Adon1s Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 χαιρετώ. Ήδη στον 1μισι μήνα και οι μπλούζες είναι πιο άνετες Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ωστόσο είναι ότι αφενός στα χέρια ΔΕΝ έχω δύναμη. Ούτε μονόζυγο μπορώ να κάνω , ούτε κοιλιακούς στο μηχάνημα που είσαι όρθιος και λυγίζεις τα γόνατα στηριζόμενος στα αντιβράχια, και πέραν αυτού, το ένα χέρι είναι πιο αδύναΜο από το άλλο , με αποτέλεσμα στο ενα να κρατάω τα μαύρα τα μπρουτάλ τα μαύρα τα 7μισάρια καισ το άλλο κάτι ρόζ και λαχανί 5κιλα-6κιλα. Πως σώζεται; 3
Mikeasdf Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Με προπονηση, προπονηση, προπονηση, προπονηση Απλα συνεχισε να τρως κ να γυμναζεσαι και ολα θα ρθουν
Papakitou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 έφυγε sub + κλάμα απο τα comments κλαμα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κύπρια σπρίντερ Ραμουνα Παπαϊωάννου 24η στο παγκόσμιο στα 100 μέτρα ! fixed 3
stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 άντε τυχερούληδες σας έχω και βίντεο! θυμάστε που σας έλεγα ότι κάνω χορό; ε να 'μαι https://www.facebook.com/loukritiahdiaxroniki/videos/436432953211943/ έμενα δε μ'αρέσουν οι γυμνασμένοι χααχα ας γελάσω less talk more bars! που λέει και το μπλουζάκι του ultimate μωρού 2
Vapir Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 δυο άτομα ξέρω που ασχολούνται με calisthenics κ έχουν τέτοιο σώμα άντε λίγο καλύτερο πχ σαν τον πιτσιρικά στο 20:29 αλλα είναι naty "sigh", άντε κανα anavar 100-200 ed κανα primo ξέρω γωστη χώρα μας δεν ξέρω αν έχουν γίνει αρκετά γνωστά τα calisthenics , στο εξωτερικό ασχολούνται αρκετοί 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 τον ηπιε η Ronda χτες ε? 2
gon1332 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 δυο άτομα ξέρω που ασχολούνται με calisthenics κ έχουν τέτοιο σώμα άντε λίγο καλύτερο πχ σαν τον πιτσιρικά στο 20:29 αλλα είναι naty "sigh", άντε κανα anavar 100-200 ed κανα primo ξέρω γω στη χώρα μας δεν ξέρω αν έχουν γίνει αρκετά γνωστά τα calisthenics , στο εξωτερικό ασχολούνται αρκετοί Από Βόλο, δύο πάρκα ξέρω (παίζει να είναι και τα μόνα) που έχουνε μονόζυγα-δίζυγα-πολύζυγα. Το ένα τα έχω όλα, το άλλο έχει μόνο για μονόζυγο (αλλά έχει φως μέχρι αργά). Το πιο πλήρες είναι πίσω από νεκροταφείο και δεν έχει πολύ φωτισμό (σχεδόν καθόλου). Οπότε και πάω εκεί επειδή δεν έχει κόσμο. Δεν έχουμε υποδομές. Έχω γνωρίσει δύο παιδιά από αυτά τα μέρη που είναι πολύ καλοί και οι οποίοι κατέβηκαν σε αγώνες. Ο ένας μάλιστα βγήκε τρίτος τώρα. Δεν έχω γνωρίσει άλλους (αν υπάρχει άλλος στο Βόλο). Στο εξωτερικό έχουν ομάδες, όπου προπονούνται ολοι μαζί κλπ. Απ'ότι μου είπαν αυτοί, έτσι είναι και στην Αθήνα, υπάρχουν κάποιες ομάδες. Στην επαρχία μάλλον λίγο δύσκολο. Αλλά κάτι αρχίζει και γίνεται στην Ελλάδα. 1
LifeScarcity Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 δυο άτομα ξέρω που ασχολούνται με calisthenics κ έχουν τέτοιο σώμα άντε λίγο καλύτερο πχ σαν τον πιτσιρικά στο 20:29 αλλα είναι naty "sigh", άντε κανα anavar 100-200 ed κανα primo ξέρω γω στη χώρα μας δεν ξέρω αν έχουν γίνει αρκετά γνωστά τα calisthenics , στο εξωτερικό ασχολούνται αρκετοί έλα μωρέ για τις χορεύτριες είναι αυτά δεν είναι τίποτα!Μπακαριάρος και αγγούρι race!
thomasG4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 τον ηπιε η Ronda χτες ε? Ouch https://www.youtube.com/watch?v=PPzkxk8Z3Ko 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ouch https://www.youtube.com/watch?v=PPzkxk8Z3Ko το ξερω τον ειδα τον αγωνα το πρωι! την επαιξε στα ορθια η αλλη! την αναγκασε να την κυνηγησει και την κουρασε! Το νοκ αουτ φαινοταν απο τον πρωτο γυρο
coffeex Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Επιτέλους έχασε !!! ελπίζω να μην την ξαναδούμε και σε καμιά ταινία. Μόλις είδα το ΚΟ ήμουν σαν τους παρακάτω
Mau-Maus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 το ξερω τον ειδα τον αγωνα το πρωι! την επαιξε στα ορθια η αλλη! την αναγκασε να την κυνηγησει και την κουρασε! Το νοκ αουτ φαινοταν απο τον πρωτο γυρο δεν θα μπορουσε να κανει κ αλλιως , κατω η ροντα θα την τελείωνε σε λιγα δεύτερα !! --------------- δεν το παιζω μετα χριστον προφήτης ομως αυτος ηταν ο μοναδικος αγωνας που εδινα πιθανοτητα να χασει η ροντα και το ειχα πει σε ολους τους φίλους μου ! ο λόγος ? απίστευτη η αλλη ψηλά και πανεξυπνη ! συγχαρητήρια ././
stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 το ξερω τον ειδα τον αγωνα το πρωι! την επαιξε στα ορθια η αλλη! την αναγκασε να την κυνηγησει και την κουρασε! Το νοκ αουτ φαινοταν απο τον πρωτο γυρο πριν κανά μήνα δεν ήταν που κάποιος έπεσε νεκρός σε ρινγκ? πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ο άλλος να μείνει στον τόπο και άντε μετά εσύ ζήσε με τις τύψεις γιατί πέθανε στα χέρια σου απο τα χτυπήματά σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις