι καλά για αρχή , μετά οταν είμαι καλύτερα οικονομικά θα κοιτάξω για κάτι μεγαλύτερο. Well, πως να σου μείνουν λεφτά με τοσα που δίνεις στα εισητήρια... In other news Είχα να πάω μια εβδομαδα στο gym και σήμερα ιδρωσαν ακόμα και τα φρύδια μου. =] 1
Glikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν γνωρίζω αν το λες ειρωνικά ή όχι, αλλά θα σου απαντήσω με κάθε ευγένεια, σε ευχαριστώ! Ναι είμαι γλυκός φτου μου μην με ματιαξω! 2
viper2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 επίσης ποια η διαφορά του powerlifter με τον weightlifter? Ιεροσυλία ρε παιδι... 1
Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Well, πως να σου μείνουν λεφτά με τοσα που δίνεις στα εισητήρια... In other news Είχα να πάω μια εβδομαδα στο gym και σήμερα ιδρωσαν ακόμα και τα φρύδια μου. =] Εγω σημερα που εκανα χερια δεν ιδρωσα καθολου και μου φανηκε πολυ περιεργο.Διαλειμματα εκανα 1 λεπτο με χρονομετρο κιολας για να μη ξεχνιεμαι, ασκησεις κανονικα στα κιλα που με πιεζαν στις 8-10 επαναληψεις.Ισως φταιει η μειωση της θερμοκρασιας. επίσης ποια η διαφορά του powerlifter με τον weightlifter? http://gubernatrix.co.uk/2010/10/difference-between-powerlifting-olympic-weightlifting-strongman/ 1
viper2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εγω σημερα που εκανα χερια δεν ιδρωσα καθολου και μου φανηκε πολυ περιεργο.Διαλειμματα εκανα 1 λεπτο με χρονομετρο κιολας για να μη ξεχνιεμαι, ασκησεις κανονικα στα κιλα που με πιεζαν στις 8-10 επαναληψεις.Ισως φταιει η μειωση της θερμοκρασιας. Βασικά πρεπει να εκανα 15 χιλιομετρα σήμερα σε χαλαρό jog.
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εγω σημερα που εκανα χερια δεν ιδρωσα καθολου και μου φανηκε πολυ περιεργο.Διαλειμματα εκανα 1 λεπτο με χρονομετρο κιολας για να μη ξεχνιεμαι, ασκησεις κανονικα στα κιλα που με πιεζαν στις 8-10 επαναληψεις.Ισως φταιει η μειωση της θερμοκρασιας. http://gubernatrix.co.uk/2010/10/difference-between-powerlifting-olympic-weightlifting-strongman/ ρίξε σε 30'' 1
Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ρίξε σε 30'' Μετα δε θα βγαινουν οι ασκησεις. Θα το κανω ομως σε περιοδους που θα κανω πιο χαλαρη γυμναστικη.Δηλαδη λιγοτερα κιλα.Προς το παρον θελω να ανεβω λιγο.
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μετα δε θα βγαινουν οι ασκησεις. Θα το κανω ομως σε περιοδους που θα κανω πιο χαλαρη γυμναστικη.Δηλαδη λιγοτερα κιλα. δίνεις ένταση, βγαίνει ωραία πάντως. Φουλ εκτόνωση. Απογαλακτίστηκα από την ιδεολογία του φορτώνω κιλά πια. Δουλεύω φουλ ένταση και νομίζω μου αποφέρει καλύτερο κέρδος 1
Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 δίνεις ένταση, βγαίνει ωραία πάντως. Φουλ εκτόνωση. Απογαλακτίστηκα από την ιδεολογία του φορτώνω κιλά πια. Δουλεύω φουλ ένταση και νομίζω μου αποφέρει καλύτερο κέρδος Βασικα στα χερια ισως το δοκιμασω και αν δε βγαινουν τα κιλα, θα αυξησω το διαλειμμα στα 45" Δε γινεται ομως και να μην ανεβαζεις κιλα αμα φτανεις να κανεις 10-12 επαναληψεις με ευκολια Noμιζω αλλωστε πως και με την αυξηση κιλων καταφερνεις αποτελεσματα.Εφοσον κανεις σωστη εκτελεση στις ασκησεις και δε χρησιμοποιεις το 80% του σωματος σου βεβαια.Progressive overload Ζηλεύω. Εχω να πάω αρκετό καιρό gym. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 δοκίμασε με χρόνο σε αρνητική θετική μετά και να δεις πως δεν θα τα χεις τα κιλά που σηκώνεις τώρα 1
Glikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Hehe. Είχα κάτι προσωπικές υποχρεώσεις και έναν (παλιό)τραυματισμό που μου κάνει νάζια και είμαι off κανα 2 μήνες. Απο βδομάδα λεω να αρχίσω πάλι με το καλο. 1
Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 δοκίμασε με χρόνο σε αρνητική θετική μετά και να δεις πως δεν θα τα χεις τα κιλά που σηκώνεις τώρα Κανω και μερικα τετοια, μαζι με ισομετρικες.Θανατος
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Κανω και μερικα τετοια, μαζι με ισομετρικες.Θανατος κάνε και drop set, εκεί να δεις πόνος .... έκανα sumo squat με drop set, δάκρυσα απλά (πάλι καλά που δεν αύξησα και με έκοψε να τα κρατήσω χαμηλά, αντιθέτως μείωσα σε 40/45'' ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις