Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει καιρό να γράψει ο Λίβε και η μαιμού τα έβαλε με το Φώτη τώρα. Merde...

Στη γλουτένη οχιά.

Δήμητρα, στα ίδια είμαστε. Πονάω παντού. Αλλά γουστάρω :)

Και γω πονάω και ετοιμάζομαι να κάτσω κάτι κάτω από την μπάρα σαν gym queen  :-D

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Και γαμώ σήμερα ο πάγκος με παύση. 3 σετ των 2 reps στα 90 και στο 4ο σετ 4 reps. Λογικά είχα και 5η rep αλλά δεν ήθελα να χαλαστώ αν δεν την έβγαζα.

Το άλλο γαμάτο, έβγαλα 2 σετ των 4 reps σε πάγκο με κλειστή λαβή με παύση στα 85 μετά από όλα αυτά. Παίζει να έχω τα ίδια κιλά μεταξύ των 2 εκτελέσεων αν είμαι ξεκούραστος.

• Like 6
Δημοσ.

Γνωστοί μου νιώθουν down και πεσμένοι , εγώ πάλι αν χάσω προπόνηση έχω λίγα νεύρα , αν χάσω πάνω απο 2 μέρες φλιπάρω άσχημα γιατι απο φυσικού μου είμαι τρελαμένος και αν δεν το βγάλω κάπου υπάρχει θέμα. Φαντάσου οτι όλοι οι μεγάλοι μου καυγάδες έγιναν Κυριακή (2ρη μέρα off) και προσπαθώ Κυριακές να κάνω κάτι , έστω ποδήλατο έξω, αν κάθομαι φορτώνω. 

Έχω σκεφτεί πως θα ταίριαζε καλύτερα ένα μαχητικό άθλημα να βγάλω έκρηξη και να μάθω και καλύτερο self control αλλα το έχω αφήσει πίσω. Τώρα όμως που θα τσιμπήσω μηχανάκι δεν θα έχω να σκάω 7 euro εισιτήρια για να πάω σε οποιαδήποτε σχολή οπότε θα παίξει

Καλή η σκέψη σου. Θα σου αλλάξει την ζωή.( για το spoiler αναφέρομαι) Τι σκέφτεσαι να κάνεις; Strike η grappling ; Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται ;

Δημοσ.

Και γαμώ σήμερα ο πάγκος με παύση. 3 σετ των 2 reps στα 90 και στο 4ο σετ 4 reps. Λογικά είχα και 5η rep αλλά δεν ήθελα να χαλαστώ αν δεν την έβγαζα.

Το άλλο γαμάτο, έβγαλα 2 σετ των 4 reps σε πάγκο με κλειστή λαβή με παύση στα 85 μετά από όλα αυτά. Παίζει να έχω τα ίδια κιλά μεταξύ των 2 εκτελέσεων αν είμαι ξεκούραστος.

Ενώ κάνεις πάρα πολλά κιλά στο deadlift και squat στον πάγκο είσαι σχετικά χαμηλά αναλογικά με τα άλλα. Ίσιο πάγκο 110 πρέπει να τα έχεις.

Δημοσ.

κομμάτια, απορώ πως βγάζετε απανωτές καθημερινές προπονήσεις .... 

Pain becomes your friend. Μιλάμε δεν μπορώ να σηκώσω το χέρι να δείξω στον πίνακα.

Δημοσ.

Pain becomes your friend. Μιλάμε δεν μπορώ να σηκώσω το χέρι να δείξω στον πίνακα.

Μπορεις να σηκωθεις απτην καρεκλα?

Εγω απλα με τις απανωτες προπονησεις νιωθω να στερευω απο δυναμεις. Στο μερα παρα μερα νιωθω φουλ μπαταριες.

Δημοσ.

Σας διαβάζω και καμιά φορά νομίζω ότι διαβάζω μηνύματα γραμμένα μέσα από κάνα νοσοκομείο!

Δεν είναι αυτό η γυμναστική πάντως, όταν είναι γυμνασμένο το σώμα μας και εξοικειωμένο δεν πρέπει να υποφέρει μετά από ΚΑΘΕ προπόνηση, εξαιρέσεις πρέπει να είναι αυτές οι μέρες όχι η καθημερινότητα μας..

Εμένα πονάνε χέρια πόδια κτλ μόνο αν μπω για προπόνηση πολύ δυνατά, απροπόνητος! Μόνο τότε..

• Like 15
  • Moderators
Δημοσ.

Eξω κανεις καθε μερα εσυ ?

Δευτερα - Παρασκευη γιατι το γυμναστηριο που παω δεν ανοιγει ΣΚ (ειναι της σχολης και ειναι τσαμπα)

αλλα μαλλον θα αρχισω bouldering και θα εχω 24/7 προσβαση οποτε θα πηγιανω εκει

• Like 1
Δημοσ.

Δευτερα - Παρασκευη γιατι το γυμναστηριο που παω δεν ανοιγει ΣΚ (ειναι της σχολης και ειναι τσαμπα)

αλλα μαλλον θα αρχισω bouldering και θα εχω 24/7 προσβαση οποτε θα πηγιανω εκει

indoor να υποθεσω ?Πολυ καλη γυμναστικη δινει αναγκαστικη πλαστικοτητα στους μυς .Ετοιμασου για πολλες κραμπες στην αρχη .

Δημοσ.

indoor να υποθεσω ?Πολυ καλη γυμναστικη δινει αναγκαστικη πλαστικοτητα στους μυς .Ετοιμασου για πολλες κραμπες στην αρχη .

Bouldering; Θα σκάσουν οι πήχεις.

• Moderators
Δημοσ.

ναι εσωτερικου χωρου. Εχω και επιλογη για climbing αλλα αν και θεωρω το climbing θα μου προσφερει περισσοτερα υπαρχει το προβλημα οτι χρειαζεσαι παντα 2ο ατομο και επισης δεν ειναι 24/7

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...