Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αστο ταλαιπωρουμαι και εγω ... με τη μλκια αυτη.

Επρεπε να εχω κανει επεμβαση εδω και πολυ καιρο..

Περαστικά φίλε. Εμένα ήταν πράγματι μυικό, ένα αντιφλεγμονώδες χτες και 8 ώρες ύπνου, ήρθε κι ίσιωσε το κορμί, ξύπνησα χωρίς πόνο. Πρέπει να στραβοκάθισα χτες σε κάτι απαράδεκτες καρέκλες εκεί που φάγαμε + πολλές ώρες οδήγησης και την πάτησα.

Φουλ προπόνηση σήμερα!

-------------------

Τι έχετε πάθει ρε με το σεξ τελευταία και κάνετε σαν 15χρονα που μόλις ανακάλυψαν ότι εκείνο το πράμα εκεί κάτω δεν είναι μόνο για κατούρημα; Φταίει ο ζεστός καιρός που θυμίζει καλοκαίρι; 

Ο Μάους φταίει, αιώνιος έφηβος.  :-D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

To πάτε για μόνιμο λουκέτο το νήμα και είναι κρίμα. Όσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά για το θέμα, περιφρουρήστε το νήμα.

Εδώ δεν είναι off-topic, να μπαίνει ο καθένας να ποστάρει ξέκωλα ή βλαμμένα που χορεύουν και ό,τι άσχετο έχω δει τις τελευταίες μέρες (και σίγουρα μου ξέφυγαν και άλλα).

Θέλετε να αφήσετε τους πρωταθλητές του σπαμαρίσματος που "είδαν φως και μπήκαν" να σας στερήσουν το νήμα; Δικαίωμά σας. Απλά, μην έχουμε μετά παράπονα και μα-μου και "δεν ξέραμε" και "τι αδικία". 

Υ.Γ. Με μέτρο οι φωτό, ειδικά όταν έχουν -στην καλύτερη περίπτωση- ισχνότατη σχέση με το νήμα. Το κάθε ξέκωλο που τουρλώνει τον κώλο του και βγάζει σέλφι δεν είναι φίτνες. 

Δε θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.

• Like 7
Δημοσ.

Ο γιατρός είπε πως μάλλον ειναι μυικό. Μου έδωσε κάτι αντιφλεγμονώδη και μου είπε να ξαναπάω αν ο πόνος επιμείνει πάνω απο βδομάδα.

Αύριο έχω προπόνηση, οποίες ασκήσεις μπορώ να κάνω θα τις κάνω.

Περαστικά φίλε. Εμένα ήταν πράγματι μυικό, ένα αντιφλεγμονώδες χτες και 8 ώρες ύπνου, ήρθε κι ίσιωσε το κορμί, ξύπνησα χωρίς πόνο. Πρέπει να στραβοκάθισα χτες σε κάτι απαράδεκτες καρέκλες εκεί που φάγαμε + πολλές ώρες οδήγησης και την πάτησα.

Φουλ προπόνηση σήμερα!

-------------------

[...]

Γιάννη, προσοχή με τα αντιφλεγμονώδη, δημιουργούν πρόβλημα στο στομάχι. Εάν θα συνεχίσεις να τα παίρνεις, φρόντισε πριν το αντιφλεγμονώδες να παίρνεις ένα χάπι για την προστασία του τοιχώματος του στομαχιού.

Δημοσ.

Φχαριστώ Γούιζι. Πήρα ένα χτες το βράδυ κι ένα σήμερα το πρωί κι αυτό ήταν, δε θα πάρω άλλα. Δε νιώθω καμία ενόχληση άλλωστε.

• Like 1
Δημοσ.

Άστα να πάνε δεν νοιώθει λέμε. Και λίγο ρετρολαγνία ,θυμάσαι με τον Ζερόμ λε μανιέρ  που είχε γίνει ασήκωτος από το ξύλο και δεν έπεφτε με τίποτα? Στο τελευταίο λεπτό που βρήκε την δύναμη και τούχωσε εκείνο το απίστευτο δεξί ? Απορίας άξιο

ναι. Απορίας άξιο είναι πως ο Le Banner έφαγε 6-7 γεμάτες και ακόμα ήταν όρθιος πριν φάει το τελικό χτύπημα για για να πέσει..

• Like 2
Δημοσ.

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο για όσους τρέχουν είναι το "Born to Run" κι εδώ, μπορείτε να δείτε ένα video από μια σύντομη ομιλία του συγγραφέα.

Εκδόθηκε πρόσφατα στα Ελληνικά και, προσωπικά, το έβαλα στη λίστα "προς ανάγνωση".

• Like 4
Δημοσ.

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο για όσους τρέχουν είναι το "Born to Run" κι εδώ, μπορείτε να δείτε ένα video από μια σύντομη ομιλία του συγγραφέα.

Εκδόθηκε πρόσφατα στα Ελληνικά και, προσωπικά, το έβαλα στη λίστα "προς ανάγνωση".

Το τσίμπησα. Θα πω εντυπώσεις όταν το διαβάσω.

Δημοσ.

Άρχισα το peaking 3 εβδομάδων σήμερα. Πάνω από 3 reps δεν έχω να πάω (εκτός κι αν κάτσει κανένα pr)...το καλύτερό μου γιατί ως γνωστόν

cardio-5-reps.jpg

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...