Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 λογικα με τις μισες εννοει εκει που κανει την ασκηση του στο τελος να κανει μερικα "ροκανισματα" δηλαδη η κινηση μονο στο σημειο που πιεζεται ο μυς οπως πχ στο leg extension Που παιζεις στις 45 μοιρες και οχι τερμα κατω
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ρε φωτη τι να σου πω εκανα ισομετρικες στο στρωμα χωρις καν βαρος σκεψου κι ενιωθα να καιγεται το συμπαν , κι επισησ sumo squat (με μικρο ευρος για τα γονατα) και one leg deadlift με kettlebel. Η παραμικρη πιεση στα γονατα μου και τα ποδια πηραν φωτια 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 μιας και πιασατε την κουβεντα για συσκευες μαγειρεματος τι λετε για αυτο? ψησιμο,βρασιμο,τηγανισμα,ατμος κτλ ολα σε ενα. Τι λετε αξιζει? Να σημειωσω οτι δεν εχω τιποτα παραπανω περα απο ματι εδω και αυτο το βρηκα 50ευρο
gon1332 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ρε φωτη τι να σου πω εκανα ισομετρικες στο στρωμα χωρις καν βαρος σκεψου κι ενιωθα να καιγεται το συμπαν , κι επισησ sumo squat (με μικρο ευρος για τα γονατα) και one leg deadlift με kettlebel. Η παραμικρη πιεση στα γονατα μου και τα ποδια πηραν φωτια Δεν γ@#$%ε; 1
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν γ@#$%ε; η προπονα? βεβαια και ειδικα αυτος ο πονος σημερα....νιωθω οτι εχει δουλεψει οσο πιο βαθια γινοταν ο γλουτος δεν υπαρχει αυτο το πραγμα... θα τις κανω και σπιτι μονη μου 2
Mau-Maus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 teokos k φωτη στα πεταχτα οι μισες ειναι αυτες που κανει το μουλαρι , δες το μονο λιγο στο 1.50 γίνονται σε παρα πολλες ασκήσεις, στα δικέφαλα πχ κάνουμε μόνο το ανω μισο μερος της κίνησης,, δηλαδη δεν κατεβαίνουμε μεχρι να τεντωθούν τα χερια μας ! την κάνουμε στο τελος τηνς προπόνησης γιατι ναι μεν δημιουργεί τρελλο πρήξιμο , κουράζει ομως παρα πολυ τους μύες , αν την κάνουμε στην αρχή δεν θα εχουμε δύναμη μετα για τα πολα κιλα ! επίσης τέλεια τεχνικη είναι να κανουμε 3-4 κανονικές επαναλήψεις αργα αργα , μετα 4-5 μισές , μετα 1-2 ολόκληρες , καπάκι μισές κτλ μεχρι να μην μπορουμε να σηκωσουμε το χερρι ! 2 σετακια και δεν θα αναγνωρίζεις τα χέρια σου , δοκιμασε την .. 4
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 μιας και πιασατε την κουβεντα για συσκευες μαγειρεματος τι λετε για αυτο? ψησιμο,βρασιμο,τηγανισμα,ατμος κτλ ολα σε ενα. Τι λετε αξιζει? Να σημειωσω οτι δεν εχω τιποτα παραπανω περα απο ματι εδω και αυτο το βρηκα 50ευρο καθαρίζεται εύκολα, είναι αποσπώμενο το εσωτερικό;
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ναι βγαινει το μεσα αι το πλενεις! χωραει 5 λιτρα 1
gon1332 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 η προπονα? βεβαια και ειδικα αυτος ο πονος σημερα....νιωθω οτι εχει δουλεψει οσο πιο βαθια γινοταν ο γλουτος δεν υπαρχει αυτο το πραγμα... θα τις κανω και σπιτι μονη μου Που να μπει και βάρος. Εγώ κάθε φορά που φεύγω από εκεί νιώθω ότι είμαι πιο δυνατός, πιο ζωντανός, κάτι που δε νιώθω μετά από άλλη προπόνηση (όπου ψωφάω). 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 teokos k φωτη στα πεταχτα οι μισες ειναι αυτες που κανει το μουλαρι , δες το μονο λιγο στο 1.50 γίνονται σε παρα πολλες ασκήσεις, στα δικέφαλα πχ κάνουμε μόνο το ανω μισο μερος της κίνησης,, δηλαδη δεν κατεβαίνουμε μεχρι να τεντωθούν τα χερια μας ! την κάνουμε στο τελος τηνς προπόνησης γιατι ναι μεν δημιουργεί τρελλο πρήξιμο , κουράζει ομως παρα πολυ τους μύες , αν την κάνουμε στην αρχή δεν θα εχουμε δύναμη μετα για τα πολα κιλα ! επίσης τέλεια τεχνικη είναι να κανουμε 3-4 κανονικές επαναλήψεις αργα αργα , μετα 4-5 μισές , μετα 1-2 ολόκληρες , καπάκι μισές κτλ μεχρι να μην μπορουμε να σηκωσουμε το χερρι ! 2 σετακια και δεν θα αναγνωρίζεις τα χέρια σου , δοκιμασε την .. Καλα η ασκηση ειναι τοπ και την περιεγραψες με σαφηνεια .Την κανω εδω και 1 χρονο και μου την εχεις πει εσυ .Ομως κανω την πρωτη εκδοχη της, η δευτερη ειναι τελειως hardcore και δεν ειμαι σε φαση για τετοια πιεση στο gym.To παω χαλαρα safe ασκησεις μεχρι να γυρισω απο εξω. Για μετα σιγουρα θα την ενταξω εκει γυρω στις αρχες Ιουνιου υπολογιζω να ειμαι στο peak mou. Δεν γ@#$%ε; Sτο μεταξυ δεν το επιασα με την μια και λεω τι κανει αυτος γιατι την βριζει? 3
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ναι βγαινει το μεσα αι το πλενεις! χωραει 5 λιτρα μια χαρά τότε, καλό φαίνεται
gon1332 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Sτο μεταξυ δεν το επιασα με την μια και λεω τι κανει αυτος γιατι την βριζει? Αφού δεν ήταν με "αι" είμαι safe. 1
gon1332 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 2x20 Calf raises, reverse calf raises, half squats όλα με 10 kg παραπάνω. 2x30 Full squats. 2x30 secs explosive jumping ludges. Τα ludges ήταν αυτά που με τέλειωσαν. Δεν έχω πόδια τώρα. Η χαζομάρα είναι ότι έχω να πάω σε live και θα έχω αρκετή ώρα ορθοστασία. :/ 3
viper2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 1,70 το ολόκληρο χ 4 εισιτήρια για να πάω κ να έρθω μόνο, δεν έχει κοντινές σχολές που να βολεύουν γιατι δεν μένω μέσα Πάτρα. Κάτι δεν εδώ καταλάβει, θα δώσεις 7 ευρώ κάθε φορά που θέλεις να πας στην σχολή? Η σχολή είναι 2 φορες την εβδομαδα να φανταστώ? Δλδ €14 την εβδομαδα? Αν ναι τοτε να σου πω οτι με €72 βάζεις γραμμάτια για gp800 (που είναι και πανάκριβο) =]
Vapir Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ναι κάθε φορά γιατι θα θέλω 4 εισιτήρια των 1,70 για πηγαινέλα κ εκτός αυτού χαλάω ήδη 3,40 τη μέρα για να πάω για δουλειά γραμμάτια δε θα βάλω , θα τα δώσω με τη μια να πάρω μηχανάκι , απο 125 κ πάνω είμαι καλά για αρχή , μετά οταν είμαι καλύτερα οικονομικά θα κοιτάξω για κάτι μεγαλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις