Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Λάδι βάζεις λίγο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πινέλο για να πάει παντού. Τώρα αν θα κάνεις μόνο ασπράδια ή και με κρόκους είναι σε σένα. Μλκ ο ποππάυ θα είσαι από κοντά. 45 ούτε τα δύο μου χέρια δεν παίζει να είναι καλα γενικα μπος δεν φημιζεσαι για τον ογκο σου 1
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 im back, μου έμεινε λίγο μυξομάντηλο βέβαια αλλά δεν πειράζει !! ας κάνω πρωινό αερόβιο παρέα του και μια φορά 1
margaritagr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 καλα γενικα μπος δεν φημιζεσαι για τον ογκο σου Wrong story Δε γραφω γκρικλις λεμε
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 καλα γενικα μπος δεν φημιζεσαι για τον ογκο σου μπα, απλά δεν πιστεύει στον εαυτό του... εδώ έλεγε ότι παίζει να χουμε τον ίδιο 4φαλο εγώ πιστεύω το Μαργαριτόνι, τον έχει δει κ live
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Για να μην παρεξηγηθώ δν λέω ότι δεν έχει δύναμη αλλά ότι για τη δύναμη που έχει δεν έχει αρκετό όγκο
alex_000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μην είσαι τόσο σίγουρος εκτός αν τον έχεις δει. Τουμπανιαρης είναι. 4
Papakitou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 αυτή , την έχω δύο εβδομάδες και είναι πολύ κομπλέ Good.. δωσε και τη συνταγη ακριβως αν μπορεις και θες φυσικα
Mau-Maus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 φωτη τωρα μπηκα , 44-45 θα έλεγα μλκ τα ιδια χεριά έχουμε χαχαααχαχ και μενα πρησμενα καπου τοσο ειναι ωραίος ρε πολυ καλος ! 1
yannis27gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα, γενικά έχει επικρατήσει volume = sets * reps * weight. Κανονικά παίζει και ο παράγοντας d που είναι η απόσταση που διανύει η μπάρα αλλά για ευκολία παραλείπτεται. Ο συγκεκριμένος το volume για πρακτικούς λόγους το υπολογίζει σαν total hard working sets. Όταν λέει high όμως είναι πολύ σχετικό, δεν είναι ένα νούμερο που πρέπει να πιάσεις...σχετίζεται με το normal volume σου (σε off season) όπου γενικά λόγω αυξημένων θερμίδων κάνεις και περισσότερη δουλειά. Πρακτικά μπορείς το high volume στις προτάσεις να το αντικαταστήσεις με higher than normal μιάς και όπως είπε σε περίοδους cut έχει επικρατήσει η μινιμαλιστική προπόνηση. Ελπίζω να με κατάλαβες Όχι. Higher than normal σημαίνει πώς πρέπει να αυξήσω το τελικό αποτέλεσμα. Όταν όμως είσαι σε cut δε σημαίνει πώς πρακτικά θα πέσεις σε απόδοση; Πώς γίνεται να βγάλεις παραπάνω προπόνηση; Πιο συγκεκριμένα, εγώ είμαι σε φάση 3*8+ σε κάθε άσκηση με drop set έπειτα. Μόλις βγει εύκολα το 8αρι αυξάνω αντίσταση στα λάστιχα (το αντίστοιχο του θα έβαζα παραπάνω κιλά αν έκανα με βάρη). Τώρα είμαι σε bulk. Όταν θα πάω σε cut διατροφικά τι θα πρέπει να αλλάξω στην προπόνηση ώστε να ελαχιστοποιήσω την απώλεια μυικής μάζας και να αυξήσω την καύση λίπους; Φώτη, νο κομεντ, με κόμπλαρες μλκ. 2
mimis19 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 1.76 ειμαι ,45 cm ειναι,με pump ετσι τα ειπαμε αμεσως μετα απο προπονηση. Ρε συ ειχα την εντυπωση οτι ειχες γραψει παλια οτι εισαι πιο ψηλος. Μαλλον θυμαμαι καναν αλλο. Ποπαυ εισαι οντως! Πολυ δυνατος, μπραβο! 2
TEOKOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Γαμάτο thread σπρώχνει ο ένας τον άλλον. Πριν 10 ημέρες περίπου αποφάσισα να αλλάξω τρόπο προπόνησης και να αρχίσω να φορτώνω κιλά. Συνήθως έκανα 3 set των 20 επαναλήψεων για να τα βγάζω πέρα με τους τρελούς του crossfiting που κάνουν άπειρες επαναλήψεις. Στην αγαπημένη μου " εκτάσεις αλτήρων σε ίσιο πάγκο" έκανα 2 δεκάρια κιλά Χ 3 set X 20 επαναλήψεις και σήμερα έχω φθάσει τα 2 18αρια κιλά Χ 3 set X 12 επαναλήψεις Βασικά θέλει προσοχή γιατί σε άσκηση πλάτης όταν φόρτωσα τσίμπησε η μέση. Είδα και τον Φώτη με τα καρούμπαλα ,ζήλεψα,μετρήθηκα στους 38cm και από μεθαύριο θα αρχίσω να φορτώνω δικέφαλα και τρικέφαλα Προσπαθώντας να μην βάλω κιλά για δικούς μου λόγους έχω μείνει σαν τον τσίρο 4
Fotis13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Aυτη ειναι πριν 3 εβδομαδες στην λιμνη της Βουλιαγμενης οπου καναμε καταδυσεις στην σπηλια . και ειμαι 1κιλο κατω απο τωρα . Να θυμαστε εχω χασει 7-8 κιλα σε 8 μηνες ,εχω πεθανει στην αεροβια .Η γυμναστικη μου ειναι 70% αεροβια για ορειβατες με βαρος στην πλατη πολυ hardcore μορφης ,απο αυτη που οταν τελειωνεις θες να κανεις εμετο απο την κουραση και λιγοτερο βαρη στο gym. Aυτη την περιοδο παω gym max 3 φορες την βδομαδα και τις υπολοιπες μετακομιζω Παρνηθα οπου αφηνω τα κοκκαλα μου . Κλικ στην φωτο κτλπ . 15
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Γαμάτο thread σπρώχνει ο ένας τον άλλον. Πριν 10 ημέρες περίπου αποφάσισα να αλλάξω τρόπο προπόνησης και να αρχίσω να φορτώνω κιλά. Συνήθως έκανα 3 set των 20 επαναλήψεων για να τα βγάζω πέρα με τους τρελούς του crossfiting που κάνουν άπειρες επαναλήψεις. Στην αγαπημένη μου " εκτάσεις αλτήρων σε ίσιο πάγκο" έκανα 2 δεκάρια κιλά Χ 3 set X 20 επαναλήψεις και σήμερα έχω φθάσει τα 2 18αρια κιλά Χ 3 set X 12 επαναλήψεις Βασικά θέλει προσοχή γιατί σε άσκηση πλάτης όταν φόρτωσα τσίμπησε η μέση. Είδα και τον Φώτη με τα καρούμπαλα ,ζήλεψα,μετρήθηκα στους 38cm και από μεθαύριο θα αρχίσω να φορτώνω δικέφαλα και τρικέφαλα Προσπαθώντας να μην βάλω κιλά για δικούς μου λόγους έχω μείνει σαν τον τσίρο φαγητό Μη περιμένεις θαύματα άνευ του παραπάνου...δε πα να κάνεις και πιρούετες με βάρη αν δεν κατεβάζεις στάνες φαγητό, απλά γιόκο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις