Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δε χρειαζονται ολοι ασκησεις απομονωσης.. Εχω κανει κι εγω αυτοσυγκεντρωσης, αλλα ειμαι πιο πολυ υπερ των συνθετων ασκησεων.

Στις ασκησεις απομονωςης βαζεις το σωμα να δουλεψει σε θεση που δε θα δουλεψει φυσικα, ενω με τις πολυαρθρικες χρησιμοποιεις το σωμα σου οπως συνολικα θα χρειαστει να δουλεψει κ στην καθημερινοτητα..

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Cross training (οχι cross fitting ) σήμερα το πρωί.

Καινούργια γυμνάστρια.

Ίδια η πεθερά του Conan του βάρβαρου. 2 μέτρα κοπελάρα. Κάτι μπούτες όσο είναι η μέση μου. Θα την βγάλω φώτο στα κρυφά αν μπορέσω.

Μια καινούργια άσκηση για δικέφαλα που με εντυπωσίασε. Η κλασική με μπάρα αλλά κατεβάζεις και ανεβάζεις σιγά-σιγά.

Τα μισά κιλά από ότι βάζω συνήθως κάτω στα βάρη αλλά μου άλλαξαν τα πετρέλαια.

Νοίωθω τα δικέφαλα έτοιμα να σχιστούν.

Το έψαξα τώρα στο net και λέγονται αυτοσυγκέντρωσης.

Όσο ζεις μαθαίνεις :)

Να αντικαταστήσω τα συνήθη set με αυτές;

και που να βάλεις και μισές μέσα , να δεις πως θα γίνουν τα δικέφαλα σου

ρώτα τον αλεξ να σου πει !

να τις κάνεις ναι , γενικότερα να κάνεις όποιες ασκήσεις βλέπεις οτι σε πιάνουν

Καλα χτες καηκαααα ποναει ο κωλος μου σημερα απειρα, και χωρις να εκανα σκουωτ ή προβολες. Αμα ο αλλος ξερει ρε φιλε τι να σου κανει φαινεται...

αυτό ακριβώς , τελεία και παύλα !

--------------------

όσο γι αυτά που συζητάτε εχουν πλάκα  ωραία ειναι  και δείχνουν τι φάση ειναι αυτο  το άτιμο το νετ !

λεει η σταβι  ''α εγω δεν ξέρω τι λέτε εσείς για το πιάσιμο , εγώ γκουγκλαρα και μου έβγαλε αυτό, εκείνο και το άλλο !!! ''

σταβι δεν μιλάω για σένα, εσύ μια χαρά τα λες , έχουν πλάκα και τα οφτοπικ σου, μιλάω γενικότερα , επιστήμονες είμαστε ολοι με το γκουγκλ , όλα τα ξέρουμε !!!

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δε χρειαζονται ολοι ασκησεις απομονωσης.. 

ρε πνευμα αντιλογιας ειπα τ αντιθετο?

Ναι :P

Δημοσ.

όσο γι αυτά που συζητάτε εχουν πλάκα  ωραία ειναι  και δείχνουν τι φάση ειναι αυτο  το άτιμο το νετ !

λεει η σταβι  ''α εγω δεν ξέρω τι λέτε εσείς για το πιάσιμο , εγώ γκουγκλαρα και μου έβγαλε αυτό, εκείνο και το άλλο !!! ''

σταβι δεν μιλάω για σένα, εσύ μια χαρά τα λες , έχουν πλάκα και τα οφτοπικ σου, μιλάω γενικότερα , επιστήμονες είμαστε ολοι με το γκουγκλ , όλα τα ξέρουμε !!!

Πολλές φορές αν δε βρεις τρόπο να φιλτράρεις κι αυτά που βρίσκεις στον ιστό, τότε μπορεί να είσαι και επικύνδυνος για την υγεία σου. Πχ, εγώ παραδέχομαι πως δεν έχω ψάξει/διαβάσει επιστημονικές δημοσιεύσεις πάνω στο θέμα (μου φτάνουν αυτά που διαβάζω για τον τομέα μου :P), αλλά προσπαθώ να φιλτράρω (όσο μπορώ σωστά) σύμφωνα με εμπειρίες μου πάνω σε γυμναστική. Για διατροφή είμαι η μέρα με τη νύχτα, αλλά κάτι άρχισα να πιάνω από τον καιρό που μπήκα εδώ. Βλέπω κάποιες αλλαγές στο σώμα μου. Επίσης πιστεύω πως το ανθρώπινο σώμα δε λειτρουργεί το ίδιο σε όλους. Οπότε είναι καλό, όταν δίνουμε συμβουλές με βάση προσωπικές εμπειρίες (όπως κυρίως κάνω εγώ), να τονίζουμε ότι αποτελούν προσωπικές εμπειρίες (πολλές φορές το ξεχνάω).

Οπότε θέτω κι ένα ερώτημα. Συμβουλεύουμε κάποιον σύμφωνα με πράγματα που έχουμε δοκιμάσει εμείς (και ξέρουμε πως δουλεύουν) ή με κάτι που έχουμε διαβάσει (πχ μία πολύ γνωστή, διακεκριμένη δημοσίευση) που ποτέ όμως δεν έχουμε ζήσει;

• Like 3
Δημοσ.

κάνεις την μιση επανάληψη οχι ολόκληρη , δεν εχω πολυ χρόνο τώρα να στο εξηγήσω αναλυτικά σορυ φιλε , το βραδάκι αν δεν στο έχουν πει θα σου απαντήσω !

------------

τι γαματη προπόνηση ρε φιλε , ελιωσα !!!

• Like 3
Δημοσ.

Οπότε θέτω κι ένα ερώτημα. Συμβουλεύουμε κάποιον σύμφωνα με πράγματα που έχουμε δοκιμάσει εμείς (και ξέρουμε πως δουλεύουν) ή με κάτι που έχουμε διαβάσει (πχ μία πολύ γνωστή, διακεκριμένη δημοσίευση) που ποτέ όμως δεν έχουμε ζήσει;

Και τα δύο.

Κοίτα αυτό εδώ. Σου λέει πως διαμορφώνεται το evidence based practice

ebp.gif

Είναι κυρίως για επαγγέλματα υγείας αλλά εύκολα μπορείς να δεις πως εφαρμόζεται στην άσκηση.

Αντικαθιστάς απλά το clinical expertise με αυτό που είπες, πράγματα που έχουμε κάνει πάνω μας και έχουν κάνει και άλλοι και δουλεύουν. Και το patient values με κάτι σαν athlete's preferences ξέρω γω.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καριόλιδες! :-) Μας "έκλεψαν" 500 μέτρα από την διαδρομή κι έκανα 79.5χλμ αντί για τα προγραμματισμένα 80χλμ! :-D

Λεπτομέρειες πιο μετά.

Edit: Λεπτομέρεις αύριο. Πρέπει να κοιμηθώ για να "γράψω" τα 160χλμ αύριο!

Επεξ/σία από wizzy
  • Like 4
Δημοσ.

κάνεις την μιση επανάληψη οχι ολόκληρη , δεν εχω πολυ χρόνο τώρα να στο εξηγήσω αναλυτικά σορυ φιλε , το βραδάκι αν δεν στο έχουν πει θα σου απαντήσω !

------------

τι γαματη προπόνηση ρε φιλε , ελιωσα !!!

Maou αυτο με το νετ που ειπες μεγαλη κουβεντα ουτε κριτικη ικανονητα εχουν ,ουτε να φιλτραρουν μπορουν και πετανε την μια μαλακια πισω απο την αλλη .

Μολις βρεις χρονο ξαναπες για τις μισες να δω αν εχω στο  μυαλο μου τις ιδιες .Μολις κατεβηκα απο Παρνηθα απο τις 9:30 το πρωι ,εχω βαλει να ψηνονται ηδη 2 μοσχαρισιες  900 gr   .

θα τις θερισω ανασα δεν θα παρουν .

Σχετικα με καφεδες πινω καθε μερα μονο νεκρος δεν θα πιω απλα η καφεινη δεν με πιανει .

Μαργαριταρονι τι εκανες  και σε  επιασε τοσο πολυ?

• Like 2
Δημοσ.

Μολις κατεβηκα απο Παρνηθα απο τις 9:30 το πρωι ,εχω βαλει να ψηνονται ηδη 2 μοσχαρισιες  900 gr   .

θα τις θερισω ανασα δεν θα παρουν .

Άρχισες το μαγείρεμα τελικά ?

Άρχοντας με τις μπριζόλες...υποθέτω και γαμώ τα κομμάτια θα πήρες. Μακάρι να μπορούσα να τις κατεβάζω κι εγώ δύο δύο. 

• Like 2
Δημοσ.

το βραδάκι θα πουμε για  τις μισές με την ησυχία μας !

καλή όρεξη φωτη , εγω σήμερα παρόλο που δεν τα τρώω και πολυ τα ψάρια , μάλλον θα φαω πολυ γαύρο θα τον ξ$%^$#ω σημερα :)

• Like 4
Δημοσ.

Άρχισες το μαγείρεμα τελικά ?

Άρχοντας με τις μπριζόλες...υποθέτω και γαμώ τα κομμάτια θα πήρες. Μακάρι να μπορούσα να τις κατεβάζω κι εγώ δύο δύο. 

BBQ τις κανω  πηρα μια πολυ καλη ψησταρια υγραεριου γινονται αμεσως και  καθαρα ουτε να λερωνεσαι  γιατι εχω και χτιστο BBQ  αλλα  ειναι πολυ φασαρια αναψε καρβουνα περιμενε να γινουν και πιο ανθυγιεινα .Οποτε 1-2 φορες την βδομαδα  τρωω  τεραστιες μοσχαρισιες σκετες τιποτα αλλο και το κοτοπουλο στηθος εκει το ψηνω .

post-237837-0-38098200-1448117231_thumb.jpg

το βραδάκι θα πουμε για  τις μισές με την ησυχία μας !

καλή όρεξη φωτη , εγω σήμερα παρόλο που δεν τα τρώω και πολυ τα ψάρια , μάλλον θα φαω πολυ γαύρο θα τον ξ$%^$#ω σημερα :)

ρε  ο γαυρος ειναι αηδια μονο για αυτο που ειπες κανει ...

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...