Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Good.. δωσε και τη συνταγη ακριβως αν μπορεις και θες φυσικα :P

2 αυγά , 80 βρώμη, λίγο μπέικιν, βανιλίνη και απο πάνω μέλι και κανέλα 

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

φωτη χρειαζεσαι λιγο βυζι! για να μπορειος να παρεις και αθλητικο Nike μπουστακι μαζι με το καλσον :P

• Like 2
Δημοσ.

Aυτη ειναι πριν 3 εβδομαδες στην λιμνη της Βουλιαγμενης οπου καναμε καταδυσεις στην σπηλια . και ειμαι 1κιλο κατω απο τωρα .

Να θυμαστε εχω χασει 7-8 κιλα   σε 8 μηνες ,εχω πεθανει στην αεροβια . 

Μπράβο ρε Φώτη και τούμπανο και χαμηλά σε λίπος. Όταν θα πάμε για μπύρες θα φύγει το 6 pack σε μια νύχτα :D

• Like 6
Δημοσ.

φαγητόΜη περιμένεις θαύματα άνευ του παραπάνου...δε πα να κάνεις και πιρούετες με βάρη αν δεν κατεβάζεις στάνες φαγητό, απλά γιόκο 

Δημητρα συ που τα ξερεις αυτα... Τα αντισυλληπτικα κανουν κατακρατηση, βαζεις και βαρος πιο ευκολα ή μυθος?

Δημοσ.

αλεξ ειδες οτι το ματι μου κόβει και κάτω και απο ολόσωμα ?

κομμάτια ο φωτης , τουμπανος ! απ  την φάτσα τον είχα καταλάβει οτι ειχε κόψει καλά κι ας κορόιδευες εσυ :P

Νορβηγε ωραίος ..

• Like 2
Δημοσ.

Καλα τουμπανο δεν ειμαι,τουμπανο εισαι εσυ,  εγω   ημουν και καλυτερα απλα ειναι τρελο combo αυτο που παω να κανω εσυ maus ξερεις ποσο δυσκολο ειναι αυτο  να λιωνεις αεροβια και να προσπαθεις να κρατησεις την μυικοτητα θελει τρελη διατροφη και πολυ αυστηρο προγραμμα.

• Like 5
Δημοσ.

Καλα τουμπανο δεν ειμαι,τουμπανο εισαι εσυ,  εγω   ημουν και καλυτερα απλα ειναι τρελο combo αυτο που παω να κανω εσυ maus ξερεις ποσο δυσκολο ειαι αυτο  να λιωνεις αεροβια και να προσπαθεις να κρατησεις την μυικοτητα θελει τρελη διατροφη και πολυ αυστηρο προγραμμα.

και επίσης πόσο δύσκολα ειναι ολα αυτα όταν δεν είσαι παιδάκι  όπως δεν είμαστε εμείς !

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Καλα τουμπανο δεν ειμαι,τουμπανο εισαι εσυ,  εγω   ημουν και καλυτερα απλα ειναι τρελο combo αυτο που παω να κανω εσυ maus ξερεις ποσο δυσκολο ειναι αυτο  να λιωνεις αεροβια και να προσπαθεις να κρατησεις την μυικοτητα θελει τρελη διατροφη και πολυ αυστηρο προγραμμα.

μερικες φορες βοηθαει λιγο το καλουπι μας. Ειδικα σε ατομα που δεν εχουν και πολυ υψος.

Για μενα αν ειχες λιγο παρα πανω βυζι θα ταν πιο αρμονικο το σωμα σου πιστευω

• Like 2
Δημοσ.

Μην είσαι τόσο σίγουρος εκτός αν τον έχεις δει. Τουμπανιαρης είναι.

Καλά γενικά δεν με βλέπεις και λες τι όγκος είναι αυτός. Να π.χ. με τον Φώτη που είμαστε στο ίδιο ύψος και ίδια κιλά (80 δεν είπε ?) θα είμαστε η μέρα με την νύχτα. 

Όχι. Higher than normal σημαίνει πώς πρέπει να αυξήσω το τελικό αποτέλεσμα. Όταν όμως είσαι σε cut δε σημαίνει πώς πρακτικά θα πέσεις σε απόδοση; Πώς γίνεται να βγάλεις παραπάνω προπόνηση; 

Πιο συγκεκριμένα, εγώ είμαι σε φάση 3*8+ σε κάθε άσκηση με drop set έπειτα. Μόλις βγει εύκολα το 8αρι αυξάνω αντίσταση στα λάστιχα (το αντίστοιχο του θα έβαζα παραπάνω κιλά αν έκανα με βάρη). Τώρα είμαι σε bulk. Όταν θα πάω σε cut διατροφικά τι θα πρέπει να αλλάξω στην προπόνηση ώστε να ελαχιστοποιήσω την απώλεια μυικής μάζας και να αυξήσω την καύση λίπους; 

Φώτη, νο κομεντ, με κόμπλαρες μλκ. :)

Sorry, όταν είπα higher than normal εννοούσα σαν normal τον τυπικά μειωμένο/μινιμαλιστικό όγκο προπόνησης όταν είναι κάποιος σε deficit...όχι το normal της off season. 

Κοίτα Γιάννη αυτές οι προτάσεις είναι για ανθρώπους/competitors που είναι 2-3-4 μήνες σε cut. Τώρα για εσένα και για μένα που θα κάνουμε 4-6 εβδομάδες cut δεν έχει τόσο νόημα γιατί δεν θα προλάβει το cut να μας μειώσει τόσο πολύ την δύναμη και work capacity οπότε να αναγκαστούμε να μειώσουμε το volume.

• Like 1
Δημοσ.

μερικες φορες βοηθαει λιγο το καλουπι μας. Ειδικα σε ατομα που δεν εχουν και πολυ υψος.

Για μενα αν ειχες λιγο παρα πανω βυζι θα ταν πιο αρμονικο το σωμα σου πιστευω

Βυζι και τρικεφαλο θα σας βαλω  και θα δειτε .

Καλα τρικεφαλο δεν ειναι το δυνατο μου σημειο .στηθος αδικει η φωτο θα δεις και θα μου πεις .Κοψιμο  στο πανω μερος θελω αλλα δεν γινεται αυτη την περιοδο ειναι αδυνατον.

Και αυτα που κανω παρα πολλα ειναι .

Δημοσ.

Δημητρα συ που τα ξερεις αυτα... Τα αντισυλληπτικα κανουν κατακρατηση, βαζεις και βαρος πιο ευκολα ή μυθος?

εξαρτάται το χάπι. αυτά που τα αποκαλούν νέας γενιάς ή ήπια, όχι δεν κάνουν κατακράτηση όπως μου είπαν.

Μόλις ξεκίνησα και γω να παίρνω για ένα εξάμηνο, θα το έχω στο νου μου για να σου απαντήσω με βεβαιότητα

Δημοσ.

εξαρτάται το χάπι. αυτά που τα αποκαλούν νέας γενιάς ή ήπια, όχι δεν κάνουν κατακράτηση όπως μου είπαν.

Μόλις ξεκίνησα και γω να παίρνω για ένα εξάμηνο, θα το έχω στο νου μου για να σου απαντήσω με βεβαιότητα

χαχαχα ποιο χαπι μωρε τι λες ?α το εκανες edit 

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα ποιο χαπι μωρε τι λες ?α το εκανες edit 

σορρυ πρεσβυωπία μου βλέπεις 

ναι όντως στο βυζί σε αδικεί πολύ η φώτο 

• Like 1
Δημοσ.

Βυζι και τρικεφαλο θα σας βαλω  και θα δειτε .

Καλα τρικεφαλο δεν ειναι το δυνατο μου σημειο .στηθος αδικει η φωτο θα δεις και θα μου πεις .Κοψιμο  στο πανω μερος θελω αλλα δεν γινεται αυτη την περιοδο ειναι αδυνατον.

Και αυτα που κανω παρα πολλα ειναι .

Ρε μλκ ειρωνικά είπα για τρικέφαλο το παλεύεις? Το χέρι του Lee Priest έχεις να πουμε

Καλά γενικά δεν με βλέπεις και λες τι όγκος είναι αυτός. Να π.χ. με τον Φώτη που είμαστε στο ίδιο ύψος και ίδια κιλά (80 δεν είπε ?) θα είμαστε η μέρα με την νύχτα. 

Χρειάζεσαι λίγο αυτογνωσία. Εγώ ίσως να μην το πω γιατί σου ρίχνω ένα κεφάλι αλλά οι υπόλοιποι (και οι γυναίκες) το λένε να είσαι σίγουρος. 

• Like 4
Δημοσ.

Ξεκιναω κ εγω ρε συ αφοτου κανω εξετασεις θρομβοφιλιας. Καλα εγω θα τα παιρνω για χρονια (Claira) μαζι με ενεσεις arvekap για ενα εξαμηνο (και βλεπουμε)

Απλα φοβαμαι οτι θα πρεπει να χαιρετισω το ονειρο "καθαρισμα"...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...