Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα! Βρε συ ... Διατροφη δεν εκανα ποτε και τη γυμναστικη τη σταματησα στη τριτη γυμνασιου... Απο τοτε μεχρι περυσι (ειμαι σχεδον 26) που αρχισα τζιμ καμια επαφη.

Να πω οτι επειδη μικρη εκανα αυτα ειχα μια βαση ; Ναι φανταζομαι πως παιζει

Αλλα τοσα χρονια στο απολυτο τιποτα εφτασα στο 0, ξεκινησα γυμναστηριο με περςοναλ και δε μπορουσα να σηκωσω ουτε μπαλιτσες μισου κιλου για χερια.

Τα γραφω για οποιον διαβαζει (μου δωσες το βημα stavi )

Εγω εφτασα σε νεαρη ηλικια στο απολυτο μηδεν. Εφτασα να μαι μια νεα κοπελα που δε μπορουσε να παρει τα ποδια της που κουραζοταν με το παραμικρο κ βαριοταν να κουνηθει.

Η γυμναστικη , περα απ την εμφανιση (εχω βαλει φωτο πως ημουν) μου εδωσε ΕΝΕΡΓΕΙΑ και δυναμη στη καθημερινοτητα μου τοσο που μου αλλαξε τη ζωη...

Ευγνωμων στην κοπελα που ηταν διπλα μου απ την αρχη στο γυμναστηριο, και φυσικα στα παιδια εδω που απαντουσαν σε καθε ηλιθια απορια και εδιναν ψυχολογικο boost στα δυσκολα.

• Like 4
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χαχα! Βρε συ ... Διατροφη δεν εκανα ποτε και τη γυμναστικη τη σταματησα στη τριτη γυμνασιου... Απο τοτε μεχρι περυσι (ειμαι σχεδον 26) που αρχισα τζιμ καμια επαφη.

Να πω οτι επειδη μικρη εκανα αυτα ειχα μια βαση ; Ναι φανταζομαι πως παιζει

Αλλα τοσα χρονια στο απολυτο τιποτα εφτασα στο 0, ξεκινησα γυμναστηριο με περςοναλ και δε μπορουσα να σηκωσω ουτε μπαλιτσες μισου κιλου για χερια.

Τα γραφω για οποιον διαβαζει (μου δωσες το βημα stavi )

Εγω εφτασα σε νεαρη ηλικια στο απολυτο μηδεν. Εφτασα να μαι μια νεα κοπελα που δε μπορουσε να παρει τα ποδια της που κουραζοταν με το παραμικρο κ βαριοταν να κουνηθει.

Η γυμναστικη , περα απ την εμφανιση (εχω βαλει φωτο πως ημουν) μου εδωσε ΕΝΕΡΓΕΙΑ και δυναμη στη καθημερινοτητα μου τοσο που μου αλλαξε τη ζωη...

Ευγνωμων στην κοπελα που ηταν διπλα μου απ την αρχη στο γυμναστηριο, και φυσικα στα παιδια εδω που απαντουσαν σε καθε ηλιθια απορια και εδιναν ψυχολογικο boost στα δυσκολα.

Μπραβο σου που ξεκινησες εστω και στα 26 και εκανες παλι την αρχη. Γιατι δυστυχως βλεπεις ομορφες κοπελες στα 18-19 , εχουν ωραια γεννετικα και φτανοντας στα 22-23 μετα απο τις γνωστες κρεπαλες ειναι σαν να μην πω αν τις δεις με μαγιο. Εχουμε φτασει σε σημειο οι 35αρες να γυμναζονται πιο πολυ και να εχουν καλυτερα σωματα απο 20χρονες...(βεβαια αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο :P )

• Like 2
Δημοσ.

Αν χάσετε κάποια η κάποιες προπονήσεις σας πιάνει κάτι σαν μελαγχολία ;

Είμαι στο gym κάθε μέρα, so οποιαδήποτε off μέρα ή υποχρεώσεις που με κρατάνε 16 ώρες στις δουλειές το βλέπω σαν δώρο θεου

=]

In other news, μην δίνεται πολλά λεφτά στα running shoes.

https://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2015/11/19/expensive-running-shoes-are-no-better-and-often-worse-than-cheaper-ones/?tid=hybrid_experimentrandom_2_na

Μπραβο σου που ξεκινησες εστω και στα 26 και εκανες παλι την αρχη. Γιατι δυστυχως βλεπεις ομορφες κοπελες στα 18-19 , εχουν ωραια γεννετικα και φτανοντας στα 22-23 μετα απο τις γνωστες κρεπαλες ειναι σαν να μην πω αν τις δεις με μαγιο. Εχουμε φτασει σε σημειο οι 35αρες να γυμναζονται πιο πολυ και να εχουν καλυτερα σωματα απο 20χρονες...(βεβαια αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο :P )

Δεν μπορείς να φανταστεις ποσο ισχυει το τελευταίο

Γνωστοί μου νιώθουν down και πεσμένοι , εγώ πάλι αν χάσω προπόνηση έχω λίγα νεύρα , αν χάσω πάνω απο 2 μέρες φλιπάρω άσχημα γιατι απο φυσικού μου είμαι τρελαμένος και αν δεν το βγάλω κάπου υπάρχει θέμα. Φαντάσου οτι όλοι οι μεγάλοι μου καυγάδες έγιναν Κυριακή (2ρη μέρα off) και προσπαθώ Κυριακές να κάνω κάτι , έστω ποδήλατο έξω, αν κάθομαι φορτώνω.

Έχω σκεφτεί πως θα ταίριαζε καλύτερα ένα μαχητικό άθλημα να βγάλω έκρηξη και να μάθω και καλύτερο self control αλλα το έχω αφήσει πίσω. Τώρα όμως που θα τσιμπήσω μηχανάκι δεν θα έχω να σκάω 7 euro εισιτήρια για να πάω σε οποιαδήποτε σχολή οπότε θα παίξει.

Γιαυτό την επόμενη φορά ρίξε άκυρο. Στο δικό μου gym δεν παίζει αυτό , αν έρθει κάποιος και θέλει να παίξει light weight ενώ έχεις φορτώσει πράμα απλά τον στέλνεις να κάνει κάτι άλλο. Το φόρτωμα ξεφόρτωμα πάνω απο 1+1 πλάκα δεν παίζει απλά).

Έχει τύχει να διώξω άτομο που μου έπιανε το rack για να κάνει 2κέφαλα 40kg, λες και δεν είχε μπάρες ποιο πέρα στους πάγκους ή δεν είχε μικρές μέχρι 50kg και ήταν και παλιός 25 χρόνια εκει μέσα, αλλα τι να λέει ? η μαλακία είναι μαλακία.

7 ευρώ κάθε μέρα? Στα μμμ?

• Moderators
Δημοσ.

Λίγο κουκουρουκου η έρευνα.

1) αν είσαι αρχάριος δύσκολα θα καταλάβεις διαφορά

2) η έρευνα έγινε με βάση τις αγορές κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι υποχρεωτικο να τα αγόρασαν όλοι για τρέξιμο

3) Όσο σε έρευνα για τρέξιμο υπάρχουν αιρ ναικ είναι λόγος να μην την πάρεις στα σοβαρά

• Like 1
Δημοσ.

Τι καλά που γυμναζοσασταν απο μικροί. Εγω λόγω της καταραμένης δυσανεξίας την οποία δεν είχε υποπτευθεί κανένας, έζησα 35 χρόνια δηλητηριασμένος κάθε μέρα, διαρκώς κουρασμένος, αδύνατος, αδύναμος, κακόκεφος. Στην ουσία επιζουσα, δεν ζούσα. Ήμουν στα όρια κι όποτε πήγαινα να ξεκινήσω γυμναςτικη, ενα μήνα μετά τα παρατούσα γιατί απο την κόπωση δεν μπορούσα καν να σηκωθώ απο το κρεβάτι.

Όπως ο Κακλαμανακης, θα κάνω κι εγω στα σαράντα μου όσα δεν έκανα στην εφηβεία. Μυς.

Καλημέρες, πάω για προπόνηση.

Υ.γ. Φώτη, μαζί σου 100% είμαι σε αυτά που λες. Απλά για μένα ειναι σημαντικό η επιτυχία του κάθε πρωταθλητή, σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής (μουσική, επιστήμες, αθλητισμός) να έχει προέλθει σε μεγάλο βαθμό ως επιλογή του ίδιου του ατόμου κι όχι ως αποτέλεσμα καταπίεσης. Να το βράσω άμα ο άλλος πάρει Νόμπελ αλλα σιχαίνεται τη ζωή του.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεξαρτητα απο τι εχει προελθει που ειναι αλλης ταξεως ζητημα ,εγω το εθεσα σε διαφορετικη βαση .

Τα επιτευγματα αυτων των ατομων  σε οποιοδηποτε πεδιο  ειναι σχεδον μοναδικα  και για αυτο ειναι αξιομνημονευτα.

Πως μπορει καποιος να λεει πως τους λυπαται οταν δεν εχει κανει ουτε το ενα εκατομμυριοστο σε οτιδηποτε που να τυχει τετοιας αναγνωρισης  .

Ειναι στην καλυτερη οσο αστειο ακουγεται και  στην χειροτερη ειναι τραγικο και καταδεικνυει τις  παραλογες αμυνες που εχει αναπτυξει  για να μην  παθει καταθλιψη απο την ζωη του ...

Το λογικο θα ηταν να ελεγε μπραβο μακαρι να μπορουσα να τα κανω και εγω αλλα δυστυχως δεν μπορω για μια σειρα λογων .

Η'αναγνωριζω  την σπουδαιοτητα των οσων εχουν καταφερει αλλα επειδη εγω δεν ειμαι για να "ζοριζομαι" πολυ  προτιμω να ζησω μια ζωη οπως τα υπολοιπα 5 δις περιπου του πλανητη που θα ηταν και ειλικρινες και σεβαστο .

Ολα τα υπολοιπα ειναι εθελοτυφλισμος και κομπλεξισμος .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
Δημοσ.

Λίγο κουκουρουκου η έρευνα.

1) αν είσαι αρχάριος δύσκολα θα καταλάβεις διαφορά

2) η έρευνα έγινε με βάση τις αγορές κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι υποχρεωτικο να τα αγόρασαν όλοι για τρέξιμο

3) Όσο σε έρευνα για τρέξιμο υπάρχουν αιρ ναικ είναι λόγος να μην την πάρεις στα σοβαρά

μια σωστη ερευνα βαζει μεσα ολους τους παραμετρους. Αν δεν σου αρεσει ειναι δικο σου προβλημα και οχι της ερευνας

Τι καλά που γυμναζοσασταν απο μικροί. Εγω λόγω της καταραμένης δυσανεξίας την οποία δεν είχε υποπτευθεί κανένας, έζησα 35 χρόνια δηλητηριασμένος κάθε μέρα, διαρκώς κουρασμένος, αδύνατος, αδύναμος, κακόκεφος. Στην ουσία επιζουσα, δεν ζούσα. Ήμουν στα όρια κι όποτε πήγαινα να ξεκινήσω γυμναςτικη, ενα μήνα μετά τα παρατούσα γιατί απο την κόπωση δεν μπορούσα καν να σηκωθώ απο το κρεβάτι.

Όπως ο Κακλαμανακης, θα κάνω κι εγω στα σαράντα μου όσα δεν έκανα στην εφηβεία. Μυς.

Καλημέρες, πάω για προπόνηση.

Υ.γ. Φώτη, μαζί σου 100% είμαι σε αυτά που λες. Απλά για μένα ειναι σημαντικό η επιτυχία του κάθε πρωταθλητή, σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής (μουσική, επιστήμες, αθλητισμός) να έχει προέλθει σε μεγάλο βαθμό ως επιλογή του ίδιου του ατόμου κι όχι ως αποτέλεσμα καταπίεσης. Να το βράσω άμα ο άλλος πάρει Νόμπελ αλλα σιχαίνεται τη ζωή του.

σε τι?

• Moderators
Δημοσ.

μια σωστη ερευνα βαζει μεσα ολους τους παραμετρους. Αν δεν σου αρεσει ειναι δικο σου προβλημα και οχι της ερευνας

σε τι?

Καλά Τότε Εγώ θα κάνω έρευνα Για την απλ πχ θα ρωτήσω τα παιδιά στην Αφρική και θα ναι λογική η έρευνα

• Like 2
Δημοσ.

το άνω σώμα κομμάτια από χθες, τώρα πίνω τον δεύτερο ενισχυμένο καφέ έχω κουζινομαγειρέματα και μετά κάτω σώμα....πάει αύριο ανάπηρο θα είμαι 

Δημοσ.

7 ευρώ κάθε μέρα? Στα μμμ?

1,70 το ολόκληρο χ 4 εισιτήρια για να πάω κ να έρθω μόνο, δεν έχει κοντινές σχολές που να βολεύουν γιατι δεν μένω μέσα Πάτρα. 

Δημοσ.

Ανεξαρτητα απο τι εχει προελθει που ειναι αλλης ταξεως ζητημα ,εγω το εθεσα σε διαφορετικη βαση .

Τα επιτευγματα αυτων των ατομων  σε οποιοδηποτε πεδιο  ειναι σχεδον μοναδικα  και για αυτο ειναι αξιομνημονευτα.

Πως μπορει καποιος να λεει πως τους λυπαται οταν δεν εχει κανει ουτε το ενα εκατομμυριοστο σε οτιδηποτε που να τυχει τετοιας αναγνωρισης  .

Ειναι στην καλυτερη οσο αστειο ακουγεται και  στην χειροτερη ειναι τραγικο και καταδεικνυει τις  παραλογες αμυνες που εχει αναπτυξει  για να μην  παθει καταθλιψη απο την ζωη του ...

Το λογικο θα ηταν να ελεγε μπραβο μακαρι να μπορουσα να τα κανω και εγω αλλα δυστυχως δεν μπορω για μια σειρα λογων .

Η'αναγνωριζω  την σπουδαιοτητα των οσων εχουν καταφερει αλλα επειδη εγω δεν ειμαι για να "ζοριζομαι" πολυ  προτιμω να ζησω μια ζωη οπως τα υπολοιπα 5 δις περιπου του πλανητη που θα ηταν και ειλικρινες και σεβαστο .

Ολα τα υπολοιπα ειναι εθελοτυφλισμος και κομπλεξισμος .

Κόψε την Τατιάνα.

Δημοσ.

Έχει καιρό να γράψει ο Λίβε και η μαιμού τα έβαλε με το Φώτη τώρα. Merde...

Στη γλουτένη οχιά.

Δήμητρα, στα ίδια είμαστε. Πονάω παντού. Αλλά γουστάρω :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...