Mikeasdf Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αντε επιτελους βρεθηκε καποια να την νικησει.Ειχε κουρασει ολη αυτη η φαση της ronda στα social media.
gon1332 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Λογικά πράγματα κορίτσια. Εδώ έρχεστε μια χαρά με προπόνηση και διατροφή. Ένα φίλος μου έστειλε το instagram μιας κοπελιάς. Μάλλον την πέτυχα λόγω tatoo: https://instagram.com/sandraprikker/ 1
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ένα φίλος μου έστειλε το instagram μιας κοπελιάς. Μάλλον την πέτυχα λόγω tatoo: https://instagram.com/sandraprikker/ καλή, εγκρίνω
yannis27gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κορίτσια, μαζευτείτε. ------------------- Έχω ένα γαμημένο πόνο στον κόκκυγα. Εμφανίστηκε από το πουθενά, το μεσημέρι σε μια ταβέρνα που ήμασταν. Το εχει πάθει κανείς; Προφανώς πρέπει να πάω σε νοσοκομείο και δε γουστάρω καθόλου τέτοια...
vrwmiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κορίτσια, μαζευτείτε. ------------------- Έχω ένα γαμημένο πόνο στον κόκκυγα. Εμφανίστηκε από το πουθενά, το μεσημέρι σε μια ταβέρνα που ήμασταν. Το εχει πάθει κανείς; Προφανώς πρέπει να πάω σε νοσοκομείο και δε γουστάρω καθόλου τέτοια... Μην έχεις καμία τρίχα, εκεί να δεις το μαρτύριο που θα τραβήξεις
yannis27gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ο γιατρός είπε πως μάλλον ειναι μυικό. Μου έδωσε κάτι αντιφλεγμονώδη και μου είπε να ξαναπάω αν ο πόνος επιμείνει πάνω απο βδομάδα. Αύριο έχω προπόνηση, οποίες ασκήσεις μπορώ να κάνω θα τις κάνω.
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 να θες να προπονηθείς και να μη μπορείς... με χτύπησε κάτι σαν γρίπη των κοκάλων, με έκανε να αισθάνομαι τόσο αδύναμη και να μη μπορώ να φάω. Αφού σε κάποια φάση λέω, κατάθληψη με βρήκε; τι στα κομμάτια
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ερωτηση Αυτό το μαυρο κολλαν που φοράν οι άντρες στο jogging (οταν ειναι χειμωνας) τι είναι και πως λέγεται? Thanks 1
Votritis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τοσο καιρο κάνω γυμναστική και δεν ειχα ποτε ελέγξει την πλάτη , οκ,ευχαριστημενος ειμαι ,εχω και ενα μηνα που εχω σταματήσει τα βάρη . 4
Papakitou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Κορίτσια, μαζευτείτε. ------------------- Έχω ένα γαμημένο πόνο στον κόκκυγα. Εμφανίστηκε από το πουθενά, το μεσημέρι σε μια ταβέρνα που ήμασταν. Το εχει πάθει κανείς; Προφανώς πρέπει να πάω σε νοσοκομείο και δε γουστάρω καθόλου τέτοια... Αστο ταλαιπωρουμαι και εγω ... με τη μλκια αυτη. Επρεπε να εχω κανει επεμβαση εδω και πολυ καιρο..
alex_000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Απαράδεκτη η ελλειψη gameplan απο τη Ronda. Δεν γίνεται να παίζει vs counterstriker (Που και να μην το ήξερε φάνηκε από τα πρώτα 30 δεπτερολεπτα) και το μόνο που να κάνει είναι να ορμάει σαν ταύρος όπως συνήθως χωρίς να βάζει άλλη ταχύτητα, καθόλου pacing ούτε καν να δοκιμάζει takedown. Θαύμα ήταν που άντεξε και τόσο ξύλο. Στο rematch ελπίζω να είναι πιο έτοιμη. Mark Hunt διέλυσε τον Siva με ένα ξοφαλτσο δυάρι, πόσο τούμπανο ο τύπος.. που να έβρισκε γεμάτο.
Unabomber Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ερωτηση Αυτό το μαυρο κολλαν που φοράν οι άντρες στο jogging (οταν ειναι χειμωνας) τι είναι και πως λέγεται? Thanks Running tights like dis..... http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006ZEH5J4?keywords=running%20tights%20men&qid=1447627840&ref_=sr_1_6&sr=8-6
TEOKOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Mark Hunt διέλυσε τον Siva με ένα ξοφαλτσο δυάρι, πόσο τούμπανο ο τύπος.. που να έβρισκε γεμάτο. Άστα να πάνε δεν νοιώθει λέμε. Και λίγο ρετρολαγνία ,θυμάσαι με τον Ζερόμ λε μανιέρ που είχε γίνει ασήκωτος από το ξύλο και δεν έπεφτε με τίποτα? Στο τελευταίο λεπτό που βρήκε την δύναμη και τούχωσε εκείνο το απίστευτο δεξί ? Απορίας άξιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις