Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 επισης τονος,σολομος και δεν θυμαμαι τι αλλες τροφες εχουν βιταμινη D 1
Jethro Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 το λοιπόν ένα κρύωμα με έστειλα στην αγορά cold n' flu... αυτό περιέχει μια δραστική ουσία..την ψευδοεφεδρίνη κάπου κάποτε διάβασα ότι η συγκεκριμένη ουσία δρα αρνητικά στη μυική ανάπτυξη και ότι τις μέρες που καταναλώνεται είναι δώρο άδωρον να προπονείσαι...ισχύει ή broκουταμάρες ;;; Ποιος γκαζμας το είπε αυτό; αγγειοσυσπαστικη δράση προκαλεί για την αποσυμφορηση της μύτης. Καλύτερα να παίρνεις comtrex 1
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μουρουνέλαιο με γεύση πορτοκάλι. Εγώ θέλω ένα κολάν για άρση βαρών. Που στο καλό βρίσκουμε? Κολάν για άντρες που θέλουν να σηκώσουν γρήγορα τα βάρη από το έδαφος. Δεν το βγάζει το google.
bosei Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μουρουνέλαιο με γεύση πορτοκάλι. Ό,τι γεύση και να του βάλουνε δεν πίνεται. Εγώ θέλω ένα κολάν για άρση βαρών. Που στο καλό βρίσκουμε? Κολάν για άντρες που θέλουν να σηκώσουν γρήγορα τα βάρη από το έδαφος. Δεν το βγάζει το google. Πως μπορείτε και κυκλοφορείτε με αυτά ? Εγώ αυστυρά με σορτσάκι εκτός κι αν έκατσε και είναι όλα άπλυτα οπότε φόρμα. Ντάξει, βέβαια με τις άρσεις έχουν γίνει λίγο κούτσουρο τα καλάμια...παίζει να έχουν χάσει και λίγη αισθητικότητα Επίσης ένα ωραίο που διάβασα τώρα: The benefits of high volume training during a fat loss phase: 1.) More calories burned directly during training means faster fat loss. 2.) More homeostatic disruption from the high volume means more fat loss during the recovery process hours and days after each training session. 3.) Training that takes more time and is harder also upregulates sympathetic drive for longer (both during and right after training). This both takes away times you could be hungry and eating more food than you should be AND suppresses hunger for minutes to hours after training, raising diet compliance. 4.) A hypocaloric diet provides a stimulus to your muscle cells to give up their proteins to support the energy and protein needs of other cells and body processes. By training with high volumes, the recovery and hypertrophy demand INSIDE the muscle cell goes up, and gives the cell "more reason" to keep its protein structures more than donating their aminos to other processes both inside and outside the cell. Translation: you lose less muscle. BIG NOTE: You can't train AS MUCH during a fat loss phase as during a muscle gain phase because your maximal recoverable volume will be lower (mostly due to a lessened ability to recover from the lower calories). BUT you should do AS MUCH as you can recover from and not simply take the low road of minimalist training during a fat loss phase. 5.) You can eat MORE FOOD and still lose fat at the same rates as if your trained less. That's a big help to consistency and thus longer term success. Πολύ σημαντικό αυτό που λέει στο BIG NOTE.
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 εγώ δεν είμαι καλά, με χτύπησε αρρώστια. μπουκωμένη και παντελώς αδύναμη. δεν έχω καν όρεξη να φάω. με το ζόρι τρώω. φάε ένα burgerακι στην υγειά μου πλιζ.
Mikeasdf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 εγώ δεν είμαι καλά, με χτύπησε αρρώστια. μπουκωμένη και παντελώς αδύναμη. δεν έχω καν όρεξη να φάω. με το ζόρι τρώω. φάε ένα burgerακι στην υγειά μου πλιζ. Βρισκομαι σε οικονομικη στενοτης αυτη τη βδομαδα και δε μπορω να τιμησω τα στεκια. Θα εξαφανισω ομως 2 gordon bleu αφιερωμενα σε σενα και στο συναχι σου το βραδυ 2
TEOKOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 ναι εκανα καποιοες που μου εδωσε η ενδοκρινολογοσ. τη συγκεκριμενη μου την εδωσε επειδη ειχα μουδιασματα στα ποδια εκει που καθομουν. εν τω μεταξυ ειχα παρει της now σε υγρη μορφη επειδη ειχα διαβασει οτι προτεινεται η ληψη της σε αθλητες, αλλα δε την εχω ανοιξει. βασικα η ανεπαρκεια της μειωνει τη σωματικη δυναμη, προκαλλει τα μουδιασματα που ειπα, ακομα και πονους σε αρθρωσεις και οστα. Ισως κι αυτο να συμβαλλει στην ταλαιπωρια μου με το γονατο! Βασικά τα ίδια συμπτώματα και βάλε είχα και εγώ. Συν ότι μετά από άσκηση πόνους στους μυς που κρατούσαν 2+ μέρες.Σε γιατρό για να πάω πρέπει να είμαι έτοιμος να πεθάνω. Πριν ψαχτώ για ρευματισμούς,ταχύτητα καθίζησης κ.λ.π θέλησα να αποκλείσω το ενδεχόμενο έλειψης βιταμίνης D (δουλεύω νύχτα ο ήλιος δεν με βλέπει τον χειμώνα)και την πιθανότητα το γαλακτικό οξύ μετά από την γυμναστική να μου κάνει ζημιά. Πήρα πολυβιταμίνη που να καλύπτει την απαιτούμενη ημερήσια δόση της D και μετά την άσκηση κάνω με ευλάβεια κάνα 20λεπτο διατάσεις και αερόβιο. Τα ενοχλητικά συμπτώματα ευτυχώς σταμάτησαν 2
viper2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πήρα πολυβιταμίνη που να καλύπτει την απαιτούμενη ημερήσια δόση της D και μετά την άσκηση κάνω με ευλάβεια κάνα 20λεπτο διατάσεις και αερόβιο. το ονομα θα το μοιραστεις;
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 και γω είχα θέματα με την D λόγω θυρεοειδή (την επηρεάζει) και μου είπε ο ντόκτορ ότι πάντα χαμηλή θα βγαίνει .....
bosei Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Αμέσως Σχετικά αστείες ποσότητες. Αποροφάς που αποροφάς λίγο, τουλάχιστον παίρνε πιό "δυνατές". Αν δεις τίποτα "αθλητικές" θα δεις κάτι 1000% της ΣΗΠ γι αυτόν τον λόγο. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 αν στρέφεσαι σε συμπληρώματα του εμπορίου, οι καλύτερες εταιρίες είναι "now foods" και "health aid" 2
Mikeasdf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημητρα περαστικα! Δακρυσε λιγο το 1 αλλα εκατσε 4
TEOKOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Σχετικά αστείες ποσότητες. Αποροφάς που αποροφάς λίγο, τουλάχιστον παίρνε πιό "δυνατές". Αν δεις τίποτα "αθλητικές" θα δεις κάτι 1000% της ΣΗΠ γι αυτόν τον λόγο. Δεν είμαι σίγουρος αν έφταιγε η έλλειψη D η ήταν συμπτωματικό εκείνη την περίοδο αλλά όπως προανέφερα τα συμπτώματα σταμάτησαν. Καλό κάνουν μάλλον παρά κακό. Είναι και πάμφθηνες. Φαντάζομαι αυτές οι αθλητικές είναι πανάκριβες. 'Άσε που λόγω ότι δεν έχω θυρεοειδή και λεμφαδένες δεν υπάρχουν και πολλές βιταμίνες χωρίς ιώδιο μέσα που μου απαγορεύεται.
margaritagr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχεις λεμφαδενες;! Βασικα μη ξαναπαρεις αναβραζουσα πολυβιταμινη εχει ελαχιστη απορροφησιμοτητα. (Απο φιλη φαρμακοποιο) Ειναι marketing και μονο η εκδοση τους. Οσο για τις περιεκτικοτητες οντως εχουν μικρες ποσοτητες και ειδικα για καποιον που αθλειται. Σκευασματα οπως το optimen της optimum δεν ειναι ακριβα, κ ειναι αρκετα καλυτερα. Τσεκαρε το Δημητρα περαστικα ρε συ κατσε λιγο εξω μεχρι να στρωσεις. Εγω σημερα εκανα πολυ ωραια προπονηση. Ηταν μερα πλατης δικεφαλων κορμου και νιωθω αρκετο πιασιμο σε πλατη και κοιλιακους. Γενικα πιεστηκα αρκετα και το ευχαριστηθηκα και καθοτι συγκεντρωμενη βγηκε και σε νορμαλ χρονο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις