Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκιναω κ εγω ρε συ αφοτου κανω εξετασεις θρομβοφιλιας. Καλα εγω θα τα παιρνω για χρονια (Claira) μαζι με ενεσεις arvekap για ενα εξαμηνο (και βλεπουμε)

Απλα φοβαμαι οτι θα πρεπει να χαιρετισω το ονειρο "καθαρισμα"...

γιατί τα παίρνεις αν επιτρέπεται; 

μη ξεχνάς ότι δεν σε νοιάζει και τόσο...το επίπεδο υγρών που θα σου κατακρατούν θα είναι αμυδρό και πραγματικά θα σε ενδιέφερε μόνο αν κατέβαινες σε αγώνες και χρειαζόσουν "άδειασμα υγρών"  

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

@Maus Ήρθαν επιτέλους τα λάστιχα. Έκανα λίγο στα γρήγορα κάποιες ασκησούλες, επειδή δεν είναι η μέρα προπόνησης σήμερα και μου φάνηκαν πολύ καλά. Δεν το περίμενα ότι θα έχουν τόση αντίσταση. Περιμένω πως και πως να τα ενσωματώσω στη προπόνηση αύριο.

• Like 2
Δημοσ.

ωραίος !

ήθελα να ρωτησω και αλλα παλικάρια να μου πουν εντυπώσεις , πως τους φάνηκαν !

κοίτα,  ειναι κατι διαφορετικό , όσο  τα συνηθίζεις, οσο μαθαίνεις την προπόνηση και τις ασκήσεις θα δεις πόσο πολυ  θα τα αγαπήσεις !

επί το έργον

• Like 15
Δημοσ.

ωραίος !

κοίτα,  ειναι κατι διαφορετικό , όσο  τα συνηθίζεις, οσο μαθαίνεις την προπόνηση και τις ασκήσεις θα δεις πόσο πολυ  θα τα αγαπήσεις !

Εγω κατάφερα να τα σπάσω μεσα σε μια εβδομάδα ,εχω τουμπανιασει πολύ φαίνεται!  :-D ,μάλλον σε κάποιες ασκήσεις  κρατούσα τις λαβές υπο γωνιά και τρίβονταν το λάστιχο στο σημείο που ενώνετε με την λαβή.

Ξανα ενώνετε βεβαια οποτε μικρο το κακό .Εχω κανει πατεντα, τα κρεμάω πανω σε μεγάλη ντουλάπα και τα χρησιμοποιώ σαν τροχαλία,κανει καλη δουλειά στους τρικέφαλους.

image.png

Πάντως για εμενα που κανω βάρη σπιτι  πιστεύω τα λάστιχα θα ειναι ιδανικά για προθερμαση .

• Like 4
Δημοσ.

φαγητό

Μη περιμένεις θαύματα άνευ του παραπάνου...δε πα να κάνεις και πιρούετες με βάρη αν δεν κατεβάζεις στάνες φαγητό, απλά γιόκο 

Το ξέρω βρε Δήμητρα αλλά επειδή έχω χαλασμένο σασί (ισχίο) προσπαθώ να κρατώ το βάρος μου χαμηλά.

Άσε που με έχει βαρέσει το Αλτσχάιμερ κατακέφαλα και παρόλα τα γεράματα μου θέλω να ξανακατέβω για κάνα-δυό φορές σε τατάμι αν όχι σε ριγκ,, στην κάτω από 85+ κατηγορία

Δημοσ.

2 αυγά , 80 βρώμη, λίγο μπέικιν, βανιλίνη και απο πάνω μέλι και κανέλα 

μια ή δυο βγαινουν με αυτο;

Γιατι 2 αυγα πολλα μου κανουν για μια βαφλα :P

Δημοσ.

Εγω κατάφερα να τα σπάσω μεσα σε μια εβδομάδα ,εχω τουμπανιασει πολύ φαίνεται!  :-D ,μάλλον σε κάποιες ασκήσεις  κρατούσα τις λαβές υπο γωνιά και τρίβονταν το λάστιχο στο σημείο που ενώνετε με την λαβή.

Ξανα ενώνετε βεβαια οποτε μικρο το κακό .

Δοκίμασε να κάνεις χωρίς τις λαβές σκέτα. Έτσι γυμνάζεις και δάχτυλα,καρπό κ.λ.π

5827855.jpg?166x166

Δημοσ.

ωραίος !

επί το έργον

attachicon.gif734039_540996852619930_261204866_n.jpg

Eσυ ρε μλκ σοβαρα γιατι κανεις λαστιχα σπιτι τι φαση ξερω εγω?

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, Μαους και Φώτη, σταματήστε να βάζετε φωτο. Μου γαμησατε το iPad. Όποτε κλικάρω πάνω τους βγάζει ενα μήνυμα ¨Πω ρε φίλε...¨ και δεν ξέρω πως να το διώξω. Στις άλλες φωτο δεν το κάνει άρα εσείς φταίτε!

Γκξχφχνμ πρωινιάτικα...

Πάω να κάνω προπόνηση.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν, Μαους και Φώτη, σταματήστε να βάζετε φωτο. Μου γαμησατε το iPad. Όποτε κλικάρω πάνω τους βγάζει ενα μήνυμα ¨Πω ρε φίλε...¨ και δεν ξέρω πως να το διώξω. Στις άλλες φωτο δεν το κάνει άρα εσείς φταίτε!

Γκξχφχνμ πρωινιάτικα...

Πάω να κάνω προπόνηση.

εχεις ipad?  εισαι ψωνιο :P

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα  παιδια θελω να ρωτησω καποια πραγματα και οποιος ξερει θα ηθελα να με βοηθησει . Θα ηθελα να φιαξω το σωμα μου  γενικα να το αλλαξω εχω ασχοληθει με γυμναστικη /στιβο τα  παλια χρονια αλλα λογω  καποιον θεματων σταματησα 

λοιπον για αρχη ειμαι 19  και υψος 1.99  και 76 κιλα θα ηθελα να βαλω κιλλα δεν βαζω οσο και να τρωω τωρα βεβαια ειχα ελατωσει καπως το θεμα διατροφης λογο θλιψης για ενα συμβαν που ειχε γινει  (εδω θα ηθελα να ρωτησω το εξης ξερετε καποιον καλο διατροφολογο δωρεαν- η με πληρωμη  αθηνα -πειραια για το  να με βοηθησει στο να βαλω κιλλα γρηγορα με καποιο προγραμμα)

πιστευετε οτι θα επρεπε να γυμναστω γιατι καποτε μου ειχε πει ενας διατροφολογος οτι  δεν θα σε βοηθησει επειδη ειμαι αδυνατος... οτι θα βοηθησει στην απωλεια βαρους?εγω θελω να παω γυμναστηριο αλλα δεν ξερω τι θα πρεπει να κανω 

και πιστευετε οτι μπορω να βαλω κιλλα γρηγορα και ευκολα με χαπια πρωτεινες (δεν ξερω απο αυτα αλλα εχω ακουσει οτι βοηθανε στο να παρεις κιλλα αλλα δεν ξερω αμα κανουν κακο στην υγεια το λεω αυτο γιατι λογο τις θλιψης που ισως περασα δεν με αφορα και το φαι τοσο ισως τα γλυκα ποιο πολυ ! )

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας 

• Moderators
Δημοσ.

τα βαρη θα σε βοηθησουν να βαλεις κιλα. Πρωτεινες κτλ δεν χρειαζεσαι για κανενα λογο απλα θες φαι. Πολυ φαι. 

• Like 2
Δημοσ.

ναι αλλα θα ηθελα καποιο προγραμμα να ακολουθησω δεν ξερω τι θα πρεπει να τρωω ποιες τροφες βοηθανε κτλπ γ αυτο ρωτησα για να ξερω τι πρεπει να φαω και καθε ποση ωρα  η Εδω αμα ξερει καποιος να μου βγαζε ενα  προγραμα εβδομαδιαιο  αλλα ενταξει ειναι δυσκολο (λογο οτι εχει δουλειες ο καθενας αλλα αμα μπορει καποιος γιατι οχι ,γ αυτο ψαχνω εναν καλο διατροφολογο 

ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...