gon1332 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καλά, έχω γελάσει άπειρα με Kali. Σε σχεδόν κάθε βίντεο θα αναφέρει τα ramens. Αυτό είναι το αγαπημένο μου:
Mau-Maus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Με γεια ρε! Τώρα που πήρες κολαν και μπλούζα δες αν βγαίνει και σε string να φοράς από μέσα για έρευνα αγορας ξερει ποιον να ρωτήσει πάντως ε σπεκτ ? χαχαχαχαχαχ --------------- πωω ρε φιλε τι σαλαταρα ηταν αυτη !!!! δεν την βαζω στο αλλο νήμα δίπλα γιατι θα ξεράσουν χαχααχαχ 7
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 χαχαχαχαχαχα αν ειναι dri fit να το βαλουμε . αναλογα ποσο υγρος εισαι 1
*nenya* Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μπλιαχ ρε!<br> Πώς αντέχεις την μυρωδιά; [Για το κουνουπίδι λέω :Ρ ]
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ποια μυρωδια μωρε τι λετε ? Spect πες την εμπειρια σου ρε εγω πρωταρης ειμαι στο θεμα . 2
Adon1s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 για έρευνα αγορας ξερει ποιον να ρωτήσει πάντως ε σπεκτ ? χαχαχαχαχαχ --------------- πωω ρε φιλε τι σαλαταρα ηταν αυτη !!!! δεν την βαζω στο αλλο νήμα δίπλα γιατι θα ξεράσουν χαχααχαχ 1.jpg Το κρεμμύδι με το μπρόκολο με ξενίζει λίγο, αλλά μπορεί και να ταιριάζει όντως, οπότε πάσο ! βτγ σήμερα κιεγω είχα μπρόκολο για σαλάτα. Παίζει να είναι το μοναδικό λαχανικό το οποίο αν δεν βγάζει ατμούς να μην δέχομαι να το φάω. Και εννοείται μισό μποστάνι λεμονιες χυμένο μέσα,ε 1
manzah80 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπαρχουν αυτα που λετε τρως αυτο που πρεπει να φας δεν τρως οτι ειναι ωραιο η εχει ωραια γευση.Τα χουμε πει το μποντι ειναι για πολυ λιγους. 2
Adon1s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μπλιαχ ρε!<br> Πώς αντέχεις την μυρωδιά; [Για το κουνουπίδι λέω :Ρ ] (μπρόκολο είναι αυτό ) Του μπρόκολου η μυρωδιά είναι ελαφρυά, του κουνουπιδιού είναι πιο βαριά, η αλήθεια είναι, αλλά και πάλι δεν την λες και εμετίλα. Βασικά συνειδητοποιώ οτι πολύς κόσμος αλλάζει χρώμα όταν ακούει/βλέπει/μυρίζει κουνουπίδι/μπρόκολο.
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μπλιαχ ρε!<br> Πώς αντέχεις την μυρωδιά; [Για το κουνουπίδι λέω :Ρ ] Αααααα
*nenya* Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Α μπρόκολο ναι μωρε! Και πάλι δεν αντέχεται. Όπως και να είναι μαγειρεμένο. Λείπει το κρέας απ'την σαλάτα :ρ 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Spect πες την εμπειρια σου ρε εγω πρωταρης ειμαι στο θεμα . Δεν ξερω ρε δεν ηταν dry fit το δικο μου! Λοιπον, δεκεμβρη θα κανω γκεστ εμφανιση για λιγες μερες Αθηνα. Το χετε για ομαδικη προπονηση και μετα φαι?
Mikeasdf Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Α μπρόκολο ναι μωρε! Και πάλι δεν αντέχεται. Όπως και να είναι μαγειρεμένο. Λείπει το κρέας απ'την σαλάτα :ρ Λειπει 1 μεριδα γυρος. 2
alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Α μπρόκολο ναι μωρε! Και πάλι δεν αντέχεται. Όπως και να είναι μαγειρεμένο. Λείπει το κρέας απ'την σαλάτα :ρ Βρασμένο μπροκολακι δύο ώρες ψυγείο μετά λαδολεμονο θα αλλάξει γνώμη.
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον, δεκεμβρη θα κανω γκεστ εμφανιση για λιγες μερες Αθηνα. Το χετε για ομαδικη προπονηση και μετα φαι? Θα ειμαι καπου παραααααα πολυ μακρια τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις