Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε δεν ηταν dry fit το δικο μου!

Λοιπον, δεκεμβρη θα κανω γκεστ εμφανιση για λιγες μερες Αθηνα. Το χετε για ομαδικη προπονηση και μετα φαι?

Για προπόνηση αποκλείεται να τους μαζέψεις.. Πάνε τάισε τους

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, δεκεμβρη θα κανω γκεστ εμφανιση για λιγες μερες Αθηνα. Το χετε για ομαδικη προπονηση και μετα φαι?

Για προπόνηση αποκλείεται να τους μαζέψεις.. Πάνε τάισε τους

Ισχύει, δεν παίζει να κανονίσουμε προπόνηση πολλά άτομα. Βρες έναν επίλεκτο και πάτε. 

Για φαγητό να κανονίσουμε όμως.

• Moderators
Δημοσ.

Θα ειμαι καπου παραααααα πολυ μακρια  τοτε :P

λεγε ρε που πας παλι?

Ισχύει, δεν παίζει να κανονίσουμε προπόνηση πολλά άτομα. Βρες έναν επίλεκτο και πάτε. 

Για φαγητό να κανονίσουμε όμως.

ε για αυτο το λεω απο τωρα. οταν λεω να μαζευτουμε αναφερομαι σε μπος (αν εισαι αθηνα) , μαργαριτα για να χουμε και μια γυναικα, μαους. Φωτης θα λειπει αλεξ εσυ εισαι Κυπρο οποτε δεν ειμαστε και πολλοι :P

• Like 1
Δημοσ.

ε για αυτο το λεω απο τωρα. οταν λεω να μαζευτουμε αναφερομαι σε μπος (αν εισαι αθηνα) , μαργαριτα για να χουμε και μια γυναικα, μαους. Φωτης θα λειπει αλεξ εσυ εισαι Κυπρο οποτε δεν ειμαστε και πολλοι :P

Αθήνα είμαι. Εγώ για προπόνηση δεν μπορώ να έρθω αν έρθεις πριν τις 12 του μηνός. Αν είναι πιό μετά πάμε...δεν θα με νοιάζει, θα κάνω ό,τι να 'ναι. 

Ο Άλεξ ένα heads up θέλει και ήρθε. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εγω θα μαι ελλαδα 20 - 29 μαλλον. Καποιες μερες θα μαι κερκυρα οποτε δεν παιζει και καποια στιγμη θα κανω τατουαζ οποτε δεν θα μπορω. οποτε εκει 21-22 καλα ειναι :P

Δημοσ.

εγω θα μαι ελλαδα 20 - 29 μαλλον. Καποιες μερες θα μαι κερκυρα οποτε δεν παιζει και καποια στιγμη θα κανω τατουαζ οποτε δεν θα μπορω. οποτε εκει 21-22 καλα ειναι :P

Νόου πρόμπλεμ...μία χαρά από μένα.

Δημοσ.

και απο μενα  κατα πασα πιθανότητα οκ  θα σας πω να έρθετε στο γυμν που ήρθε και ο αλεξ !

αν και βλέπω τον σπεκτ παλι με  ζελατινεςι:)

• Moderators
Δημοσ.

και απο μενα  κατα πασα πιθανότητα οκ  θα σας πω να έρθετε στο γυμν που ήρθε και ο αλεξ !

αν και βλέπω τον σπεκτ παλι με  ζελατινεςι :)

αλλος ενας λογος που το ειπα απο νωρις ειναι για να βρουμε τζιμ/ Να δωσομε και ενα 5ευρο για την προπονηση δεν θα πτωχευσουμε.

Μπα αυτη τη φορα θα ναι μικρο. (αν κανω μονο το ενα :P ) απλα θα ναι σε γαμοσημειο και θα με σκισει λιγο

Δημοσ.

κρατηστε τα 5 ευρα σας κυριε ουτε εσεις θα πτωχεύσετε  τε ουτε εμεις θα πλουτίσουμε

σε μενα μονο δωρεάν αλλα μεχρι 3-4 ατομα εκτος αν πρόκειται για γυναικες χαχααχαχα

• Moderators
Δημοσ.

Μαους δεν το λεω για να το παιξω λαρτζ απλα αν υπαρχει θεμα γιατι δεν θα ναι ενα ατομο αλλα 3-4 δεν θα παθουμε τιποτα να δωσουμε κατι

• Moderators
Δημοσ.

ερχομαι για λιγες μερες και για συγκεκριμενους λογους. Δεν ερχομαι να μεινω εκει υπαρχει μια μεγαλη διαφορα. Αλλα μην το αναλυσουμε ξερουμε οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...