DDevil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Την κοπέλα που έβαλε η stavi σε photo θα την ήθελα στο κρεβάτι μου, την άλλη που είναι φέτες για παρεάκι στο γυμναστήριο Αντικειμενικά ένα γυμνασμένο σώμα είναι ωραίο και τραβάει στο μάτι. Όλοι καταλαβαίνουμε πότε ξεφεύγει το πράγμα οπότε μην αναλωνόμαστε σε βλακείες. Απλά από κει και πέρα κάθε άτομο προτιμάει διαφορετικά πράγματα. Η stavi μπέρδεψε την εξωτερική εμφάνιση με τις προτιμήσεις. Ειχαμε εναν ο οποιος απο εκει που ηταν τερμα χοντρος ξαφνικα του ηρθε να γινει μοντελο του Αρμάνι τελοςπαντων εχασε αρχικα τα κιλα (τοτε δεν τον ειχα γνωρισει ακομα) και μετα αρχισε φουλ γυμναστικές και διατροφές, οποτε σε εβλεπε ολο τι ετρωγε σου ελεγε και τι σηκωσε στο γυμναστηριο και σου εδειχνε φωτογραφιες πως ηταν και πως έγινε τον δουλευαν ολοι αφου ειχανε φτασει σε σημειο μερικοί να πηγαινει να τους μιλάει και να του λενε ρε φιλε παλι τα ιδια? τι μας νοιαζει??? τιποτα χρησιμο έχεις να μας πεις? ειχε κολλησει ο τυπος. χαχαχαχ του ειχανε βγαλει ενα καρο παρατσουκλια τι οτι σιτιζεται απο το ιντερνετ του λεγανε ... τρελο δουλεμα. 1
Valerie_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αν και δεν είναι κακή η απο πάνω.. συνεχίζω να προτιμω το απο κάτω (και μη μου κολλατε πολύ γιατι θα βαλω κι άλλες) μπας και παρακολουθείς τι γράφω; επίσης δεν ξέρω αν δεν το κάνεις συνειδητά αλλά γράφεις απίστευτα επιθετικά, για χαλάρωσε επίσης μανζακ, δικαιώμα μου να μη μου αρέσει κάτι.. δεν ήξερα ότι πρέπει να τα ακούσω κι όλας όπως βλέπεις υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν, Ασχολησου με κάτι θετικό λοιπον Και γιατί δεν λες ότι η φώτο είναι δικιά σου; 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Stavi sorry αλλα πριν ποσταρες μια αγυμναστη κοπελα γιατι; Δε ξερω αν το προσεξες αλλα ειναι fitness θρεντ Μαργαριτα μου το βρηκες το dri fit ? τι σε εχουμε εδω? Εμενα αυτη η κοπελα μου φαινεται αγυμναστη και με αρκετο λιπος. Τωρα αν χορευει ή αν κανει σκι... Δε το ξερω. Αλλα δεν εχει καμια σχεση μ αυτο που ονομαζω γυμνασμενο σωμα. Καλη ειναι η κοπελα απλα ειναι αγυμναστη ,εχει προδιαγραφες αλλα θελει δουλεια αν πεσει με τα μουτρα ειναι σε θεση να φτιαξει πολυ καλο κορμι. 1
alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 το κάψατε χτες το βράδυ. Ωραία γιατί τελευταίες εβδομάδες ήταν λίγο ψόφιες. Η stavi το απογείωσε το thread Επικροτώ. Το ζήτημα γυμνασμένοι vs όχι γυμνασμένοι τζάμπα το ταλαιπωρείτε γιατί είναι σαν να μαλώνετε για ξανθιές versus καστανές. Όλοι πετάνε την εξυπνάδα τους και στο τέλος κερδίζει αυτή με τα μεγαλύτερα βυζγιά . Το πόσο ελκυστικός είναι κάποιος είναι ένα σύνολο πολλών χαρακτηριστικων. Μπορεί 2 άντρες να είναι στο ίδιο επίπεδο στο lifting και τον έναν να τον βλέπετε και να λέτε "χαχα πως είναι έτσι" και τον άλλον να τον βλέπετε και να λιποθυμάτε. Το ίδιο πράμα με 2 γυναίκες που είναι ίδιο ύψος / βάρος. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Την κοπέλα που έβαλε η stavi σε photo θα την ήθελα στο κρεβάτι μου, την άλλη που είναι φέτες για παρεάκι στο γυμναστήριο we have a match ! Μιας και βαζουμε ποδια...Μεχρι τελος καλοκαιριου βασικα ηταν ετσι...Τωρα μαμ Δυνατός , τι ασκήσεις κάνεις για τα γόνατα? Φοβερός από άποψη γράμμωση όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι στα πόδια, ο τετρακέφαλος σου ίσως είναι λίγο πίσω (κυρίως ο "έξω πλατύς" μυς), αλλά παίζει να είναι η γωνία της φώτο Αν και δεν είναι κακή η απο πάνω.. συνεχίζω να προτιμω το απο κάτω (και μη μου κολλατε πολύ γιατι θα βαλω κι άλλες) Ντάξει αν ακόμα δεν έχεις γεμάτο inbox.. με πείσατε επιτέλους ότι είναι όντως τεχνολογικό forum ρε σταβι τοση ωρα παιδεύεσαι να εξηγήσεις τι ειναι το φουσκωτό , ποιο θεωρείς ωραίο γυμνασμενο σώμα κτλ πες μου να ανεβάσω μια φωτο μου να τελειώνουμε ο ακέφαλος καβαλάρης ξανα χτυπά χαχαχχααχ Image00039.jpg Τρία πάνω κουμπιά ξεκούμπωτα, σπίτι ποτέ ρούχα, θελκτικό βλέμμα ακόμα και σε τυχαίες φώτο. Ο Μαους που όλοι αγαπάμε 4
*nenya* Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μμμμ πολύ ενδιαφέρουσες οι τελευταίες σελίδες. Κοριτσάρες, πάρτε εσείς τους γυμνασμένους, και κρατάω εγώ τους αγύμναστους και αδύνατους που μ'αρέσουν πολύ <3 [τρόμαξα επίσης και με κάτι πολύ γυμνασμένες κορασίδες η αλήθεια είναι...really, θα σας άρεσε τόση γράμμωση στην κοπέλα σας;;! Αλλά είπαμε, περί ορέξεως σπανακόπιτα ] 2
manzah80 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ο αλλος μου σβησε το μηνυμα επειδη ετσι γουσταρει το ιδιο εγινε και χτες ολοι οι πονεμενοι εδω περα.Μηδεν αισθηση του χιουμορ
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Φωτη δε βρισκεις ενα απλο dri fit σε καταστηματα της nike??? στη τελικη αν θες τεχνικο πηγαινε στο runner store και παρε αλλης εταιρειας, asics, saucony κλπ
alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μαργαριτα μου το βρηκες το dri fit ? τι σε εχουμε εδω? Πάρτο από amazon τι ταλαιπωρείσαι. http://www.amazon.de/Herren-Kurzarm-Dri-Fit-Cotton-Version/dp/B008IQL6ZQ
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πάρτο από amazon τι ταλαιπωρείσαι. http://www.amazon.de/Herren-Kurzarm-Dri-Fit-Cotton-Version/dp/B008IQL6ZQ Δεν ειναι το ιδιο ρε αγαπη αυτο Φωτη δε βρισκεις ενα απλο dri fit σε καταστηματα της nike??? στη τελικη αν θες τεχνικο πηγαινε στο runner store και παρε αλλης εταιρειας, asics, saucony κλπ Δεν υπαρχει σε καταστημα ΝΙΚΕ ,δεν θελω αλλης εταιρειας ,πηρα το αντιστοιχο κολαν για τρεξιμο αφου ειμαι σε γυναικεια κιλα πλεον prepei να ολοκληρωσω την εικονα. Για αυτο αναθετω σε σενα αυτο το δυσκολο task που εισαι λαγωνικο του shopping ,οι αλλες δεν εχουν καμια επαφη με το αθλημα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τότε πάρε καλσόν Φωτη :-P 1
alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι το ιδιο ρε αγαπη αυτο όλα τα έχει, δεν ξέρω πιο θέλεις http://www.amazon.de/Herren-Kurzarm-Shirt-Cotton-Version/dp/B00U8NU2AC/ref=pd_sim_200_1?ie=UTF8&dpID=41nEDiPOgGL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR123%2C160_&refRID=0445CHVCH6ZK5PY4A5Q4
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 όλα τα έχει, δεν ξέρω πιο θέλεις http://www.amazon.de/Herren-Kurzarm-Shirt-Cotton-Version/dp/B00U8NU2AC/ref=pd_sim_200_1?ie=UTF8&dpID=41nEDiPOgGL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR123%2C160_&refRID=0445CHVCH6ZK5PY4A5Q4 ayto http://store.nike.com/gr/el_gr/pd/dri-fit-cool-tailwind-crew-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF/pid-10264496/pgid-11076029
alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αφού το έχει στο link που ποστάρεις για online παραγγελία.. Θες να το δοκιμάσεις?
wizzy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 [...]καλη αγορα θα πω εγω.αντε να φτιαξουμε το club των vibram.και περιμενω και εγω εντυπωσεις απο τα πιο χοντροσολα αν παρεις running. Ήρθαν τα vibram στην Κύπρο, ζήτω! Για πες, επειδή δεν έχω μέτρο σύγκρισης, από τιμές, τι λένε; Καλές ή μας κλέβουν;
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αφού το έχει στο link που ποστάρεις για online παραγγελία.. Θες να το δοκιμάσεις? Alex εχεις ξεχασει πως ειμαστε πλεον Αφρικη και ως γνωστο το nike.com παραρτημα ευρωπης δεν κανει συναλλαγες με αφρικανικες χωρες και τριτοκοσμικους οπως ειμαστε εμεις. Ήρθαν τα vibram στην Κύπρο, ζήτω! Για πες, επειδή δεν έχω μέτρο σύγκρισης, από τιμές, τι λένε; Καλές ή μας κλέβουν; λαθος τοπικ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις