stavi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Πιστεψε με, οσο βαριες και να σου φαινονταν δεν υπαρχει περιπτωση να τις σηκωνες απο το εδαφος αν ηταν 50-60 κιλα τωρα που το σκέφτομαι έχεις δικιο, γύρω στα 30 κιλά πρέπει να ήταν Το τελεταιο ισχυει γιατι το σωμα σου προσαρμοζεται σε αυτο που κανεις (αν και το παραδειγμα σου λιγο ακυρο γιατι το ενα ειναι δυναμη το αλλο αντοχη κατα κυριο λογο). Η διαφορα ειναι οτι οταν καποιος ειναι γυμνασμενος του ειναι πιο ευκολο να μεταφερθει σε ενα αλλο αθλημα απο καποιον που δεν γυμναζοταν ναι βασικά αυτό, όποιος έχει δύναμη δεν έχει απαραίτητα αντοχή, αλλά για τη φυσική κατάσταση χρειάζονται πιστεύω και τα δύο. Όσον για τη δική μου φυσική κατάσταση, που λες κουράστηκες άρα δεν έχεις καλή φυσική κατάσταση, προσωπικά οτιδήποτε κάνω πέρα απο αυτά που έχει συνηθίσει το σώμα μου, (και αυτά μπορεί να είναι τριώρο περπάτημα τη μέρα), νιώθω ότι με κουράζουν αλλά δεν το βλέπω σαν κακή φυσική κατάσταση, μου φαίνεται φυσιολογικό και λογικό. Επίσης δεν πίνω καφέ, πράγμα που μου δίνει τη δυνατότητα να νιώσω και κουρασμένη και νυσταγμένη, όποτε ο οργανισμός μου νιώθει έτσι, χωρίς να τον μπουστάρω με καφεϊνη. Για κάτσε εσύ μια μέρα χωρίς καφε. μπορεις; Μπορεί να μην πίνεις κι εσύ καφέ, δεν ξέρω, για πες σπεκτ
Vapir Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 κουράζεις το κεφάλι σου χωρίς λόγο less talk more walk , αυτό θα σου δώσει το αποτέλεσμα , τα υπόλοιπα θα σου δώσουν χαμένες ώρες στα forum. 4
stavi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 κουράζεις το κεφάλι σου χωρίς λόγο less talk more walk , αυτό θα σου δώσει το αποτέλεσμα , τα υπόλοιπα θα σου δώσουν χαμένες ώρες στα forum. τώρα για το πόσο χαμένες είναι οι ώρες που περνάω στο φόρουμ για να είμαι ειλικρινής έχω κι εγώ τους προβληματισμούς μου σε καθημερινή βάση. Για το γυμναστήριο, θα το κάνω. Πηγαίνω μονάχα όταν είμαι ξεκούραστη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και φαίνεται και απο τα όσα έχω γράψει ως τώρα εδώ. Πέρασα 10 μέρες να περπαταώ σαν τρελή γιατί έψαχνα σπίτι μετά τη δουλειά, όχι δε θα πάω γυμναστήριο σήμερα. Θα κάτσω να γεμίσω μπαταρίες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ναι βασικά αυτό, όποιος έχει δύναμη δεν έχει απαραίτητα αντοχή, αλλά για τη φυσική κατάσταση χρειάζονται πιστεύω και τα δύο. Όσον για τη δική μου φυσική κατάσταση, που λες κουράστηκες άρα δεν έχεις καλή φυσική κατάσταση, προσωπικά οτιδήποτε κάνω πέρα απο αυτά που έχει συνηθίσει το σώμα μου, (και αυτά μπορεί να είναι τριώρο περπάτημα τη μέρα), νιώθω ότι με κουράζουν αλλά δεν το βλέπω σαν κακή φυσική κατάσταση, μου φαίνεται φυσιολογικό και λογικό. Επίσης δεν πίνω καφέ, πράγμα που μου δίνει τη δυνατότητα να νιώσω και κουρασμένη και νυσταγμένη, όποτε ο οργανισμός μου νιώθει έτσι, χωρίς να τον μπουστάρω με καφεϊνη. Για κάτσε εσύ μια μέρα χωρίς καφε. μπορεις; Μπορεί να μην πίνεις κι εσύ καφέ, δεν ξέρω, για πες σπεκτ λογικο και φυσιολογικο δεν ειναι. Οκ ισως να εισαι κουρασμενη για λιγο μετα αλλα οχι για μερες. Και αυτο που περιγραφεις οτι περα απο αυτα που κανεις τα αλλα σε κουραζουν ναι ειναι σημαδι κακης φυσικης καταστασης/διατροφης. καφε δεν επινα μεχρι περυσι. Τωρα πινω μια στο τοσο. Πινα μονο νερο και τσαι τιποτα αλλο. Υπηρξε περιοδος που εκανα 3-4 ωρες προπονηση τη μερα + 8 ωρες δουλεια + μαθημα + διαβασμα και ημουν μια χαρα (και χορτοφαγος τοτε) τώρα για το πόσο χαμένες είναι οι ώρες που περνάω στο φόρουμ για να είμαι ειλικρινής έχω κι εγώ τους προβληματισμούς μου σε καθημερινή βάση. Για το γυμναστήριο, θα το κάνω. Πηγαίνω μονάχα όταν είμαι ξεκούραστη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και φαίνεται και απο τα όσα έχω γράψει ως τώρα εδώ. Πέρασα 10 μέρες να περπαταώ σαν τρελή γιατί έψαχνα σπίτι μετά τη δουλειά, όχι δε θα πάω γυμναστήριο σήμερα. Θα κάτσω να γεμίσω μπαταρίες. το θεμα ειναι οτι το γυμναστηριο θα σου γεμισει τις μπαταρεις. Επισης οταν κανεις πραγματα μονο οταν οι συνθηκες ιδανικες τοτε δεν θα κανεις ποτε τιποτα Σταβι μην τα παρεις στραβα αυτα που σου λεω, τα λεω για το καλο σου
stavi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 δεν παίρνω τίποτα στραβά, δε λες και τίποτα κακό άλλωστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν τρώω καλά, ,δεν τρώω πολλά φρούτα και λαχανικά, και τρώω πολλές σοκολάτες. Αυτό σίγουρα κάνει κακό στη φυσική μου κατάσταση Παίζει πάντως το γυμναστήριο να σου γεμίζει τις μπαταρίες ακόμα και όταν είσαι κουρασμένος. το είχα δοκιμάσει παλαιότερα με την καποειρα, πήγαινα μετά το πλαίσιο όπου δούλευα και προς μεγάλη μου έκπληξη αντι να με κουράζει, με ξεκούραζε... Αυτό με τις ιδανικές συνθήκες είναι χαρακτηριστικό μου, ωστόσο, δεν κάνω τίποτα αν δε θεωρήσω ότι οι συνθήκες ειναι ιδανικές
thomasG4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να κάνεις επίσης γυρνώντας πλάτη και σηκώνοντάς το ψηλά πάνω από το κεφάλι. Α, και προσπάθησε στο τέντωμα να κρατάς για 1-2 δευτερόλεπτα θα δεις ότι θα πιάσει πολύ καλύτερα. Α, (νο2) αργά την αρνητική, είναι αυτό που γουστάρω περισσότερο στα λάστιχα, την αντισταση που προσφέρουν κατά την επιστροφή στην αρχική θέση. Έτσι ακριβώς κάνω το τρικέφαλο. Σε αυτό που λες για τη επιστροφή στη κίνηση έχεις πολύ δίκιο. Άμα δω ότι φτάνω σε plateau φάση στις συγκεκριμένες ασκήσεις, μπορεί να πάρω και δεύτερο λάστιχο για να έχει περισσότερη αντίσταση. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 σοκολατες νοιωθεις καλα για 10λεπτα και μετα εισαι λες και δεν εχεις κοιμηθει για μερες. Δοκιμασε για μια βδομαδα να φας σωστα και τα ξαναλεμε για το αν θα νοιωθεις κουρασμενη ή οχι. Δεν ειναι υπερ σου το να το λες αυτο για τις συνθηκες. 1
stavi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι υπερ σου το να το λες αυτο για τις συνθηκες. δεν το λέω για υπερ μου, απλά ετσί είμαι, διαφορετικά δεν μπορώ να ευχαριστηθώ κάτι
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 δεν το λέω για υπερ μου, απλά ετσί είμαι, διαφορετικά δεν μπορώ να ευχαριστηθώ κάτι ξαναλεω κανε ενα για 1 βδομαδα φαει σωστα και "πιεσε" λιγο τον εαυτο σου να κανει πραγματα που σου αρεσουν οταν δεν νομιζεις οτι δεν ευνοουν οι συνθηκες 2
Vapir Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 τώρα για το πόσο χαμένες είναι οι ώρες που περνάω στο φόρουμ για να είμαι ειλικρινής έχω κι εγώ τους προβληματισμούς μου σε καθημερινή βάση. Για το γυμναστήριο, θα το κάνω. Πηγαίνω μονάχα όταν είμαι ξεκούραστη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και φαίνεται και απο τα όσα έχω γράψει ως τώρα εδώ. Πέρασα 10 μέρες να περπαταώ σαν τρελή γιατί έψαχνα σπίτι μετά τη δουλειά, όχι δε θα πάω γυμναστήριο σήμερα. Θα κάτσω να γεμίσω μπαταρίες. για τις ώρες σου συζητώντας αυτά που συζητάς εδώ λέω , όχι γενικά Αν πηγαίνεις μόνο ξεκούραστη για να γυμναστείς δεν θα μπορέσεις ποτέ να μπεις σε ρυθμό , εγώ για παράδειγμα είμαι ανάμεσα στα άτομα που κάνουν τις ποιο βαριές προπονήσεις και στο γυμναστήριο μου έχουμε αθλητές κάθε λογής επαγγελματικού επιπέδου και όμως δεν "κουράζομαι" . Μπορεί να χρειάζομαι να φάω ένα μεσημεριανό καπάκι μετά την προπόνηση για να είμαι οκ και να μη νιώθω σαν τον θάνατο αλλα τις υπόλοιπη μέρα μου(απο τις 10 το πρωί κ μετά) δεν νιώθω κουρασμένος , την επόμενη μέρα δεν πονάω. ούτε είμαι πιασμένος. Πρησμένος ναι. Όταν είχα αρχίσει προπονήσεις μετά το off 1 χρόνο στο στρατό μου πήρε 2-3 μήνες να γίνω καλύτερος απότι ήμουν πριν σταματήσω και στο στρατό είχα βάλει καμια 20αριά κιλά , μάσα όλη μέρα κρουασάν σοκολάτες μαλακίες , γυμναστική 0. Λίγους μήνες μου πήρε επίσης για να γίνω καλύτερος μετά απο off 2μηνο για σοβαρό χειρουργείο. αυτά στα λέω για να καταλάβεις πως ότι κάνεις δεν ειναι παροδικό ,στο θέμα του σώματος μας και της υγείας μας σημασία έχει να ξέρεις τι κάνεις και ο μόνος τρόπος να μάθεις κάτι είναι να το κάνεις. με το διάβασμα μόνο ποτέ δεν θα μάθεις. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλά το συντακτικό μου στην προηγούμενη παράγραφο γαμησε. Κάνε πράγματα Όταν δεν ευνοούν πο συνθήκες 1
gon1332 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 stavi, ο πόνος στον οποίο αναφέρεσαι είναι γλυκός πόνος. Είναι ευχάριστος πόνος, οπότε αγκάλιασέ τον και δώσ'του χρόνο. Αυτό με τον καφέ που είπες είναι μεγάλη αλήθεια. Όσες φορές έχω πιει μόνο off με βγάζουν από τη μέρα μου. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αποτελεί μία συνήθεια. Επίσης αυτό που λέει ο spect. Κάνε για μία βδομάδα καλή διατροφή (+ νερό) και θα νομίζεις ότι απέκτησες σούπερ δυνάμεις. Αν δε μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε προσπάθησε να πίνεις έστω ένα 2λιτρο τουλάχιστον νερό την ημέρα. Θα δεις ότι θα κρατάς την προσοχή σου καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Θα παρατηρήσεις δραματικές αλλαγές. Τέλος, όταν σηκώνεις βάρη, σηκωνέ τα σωστά. Λυγισμένα γονατάκια κλπ κλπ. 1
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλα χτες καηκαααα ποναει ο κωλος μου σημερα απειρα, και χωρις να εκανα σκουωτ ή προβολες. Αμα ο αλλος ξερει ρε φιλε τι να σου κανει φαινεται... Τωρα γι αυτα που λετε παραπανω, ειχα αναφερθει παλαιοτερα. Στη διαφορα που ειχα δει σε καθημερινες δουλειες. Τωρα θα κουβαλησω τις σακουλες του σουπερ μαρκετ, θα σηκωσω τη βαλιτσα μου, θα κουβαλησω μπουκαλια με νερο στο χωριο... Τεραστια ευκολια 5
TEOKOS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Cross training (οχι cross fitting ) σήμερα το πρωί. Καινούργια γυμνάστρια. Ίδια η πεθερά του Conan του βάρβαρου. 2 μέτρα κοπελάρα. Κάτι μπούτες όσο είναι η μέση μου. Θα την βγάλω φώτο στα κρυφά αν μπορέσω. Μια καινούργια άσκηση για δικέφαλα που με εντυπωσίασε. Η κλασική με μπάρα αλλά κατεβάζεις και ανεβάζεις σιγά-σιγά. Τα μισά κιλά από ότι βάζω συνήθως κάτω στα βάρη αλλά μου άλλαξαν τα πετρέλαια. Νοίωθω τα δικέφαλα έτοιμα να σχιστούν. Το έψαξα τώρα στο net και λέγονται αυτοσυγκέντρωσης. Όσο ζεις μαθαίνεις Να αντικαταστήσω τα συνήθη set με αυτές; 2
gon1332 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Cross training (οχι cross fitting ) σήμερα το πρωί. Καινούργια γυμνάστρια. Ίδια η πεθερά του Conan του βάρβαρου. 2 μέτρα κοπελάρα. Κάτι μπούτες όσο είναι η μέση μου. Θα την βγάλω φώτο στα κρυφά αν μπορέσω. Μια καινούργια άσκηση για δικέφαλα που με εντυπωσίασε. Η κλασική με μπάρα αλλά κατεβάζεις και ανεβάζεις σιγά-σιγά. Τα μισά κιλά από ότι βάζω συνήθως κάτω στα βάρη αλλά μου άλλαξαν τα πετρέλαια. Νοίωθω τα δικέφαλα έτοιμα να σχιστούν. Το έψαξα τώρα στο net και λέγονται αυτοσυγκέντρωσης. Όσο ζεις μαθαίνεις Να αντικαταστήσω τα συνήθη set με αυτές; Τα αυτοσυγκέντρωσης ήξερα ότι τα κάνεις στο τέλος της προπόνησης για καλύτερο isolation έχω την εντύπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις