Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gon1332 δεν υπάρχει λογος για full one arm push ups δηλαδή μετα πόδια κλειστά είναι προτιμότερο να εχεις το ποδι σου στα πλαγιά ανοιχτό να κανεις παραπανω επαναλήψεις για να χτισεις δυναμη παρα μετα πόδια κλειστά που ουσιαστικά αλλάζει μονο η ισοροπεια που χρειαζεσαι, αν θέλεις όμως να βάλεις και ισοροπεια τοτε προτείνω το one leg one arm push ups,επίσης δεν σύμφωνο να χάνεις τον χρονο σου με freestanding handstand είναι μια πολύ απλή άσκηση η οποία δεν δυναμώνει το σωμα σε βαθμο που μπορεί να πιστεύεις!γενικά ξεκινά να προπόνησε για front lever άσκηση η οποία θα σε βοηθήσει στο muscle up,αυτά τα λιγα καλη συνέχεια στην προπόνηση σου , τώρα για να πω και τα δικά μου συνεχιζω την προπόνηση μου και τώρα βγάζω 10sec advanced tuck planch και advanced tuck planche push ups 2-3reps με full range of motion

4reps στο muscle up,

front lever

one leg pistol squat με προσθήκη βάρους

αυτές είναι οι βασικές ασκήσεις που κάνω τωρα

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χαχαχα. Κοίτα το πρώτο σχόλιο. Έχω δει κι ένα άλλο βίντεο με αυτόν. Θα το βρω και θα το post-άρω.

Το βρήκα. Είναι compilation. Είναι και ο τυπάς μέσα. Δείτε το όλο. Αξίζει:

https://www.youtube.com/watch?v=vpvaSXNutns

Dat retardness.

και τώρα που το είπα πρέπει να δω τι παίζει απο gym στην Πάτρα γιατι λήγει και η 6μηνη 

Νίκο κοίτα αυτό: http://www.physique-gym.gr/

Είναι το gym που έχουν γυριστεί διάφορα σατιρικά βίντεο που έχω ανεβάσει κατά καιρούς. Επίσης είναι και δίπλα στη γυναίκα του Άλεξ...δεν θυμάμαι όμως αν έχει πάει.

• Like 2
Δημοσ.

Dat retardness.

Νίκο κοίτα αυτό: http://www.physique-gym.gr/

Είναι το gym που έχουν γυριστεί διάφορα σατιρικά βίντεο που έχω ανεβάσει κατά καιρούς. Επίσης είναι και δίπλα στη γυναίκα του Άλεξ...δεν θυμάμαι όμως αν έχει πάει.

ρε τρελέ αυτό κοίταζα τώρα και είχα σκαλώσει με τη μουσική χαχαχαχαχαχαχαχα 

θα περάσω να δω τι παίζει , αμα παίζει τέτοια μουσική με βλέπω να μετακομίζω 

• Like 1
Δημοσ.

gon1332 δεν υπάρχει λογος για full one arm push ups δηλαδή μετα πόδια κλειστά είναι προτιμότερο να εχεις το ποδι σου στα πλαγιά ανοιχτό να κανεις παραπανω επαναλήψεις για να χτισεις δυναμη παρα μετα πόδια κλειστά που ουσιαστικά αλλάζει μονο η ισοροπεια που χρειαζεσαι, αν θέλεις όμως να βάλεις και ισοροπεια τοτε προτείνω το one leg one arm push ups,επίσης δεν σύμφωνο να χάνεις τον χρονο σου με freestanding handstand είναι μια πολύ απλή άσκηση η οποία δεν δυναμώνει το σωμα σε βαθμο που μπορεί να πιστεύεις!γενικά ξεκινά να προπόνησε για front lever άσκηση η οποία θα σε βοηθήσει στο muscle up,αυτά τα λιγα καλη συνέχεια στην προπόνηση σου , τώρα για να πω και τα δικά μου συνεχιζω την προπόνηση μου και τώρα βγάζω 10sec advanced tuck planch και advanced tuck planche push ups 2-3reps με full range of motion

4reps στο muscle up,

front lever

one leg pistol squat με προσθήκη βάρους

αυτές είναι οι βασικές ασκήσεις που κάνω τωρα

Progression για front lever είδα αυτό:

Είχα δοκιμάσει και μόνος μου, αλλά μόνο στο tuck position καταφέρνω κάτι. Για κοιλιά, τώρα μπήκα στα straight leg raises. Θα μείνω εδώ για λίγο καιρό μέχρι να νιώθω άνετος. Πάντως κάνω απ'όλα. Τα handstands και beast push-ups κάνω για ώμους, χέρια και πλάτη. Προς το παρόν δεν έχω τόσο δυνατούς ώμους για να κάνω handstand push ups. Αλλά πιστεύω πως σε ένα μήνα θα είμαι σε θέση να κάνω. Θέλω να δυναμώσω αρκετά τους ώμους. Χρειάζονται παντού. Τώρα προσπαθώ να κάνω handstand στο δίζυγο με λυγισμένα τα χέρια. Αυτό που κάνει στην εισαγωγική εικόνα του βίντεο. Σε tuck position τώρα.

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Όταν φτάσω σε εκείνο το σημείο θα τις σκεφτώ καλύτερα! :)

Planche; One leg pistol squats με βάρος; Πολύ δυνατός! Πολύ ωραίος. :) Ανέβασε καμμιά φώτο ή βίντεο αν θέλεις.

Επίσης, δεν έχω ευλίγιστους καρπούς. Έχει να προτείνει κανείς κάποια άσκηση για να αυξηθεί η ευλιγισία;

Δημοσ.

Λοιπόν, μην γελάσετε πολύ :P Ξέρω ξέρω χάλια, θέλει αρκετή δουλίτσα...όμως χρόνος πολύς δεν υπαρχει για αφοσίωση στην γυμναστική.

Η πλάτη μου μετά από απουσία 2 ετών από γυμναστήριο. [Το krav εδώ και περίπου μισό μήνα είναι που τό'χω ξαναρχίσει.]

24zam2d.jpg

• Like 16
Δημοσ.

Τι εννοείς να μην γελάσουμε πολύ; Για 2 χρόνια απουσία από το γυμναστήριο κιόλας είναι πάρα πολύ καλή κατά την γνώμη μου. Οπότε φαίνεται να έχεις αρκετό χωρό για αναβαθμίσεις. Οι ραχιαίοι σου φαίνονται σκληροί. Επίσης βλέπω και ώμους. Ωραίο στήσιμο γενικά. Δυνατή είσαι. Συνέχισε έτσι. :)

• Like 2
Δημοσ.
Λοιπόν, μην γελάσετε πολύ  Ξέρω ξέρω χάλια, θέλει αρκετή δουλίτσα...όμως χρόνος πολύς δεν υπαρχει για αφοσίωση στην γυμναστική.
Η πλάτη μου μετά από απουσία 2 ετών από γυμναστήριο. [Το krav εδώ και περίπου μισό μήνα είναι που τό'χω ξαναρχίσει.]

__Εμφάνιση Spoiler__

Ελα πες οτι ηθελες να σχολιασουμε το Τατου σου...(Αστειευομαι.......λιγο.:Ρ)

Στο θεμα μας, για αυτα που λες μια χαρα ειναι..Τα κλασικα σωσιβια /γ@@@χερουλα στην μεση ειναι σε ανεκτικο σταδιο :)

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχ καλό, αλλά όχι ρε συ. Απλά αν εριχνα το μαλλί δν θα φαινόταν η πλάτη.

Φχαριστω για τα ενθαρρυντικά λόγια :) θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα παρακολουθώ τις αλλαγές στο σώμα. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να ανεβάσω δύναμη και αντοχή. Σιγά σιγά όμως, ειπαμε ο χρόνος είναι λίγος :/

Δημοσ.

3 είστε οι κοπελιές στο παρών Thread που γράφετε τακτικά, η μια πιο κουκλίτσα από την άλλη. Φτου σας!

--------------------------

Πριν λίγο έβγαλα κάτι πασσάλους που είχα μπηγμένους 1 μέτρο στη γη. Τους είχα πακτώσει τόσο βαθιά καθώς δεν σκόπευα να τους βγάλω έβερ. Η σταθερότητα γνώμης δεν είναι το δυνατό μου σημείο :)

Πω ρε φίλε, ένιωσα σφίξιμο από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι τα μαλλιά. Πρέπει να απέκτησα μυς και στα @@. Εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα το βασικό λόγο που γυμνάζομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγο έβγαλα κάτι πασσάλους που είχα μπηγμένους 1 μέτρο στη γη. Τους είχα πακτώσει τόσο βαθιά καθώς δεν σκόπευα να τους βγάλω έβερ. Η σταθερότητα γνώμης δεν είναι το δυνατό μου σημείο :)

Πω ρε φίλε, ένιωσα σφίξιμο από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι τα μαλλιά. Πρέπει να απέκτησα μυς και στα @@. Εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα το βασικό λόγο που γυμνάζομαι.

Αυτά τα καθημερινά challenges. Όταν πρωτοέγραφες εδώ θυμάμαι είχες πει για το άνοιγμα ενός βάζου με μέλι.

• Like 1
Δημοσ.

Ενός βάζου με σάλτσα που φτιάχνουν στα σπίτια, όχι τα βιομηχανικά που ανοίγουν πανεύκολα.

Καταφέρνω πλέον να ανοίξω αυτά που χωράνε στη χούφτα μου. Για τα πιο μεγάλα πρέπει να δυναμώσω κι άλλο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...