Arct1c Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 κουβαδες μπροκολο με μπολικο λεμονακι... απλα οτι καλυτερο ... Η πιο νοστιμη σαλατα με διαφορα
alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω ρε δεν ηταν dry fit το δικο μου! Λοιπον, δεκεμβρη θα κανω γκεστ εμφανιση για λιγες μερες Αθηνα. Το χετε για ομαδικη προπονηση και μετα φαι? Για προπόνηση αποκλείεται να τους μαζέψεις.. Πάνε τάισε τους 1
bosei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον, δεκεμβρη θα κανω γκεστ εμφανιση για λιγες μερες Αθηνα. Το χετε για ομαδικη προπονηση και μετα φαι? Για προπόνηση αποκλείεται να τους μαζέψεις.. Πάνε τάισε τους Ισχύει, δεν παίζει να κανονίσουμε προπόνηση πολλά άτομα. Βρες έναν επίλεκτο και πάτε. Για φαγητό να κανονίσουμε όμως.
manzah80 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7IHg-yCsYts 266 κιλα στα τραπς no hands 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Θα ειμαι καπου παραααααα πολυ μακρια τοτε λεγε ρε που πας παλι? Ισχύει, δεν παίζει να κανονίσουμε προπόνηση πολλά άτομα. Βρες έναν επίλεκτο και πάτε. Για φαγητό να κανονίσουμε όμως. ε για αυτο το λεω απο τωρα. οταν λεω να μαζευτουμε αναφερομαι σε μπος (αν εισαι αθηνα) , μαργαριτα για να χουμε και μια γυναικα, μαους. Φωτης θα λειπει αλεξ εσυ εισαι Κυπρο οποτε δεν ειμαστε και πολλοι 1
bosei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ε για αυτο το λεω απο τωρα. οταν λεω να μαζευτουμε αναφερομαι σε μπος (αν εισαι αθηνα) , μαργαριτα για να χουμε και μια γυναικα, μαους. Φωτης θα λειπει αλεξ εσυ εισαι Κυπρο οποτε δεν ειμαστε και πολλοι Αθήνα είμαι. Εγώ για προπόνηση δεν μπορώ να έρθω αν έρθεις πριν τις 12 του μηνός. Αν είναι πιό μετά πάμε...δεν θα με νοιάζει, θα κάνω ό,τι να 'ναι. Ο Άλεξ ένα heads up θέλει και ήρθε. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 εγω θα μαι ελλαδα 20 - 29 μαλλον. Καποιες μερες θα μαι κερκυρα οποτε δεν παιζει και καποια στιγμη θα κανω τατουαζ οποτε δεν θα μπορω. οποτε εκει 21-22 καλα ειναι
bosei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 εγω θα μαι ελλαδα 20 - 29 μαλλον. Καποιες μερες θα μαι κερκυρα οποτε δεν παιζει και καποια στιγμη θα κανω τατουαζ οποτε δεν θα μπορω. οποτε εκει 21-22 καλα ειναι Νόου πρόμπλεμ...μία χαρά από μένα.
Mau-Maus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 και απο μενα κατα πασα πιθανότητα οκ θα σας πω να έρθετε στο γυμν που ήρθε και ο αλεξ ! αν και βλέπω τον σπεκτ παλι με ζελατινεςι
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 και απο μενα κατα πασα πιθανότητα οκ θα σας πω να έρθετε στο γυμν που ήρθε και ο αλεξ ! αν και βλέπω τον σπεκτ παλι με ζελατινεςι αλλος ενας λογος που το ειπα απο νωρις ειναι για να βρουμε τζιμ/ Να δωσομε και ενα 5ευρο για την προπονηση δεν θα πτωχευσουμε. Μπα αυτη τη φορα θα ναι μικρο. (αν κανω μονο το ενα ) απλα θα ναι σε γαμοσημειο και θα με σκισει λιγο
Mau-Maus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 κρατηστε τα 5 ευρα σας κυριε ουτε εσεις θα πτωχεύσετε τε ουτε εμεις θα πλουτίσουμε σε μενα μονο δωρεάν αλλα μεχρι 3-4 ατομα εκτος αν πρόκειται για γυναικες χαχααχαχα
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγω εδω θα μαι μεχρι τοτε θα χω γινει και ντουκι οποτε .. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μαους δεν το λεω για να το παιξω λαρτζ απλα αν υπαρχει θεμα γιατι δεν θα ναι ενα ατομο αλλα 3-4 δεν θα παθουμε τιποτα να δωσουμε κατι
manzah80 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ηταν που δεν θα ξαναπαταγες το ποδι σου ελλαδα σπεκτ ε.Εγω στα ειπα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ερχομαι για λιγες μερες και για συγκεκριμενους λογους. Δεν ερχομαι να μεινω εκει υπαρχει μια μεγαλη διαφορα. Αλλα μην το αναλυσουμε ξερουμε οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις