Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Bench press 130 (PR) x2 

1η μονος μου 2η με βοηθεια. 

Κανεις χαμηλες επαναληψεις κ εσυ σαν τον bos η ετσι απλα τα εβαλες για να δεις που βρισκεσαι?

• Moderators
Δημοσ.

γενικα παιζω 10+ απλα στηθος βαζω κιλα και παιζω λιγοτερες. Γενικα σε παγκο στα 110 περιπου παιζω 3-4 οποτε ειναι τα κιλα που εχω στανταρ και συνηθως 1-2 τα 120 οποτε ξερω πανω κατω που βρισκομαι ημουν ξεκουραστος, ειχα φαει καλα χτες γινοταν και χαμος σημερα οποτε ειχα περιθωρια μεγαλου διαλλειματος οποτε λεω δε γαμιεται ας δοκιμσω

• Like 1
Δημοσ.

το λοιπόν ένα κρύωμα με έστειλα στην αγορά  cold n' flu... αυτό περιέχει μια δραστική ουσία..την ψευδοεφεδρίνη 
κάπου κάποτε διάβασα ότι η συγκεκριμένη ουσία δρα αρνητικά στη μυική ανάπτυξη και ότι τις μέρες που καταναλώνεται είναι δώρο άδωρον να προπονείσαι...ισχύει ή broκουταμάρες ;;;

Δημοσ.

τα ιδια ακριβώς παίρνω και γω , ειμαι 2 μέρες σκατα

είναι δώρο άδωρον να προπονείσαι κρυωμένος και τίποτε άλλο ..

• Like 2
Δημοσ.

^ Ψιλoάκυρο το challenge. Ήξερα απο πριν ποιος θα νικήσει, μόλις είδα σε τι θα διαγωνιστούν. Άμα έβαζαν τον powerlifter να κάνει handstand pushups ή planche δεν παίζει να τελείωνε ούτε την επόμενη μέρα. Επίσης άμα είχαν αντι για weighted pull-ups τίποτα muscle-ups, πάλι θα τον άφηνε αρκετά πίσω τον powerlifter. Τα weighted pullups πολλές φορές είναι στη προπόνηση των powerlifters, όπως έδειχνε και στην αρχή του βίντεο.

Απο τα 3 αγωνίσματα τα 2 ήταν κλασσικά για powerlifting που δεν τα ακουμπάνε καν αυτοί που κάνουν calisthenics και το 3ο είναι κάτι που κάνουν και οι δυο, αν και συνήθως είναι πιο καλοί αυτοί που κάνουν calisthenics.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ναι το ξερω! οι λογοι που το εβαλα ειναι 1) για να δειξω τις διαφορες και 2) για να δειξω οτι ειναι ανουσιο να συγκρινουμε τι κανει ο ενας και τι κανει ο αλλος. Φτιαγμενοι για διαφορετικα πραγματα. 

• Like 2
Δημοσ.

πηρα τις εξετασεις που εκανα το σαββατο. ολα φαινονται φυσιολογικα αλλα στη d μου δειχνει ανεπαρκεια. και μαλλον εκει οφειλονται τα μουδιασματα που εχω στα ποδια κατα καιρους.

μεχρι να παω γιατρο να τα δειξω, εχει κανεις εμπειρια?

Δημοσ.

d εννοείς τη βιταμίνη D Μαργαρίτα;

-------------------------------------------

Αφιερωμένο σε όσους μένουν στάσιμοι και περιμένουν να φτιάξουν μυς:

challenge.png

• Like 2
Δημοσ.

Φαντάζομαι έκανες ειδικευμένες εξετάσεις καθώς αυτά δεν τα ψάχνεις σε ένα απλο τσεκ απ. Άρα ο γιατρός τη θεωρούσε πιθανή αιτία γι αυτό και ζήτησε την εξέτασή της, σωστά;

Απ όσο ξέρω, η συγκεκριμένη βιταμινη έρχεται από την ηλιακή ακτινοβολία. Έβγα έξω κι απόλαυσε τον Νοεμβριανό ήλιο! (όχι τώρα βραδιάτικα, ε;) :)

Δημοσ.

ναι εκανα καποιοες που μου εδωσε η ενδοκρινολογοσ. τη συγκεκριμενη μου την εδωσε επειδη ειχα μουδιασματα στα ποδια εκει που καθομουν. εν τω μεταξυ ειχα παρει της now σε υγρη μορφη επειδη ειχα διαβασει οτι προτεινεται η ληψη της σε αθλητες, αλλα δε την εχω ανοιξει.

βασικα η ανεπαρκεια της μειωνει τη σωματικη δυναμη, προκαλλει τα μουδιασματα που ειπα, ακομα και πονους σε αρθρωσεις και οστα. Ισως κι αυτο να συμβαλλει στην ταλαιπωρια μου με το γονατο!

Δημοσ.

@μαργαρίτα

Δες το παρακάτω πρόγραμμα. Υπολογίζει πόση ώρα έκθεσης στον ήλιο περίπου χρειάζεσαι για να μην υπάρχει ανεπάρκεια σε βιταμίνη D.

Συνήθως 30 λεπτά ανά δύο μέρες αρκεί. Εννοείτε χωρίς αντηλιακό (έτσι κι'αλλιως τέτοια εποχή συνήθως δεν χρειάζεται). Αν και παίζουν αρκετά ρόλο (χρώμα δέρματος, υψόμετρο, εποχή κ.α)

http://zardoz.nilu.no/~olaeng/fastrt/VitD-ez_quartMED.html

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...