Dakonblackblade Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Λογικά πράγματα κορίτσια. Εδώ έρχεστε μια χαρά με προπόνηση και διατροφή. 10
manzah80 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Λογικά πράγματα κορίτσια. Εδώ έρχεστε μια χαρά με προπόνηση και διατροφή. nope θελει και genetics δεν φτανουν ολες 6
gon1332 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 gon μόνο calisthenics κάνεις; Από 1η Σεπτέμβρη ξεκίνησα πρόγραμμα σε calisthenics και το τρέχω. Έχω στόχο μέσα σε ένα χρόνο να έχω κάνει muscle ups. Από Οκτώβρη ξεκίνησα και αναρρίχηση. Εδώ και δύο βδομάδες, για μία φορά την εβδομάδα ενέταξα και ισομετρικές στο πρόγραμμα. Αλλά όχι, βάρη δεν έχω βάλει ακόμη. Όταν φτάσω σε ένα καλό σημείο με calisthenics με δύναμη, μπορεί να βάλω και βάρη στις ασκήσεις. Αλλά για τώρα ούτε που το σκέφτομαι. 1
bosei Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 https://www.facebook.com/FitnessAndPower/videos/980505495343717/ Το έχω δει. Τραγικό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Από 1η Σεπτέμβρη ξεκίνησα πρόγραμμα σε calisthenics και το τρέχω. Έχω στόχο μέσα σε ένα χρόνο να έχω κάνει muscle ups. Από Οκτώβρη ξεκίνησα και αναρρίχηση. Εδώ και δύο βδομάδες, για μία φορά την εβδομάδα ενέταξα και ισομετρικές στο πρόγραμμα. Αλλά όχι, βάρη δεν έχω βάλει ακόμη. Όταν φτάσω σε ένα καλό σημείο με calisthenics με δύναμη, μπορεί να βάλω και βάρη στις ασκήσεις. Αλλά για τώρα ούτε που το σκέφτομαι. τα βαρη ομως θα σε βοηθησουν στo να χτισεις δυναμη για calisthetincs
gon1332 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 τα βαρη ομως θα σε βοηθησουν στo να χτισεις δυναμη για calisthetincs Μέχρι στιγμής δεν τα έχω χρειαστεί. Δυσκολεύω την άσκηση και ανεβαίνω σε δυσκολία. Πχ θέλω να φτάσω να κάνω push-ups με ένα χέρι, μέχρι τότε θα κάνω ενδιάμεσες ασκήσεις. Αν δω σε κάποια φάση ότι δυσκολεύομαι να μεταβώ από μία άσκηση σε μία άλλη, θα βάλω βάρη στην προηγούμενη. Αυτό που σίγουρα θα χρειαστεί βάρη είναι τα squats, όχι λόγω δυσκολίας, αλλά λόγω ευκολίας μέχρι τώρα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 αλλο λεω. Αν πχ θελεις 6 μηνες μεχρι να καταφερεις να κανεις 1 hand push up βαζοντας βαρη στην προπονηση σου μπορει το χρονο να τον ριξεις στους 4 μηνες. Μπορεις να κανεις συγκεκριμενεες ασκησεις για να δυναμωσεις τα σημεια που θες. 2
gon1332 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αχά, το σκέφτηκα ότι μπορεί να το λες κι έτσι. Απλά ο σκοπός μου είναι να δυναμώσω με calisthenics και όχι για αυτά. Εντάξει, ξέρω ότι θα μου πάρει λίγο καιρό, αλλά στο ενδιάμεσο θα δουλέψω πολύ τις στάσεις και τις τεχνικές μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω. Πχ για 1 hand push ups, αν δεν το πάω ήρεμα με διαφορετικές ασκήσεις που σε βάζουν να συνηθίσεις τη στάση του σώματος, νιώθω ότι θα είναι δύσκολο μετά. Τα 1 hand push ups θέλω να τα καταφέρω με κλειστά πόδια. Εκεί παίζει πολύ η ισορροπία. Πιστεύω πως η δύναμη έρχεται εύκολα, η τεχνική θέλει τους μήνες. Μπορεί να είναι και χαζά αυτά που λέω, αλλά εδώ είμαι να δοκιμάσω και να (π/μ)άθω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ετσι οπως το θετεις ειναι αλλο wtf!? ποιο ειναι το προβλημα τους? 1
gon1332 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχα. Κοίτα το πρώτο σχόλιο. Έχω δει κι ένα άλλο βίντεο με αυτόν. Θα το βρω και θα το post-άρω. Το βρήκα. Είναι compilation. Είναι και ο τυπάς μέσα. Δείτε το όλο. Αξίζει: https://www.youtube.com/watch?v=vpvaSXNutns 2
stavi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αυτή ας πούμε είναι και πολύ μωρό και έχει λίπος, μη μου πειτε οτι δεν έχει και το λίπος της Λογικά πράγματα κορίτσια. Εδώ έρχεστε μια χαρά με προπόνηση και διατροφή. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2015 από stavi 1
Vapir Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ετσι οπως το θετεις ειναι αλλο wtf!? ποιο ειναι το προβλημα τους? πω ρε φίλε δε μπορώ να βλέπω τέτοιες μαλακίες .. βάζω 260kg σε παρόμοια πρέσα και βγάζω 10ρες αρνητικές όλες ,άραγε ξέρουν τι θα πει αρνητική ?αναρωτιέμαι πόσα kg αντίστοιχες μη rep μπορώ να βγάλω, μα ποιος τους είπε οτι κάνουν κάτι special και τα ανεβάζουν σε βίντεο ?........ αυτοι όχι μόνο δεν κάνουν αρνητικές , ούτε reps δεν κάνουν , ο τύπος στο video το τερμάτισε... και λέω για εμένα γιατι δεν κυνηγάω τα πόδια , δεν χρειάζομαι να τα κυνηγήσω , προπόνηση με μεσαία κιλά απότι μπορώ κ είναι μεγαλύτερα απότι θα ήθελα. Βλέπω την άλλη φορά μια κοπελιά που κάνει άρση βαρών έβαζε 400-500kg και έκανε κάτι παρόμοιο με τον τύπο στο video και αναρωτιέμαι , γιατί ?.. υποτίθεται πως είσαι και αθλήτρια που κατεβαίνει σε αγώνες και ξέρεις 1-2 πράγματα , wtf Μιλάμε σκέφτομαι να αλλάξω γυμναστήριο μόνο κ μόνο γιαυτό το λόγο , βλέπεις μπαρμπάδες σακατεμένους με 0 σώμα που απλά ήταν στο φάρμακο παλιότερα κ έχουν να λένε και το λέω έτσι γιατι δεν ήξεραν τι έπαιρναν , απλά τους τα έδιναν και τα έπαιρναν , ακόμα και σήμερα δεν ξέρουν , τρώγανε ότι νάνε και σηκώνανε χ κιλά, δεν μου λέει τίποτα αυτό. Και τους ακούς να λένε "οι σημερινοί δεν σηκώνουν κιλά , εμείς τότε..." γενικά αυτό το εμείς τότε μου βγάζει τον χειρότερο μου εαυτό , μιλάμε σου προκαλούν αηδία γιατι τα λένε συνεχώς ! όχι 1-2 φορές , μου έχει τύχει τύπος να βάζει την κασέτα και να λέει τα ίδια για το πόσο δύσκολα ήταν για εκείνους τότε και πόσο εύκολα είναι τα πράγματα για εμάς και να βγάζει ζήλια και κακία αλλα παραμένει clueless στο θέμα της διατροφής που είναι το Α και το Ω σε ότι κάνεις και μάλιστα το θεωρεί και γκομενίστικο για όλους μας. και τώρα που το είπα πρέπει να δω τι παίζει απο gym στην Πάτρα γιατι λήγει και η 6μηνη 1
DDevil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εγω δεν πάω γυμναστηριο .... 1 ωριτσα περιπου προπονηση 4-5 φορές την εβδομάδα τρέξιμο 10 - 15 λεπτά μετα διατασεις , κάμψεις , κοιλιακους , καθίσματα ή jumps αμα βρω καμια εξέδρα με σκαλοπατάκια. Και καμια φορα παιρνω και τα αλτηράκια που έχω και κανω καμια ασκηση για ωμους - τρικέφαλους κτλπ. παλια έκανα κραβ μαγκα αλλα εδώ που εχω ερθει δεν έχει τέτοια δυστυχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις