Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ξέρεις τι ιδιότητα θα θελα να είχα; να απολαμβάνω να αράζω, να απολαμβάνω, το απόλυτο τίποτα. like a boss Είναι μεγάλο ταλέντο αυτό και οποιος το έχει να μην το υποτιμήσει...

γιατί έτσι και του μπουν ιδέες, του τυπου, μηπως δεν ειναι σωστό και πρέπει να κάνω κάτι... άστο φίλε, μολις το χασες ή μπορεί και να μην το είχες ποτέ

οποιος διαβασει αυτο το κειμενο και δεν καταλαβει οτι εννοεις να μπορεις να καθεσαι χωρις τυψεις τοτε τι να πω. Να εισαι λιγο πιο ξεκαθαρη στο τι εννοεις για να μην γινονται παρεξηγησεις.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ο καθενας ζει με τις επιλογες του.Καποιος στα κενα του προτιμα να γυμναζεται, αλλος να κοιμαται κλπ.

Απλα ειπες οτι η αρση βαρων εχει επιπτωσεις στον οργανισμο και οτι οι γιατροι δεν αφηνουν να σηκωνεις βαρη (?).Οκ και το να καθεσαι και να τρως (π.χ) εχει επιπτωσεις. Αν εχεις θεμα με τα βαρη και θελεις να κανεις γυμναστικη μπορεις να κανεις πολλα αλλα που δε συμπεριλαμβανουν κιλα.

Επισης στο ιντερνετ δε προκειται να βρεις κατι ουσιαστικο για τις επιπτωσεις της αρσης βαρων.Ο καθενας λεει τα δικα του (growth stunning κλπ).Its on the internet so it must be true.

Το σιγουρο ειναι οτι μετα απο χρόνια καταπονηση του σωματος η/και της μεσης μπορει να σου βγαλει καποια θεματα αργοτερα και σιγουρα θα σου προκαλεσει προβλημα αν κανεις πολλα κιλα με λαθος εκτελεση.Αν ομως προσεχεις και δεν το παρακανεις δε νομιζω να σου δημιουργησει προβλημα, το αντιθετο.

• Like 1
Δημοσ.

οποιος διαβασει αυτο το κειμενο και δεν καταλαβει οτι εννοεις να μπορεις να καθεσαι χωρις τυψεις τοτε τι να πω. Να εισαι λιγο πιο ξεκαθαρη στο τι εννοεις για να μην γινονται παρεξηγησεις.

αυτό ακριβώς εννοώ και αυτό ελπίζω να κατάλαβαν και οι άλλοι... ότι θέλω να κάθομαι χωρίς να έχω τύψεις...

που σημαίνει τι; ότι δεν μπορώ να κάθομαι ή όταν κάθομαι με τρώει και δεν το απολαμβάνω

Απο που λοιπόν συμπεραίνεις και λες μάλιστα ότι ντρέπεσαι  για λογαριασμό μου γιατί σκοπός της ζωής μου είναι να το ξύνω όλη μέρα. 

πάντως έχεις δίκιο... πρέπει να γίνομαι κάθε φορά πολύ σαφής, γιατί κάνουμε λάθος ιντερπρετεσιον ανάλογα με τα στερεότυπα που εχουμε στο μυαλο μας

Δημοσ.

αυτό ακριβώς εννοώ και αυτό ελπίζω να κατάλαβαν και οι άλλοι... ότι θέλω να κάθομαι χωρίς να έχω τύψεις...

που σημαίνει τι; ότι δεν μπορώ να κάθομαι ή όταν κάθομαι με τρώει και δεν το απολαμβάνω

Τοτε κανε κατι στις ελευθερες σου ωρες και μην καθεσαι :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθενας ζει με τις επιλογες του.Καποιος στα κενα του προτιμα να γυμναζεται, αλλος να κοιμαται κλπ.

Απλα ειπες οτι η αρση βαρων εχει επιπτωσεις στον οργανισμο και οτι οι γιατροι δεν αφηνουν να σηκωνεις βαρη (?).Οκ και το να καθεσαι και να τρως (π.χ) εχει επιπτωσεις. Αν εχεις θεμα με τα βαρη και θελεις να κανεις γυμναστικη μπορεις να κανεις πολλα αλλα που δε συμπεριλαμβανουν κιλα.

όχι είπα ότι κάνεις μυς, δυναμώνεις, μειώνεται το λίπος..

και δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποια σοβαρή έρευνα από την επιστήμη της ιατρικής, 

απλά μου κάνει εντύπωση πως και δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα, όταν αντίθετα τα οφέλη της αεροβικής γυμναστικής έχουν γίνει ψωμοτύρι σε κάθε άρθρο, περιοδικό και διαδίκτυο 

Δημοσ.

Θα παει υπέρ πίστεως και πατρίδος το νήμα , την βλέπω εγώ την δουλειά !

R.I.P.

• Like 11
Δημοσ.

Ο πιο πολυς κοσμος λεει πραγματα βασισμενα σε προσωπικες του εμπειριες.Δηλαδη αλλος μπορει να εβαζε το παιδι του να σηκωνει κιλα απο 13 χρονων και να μη ψηλωσε.Αυτος λογικο ειναι να πει οτι σταματαει την αναπτυξη.Μετα θα βγει ο επομενος και θα πει "οχι εμενα το παιδι μου κανει αρση βαρων απο 12 χρονων και ειναι 1.95".Αυτος θα πει οτι δε σταματαει την αναπτυξη και παει λεγοντας..το ιδιο και με τους τραυματισμους στα βαρη.Και τα αμαξια αν τα οδηγας με 200 και τρακαρεις θα σκοτωθεις.Αυτο δε βλεπω να σταματαει κανεναν απο το να αγοραζει :P

Θα παει υπέρ πίστεως και πατρίδος το νήμα , την βλέπω εγώ την δουλειά !

R.I.P.

Θα ειναι αδικια.Τωρα μιλαμε για τα υπερ και τα κατα της γυμναστικης με βαρη.Thus, fitness :-D

• Moderators
Δημοσ.

Απο που λοιπόν συμπεραίνεις και λες μάλιστα ότι ντρέπεσαι  για λογαριασμό μου γιατί σκοπός της ζωής μου είναι να το ξύνω όλη μέρα. 

πάντως έχεις δίκιο... πρέπει να γίνομαι κάθε φορά πολύ σαφής, γιατί κάνουμε λάθος ιντερπρετεσιον ανάλογα με τα στερεότυπα που εχουμε στο μυαλο μας

Υπαρχει διαφορα ο κοσμος καταλαβαινει οτι εννοεις να καθεσαι συνεχεια ενω εννοιεις -απο οτι καταλαβα απο αλλα μηνυματα- να κανεις πραγματα αλλα οταν καθεσαι να μην σκεφτεσαι οτι πρεπει να κανεις κατι σωστα?

Δεν ειναι θεμα στερεοτυπων, αλλα αν ησουν φτιαγμενη να λιωνεις κανοντας τιποτα θα χες ριζες οχι ποδια.

Και ναι σε συζητηση που δεν υπαρχει face to face επικοινωνια πρεπει να μαστε πιο ξεκαθαροι γιατι γινονται παρεξηγησεις

Δημοσ.

Υπαρχει διαφορα ο κοσμος καταλαβαινει οτι εννοεις να καθεσαι συνεχεια ενω εννοιεις -απο οτι καταλαβα απο αλλα μηνυματα- να κανεις πραγματα αλλα οταν καθεσαι να μην σκεφτεσαι οτι πρεπει να κανεις κατι σωστα?

Δεν ειναι θεμα στερεοτυπων, αλλα αν ησουν φτιαγμενη να λιωνεις κανοντας τιποτα θα χες ριζες οχι ποδια.

Και ναι σε συζητηση που δεν υπαρχει face to face επικοινωνια πρεπει να μαστε πιο ξεκαθαροι γιατι γινονται παρεξηγησεις

καλά πες τίποτα πες τίποτα για γυμναστική οι άλλοι κάνουν περιφρούρηση

εμένα πάντως μ'αρέσουν τα πους απς, 

όχι να τα κάνω, να τα βλέπω

Δημοσ.

ότι θέλω να κάθομαι χωρίς να έχω τύψεις...

μηπως δεν προσπαθεις 100% στα πραγματα που ασχολεισαι κατα περιοδους(πχ εδω γυμναστικη) και γι αυτο δεν απολαμβανεις το''αραγμα''- ξεκουραση?

κατι σε ''τρωει '' λογικα και λες ''δεν την αξιζω την ξεκουραση'' .

Δημοσ.

τα lat pull ups με τα lat pull down τι διαφορά έχουν ως προς τις μυικές ομάδες που ενεργοποιούνται;;;;
και οι δύο γίνονται με wide grip 

Δημοσ.

Χαίρεται. Πρόσφατα είδα αυτό το νήμα και είπα να πω ένα γειά. Αν μου κινήσει το ενδιαφέρον θα συμμετάσχω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...