DDevil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 αυτές μπορεί όντως αν τις πιάσεις να ειναι σαν μαξιλαράκια, τι να σου πω χαχα μερικες είναι λες και έχουν καταπιει παγοκυστες των 6 ευτυχως δεν είναι πολλες 1
Expertr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τωρα πανε οι γραμμουλες δλδ? Σχεδον....Πρεπει να μπει μαζα...Δεν γινεται να τα εχεις ολα
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Σχεδον....Πρεπει να μπει μαζα...Δεν γινεται να τα εχεις ολασε μενα το λες, αν δν λιπωσεις δν θα μεγαλωσεις.αν θες βαλε να δουμε κ τωρα τα ποδια σου
gon1332 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Gon~Κανε ντροπ σετ στα σκουωτ, ωραιο καψιμο κ πρηξιμο Μάλιστα. Βρήκα αυτό για drop sets με bodyweight. Μάλλον θα περιμένω ακόμη να δυναμώσω κι άλλο ώστε να μπορώ να κάνω πιο προχωρημένες ασκήσεις. Μπορεί να δοκιμάσω και με κανένα βάρος πάνω μου.
σαντάκω γιαμαμούρα Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Genetics + Squat Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο που έχει ο κάθε άνθρωπος εκ γενετής τις περισσότερες λιποαποθήκες. Άμα αυτή τις έχει στο κώλο τότε θα χάσει λίπος παντού το ίδιο όταν κατεβαίνει σε bodyfat αλλά άμα έχει περισσότερο εκεί απο πριν, δεν μου φαίνεται περίεργο να είναι natural. Βέβαια το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι αρκετά ακραίο. Υπάρχει μέσα και η πιθανότητα να έχει κάνει πλαστική. Ακριβως. Συν ότι στον κλασικο μεσογειακό σωματότυπο, το τελευταίο μέρος απ' το οποίο θα χάσεις λίπος είναι ο κώλος, ακόμα κι αν από τη μέση και πάνω θα έχεις γίνει στέκα, με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται. Αν ο κώλος είναι γυμνασμένος, τα αποτελέσματα είναι όπως στη φωτό της τύπισας που πόσταρε η δήμητρα.
Mau-Maus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ρε σταβι τοση ωρα παιδεύεσαι να εξηγήσεις τι ειναι το φουσκωτό , ποιο θεωρείς ωραίο γυμνασμενο σώμα κτλ πες μου να ανεβάσω μια φωτο μου να τελειώνουμε ο ακέφαλος καβαλάρης ξανα χτυπά χαχαχχααχ 7
bosei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Νευρικό. Έφυγα για ύπνο μπας και φτιάξει πάλι το πρόγραμμα. 5
thomasG4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αυτή εδώ ας πούμε έχει το ιδανικό γυμνασμένο σώμα για μένα: 7
Mikeasdf Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Θα συμφωνησω με τον Θωμα.Μεχρι εκει ειναι και μενα το οριο μου σε κορμι γυναικας γυμνασμενο, το περισσοτερο με απωθει παρα με ελκυει. Βεβαια ολα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις του καθενος και υποκειμενικα, οποτε το να καθομαστε να διαφωνουμε δε βγαζει πουθενα Σε καποιον μπορει να αρεσει μια κοπελα με κοιλιτσα και αρκετο λιπος και σε αλλον η Dana Linn Bailey (π.χ).Γουστα ειναι αυτα! Οπως και σε καποιες κοπελες αρεσουν αντρες κοκκαλιαρηδες και σε αλλες γυμνασμενοι φουλ.Παραδειγμα, στο γυμναστηριο μου ειναι μια γυμναστρια που οκ δεν ειναι σαν την απο πανω, αλλα ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο και τα εχει με ενα παλικαρι που ειναι σαν ξυλακι, σαν να μην εχει σηκωσει ουτε σακουλα του σουπερ μαρκετ. 2
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Κ εγω δε θεωρω τετοιο σωμα με τετοιο κωλο φυσικο. Ναι παιζουν ρολο τα genetics ναι μετραει που "μαζευει " ο καθεμας περισσοτερο, αλλα τετοια μεγαλη διαφορα κορμου-κωλου ειναι πιο πιθανο να ναι φτιαχτη. Και και ακομα... Εχουν τη ταση να μαζευουν ολο το λιπος στο κωλο αλλα... Χωρις ιχνος κυτταρυτιδας. Χλωμο, πολυ χλωμο 1
Expertr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 σε μενα το λες, αν δν λιπωσεις δν θα μεγαλωσεις. αν θες βαλε να δουμε κ τωρα τα ποδια σου Εκανα σημερα ποδια οποτε δεν θα βαλω τωρα...Θα βαλω ομως καποια στιγμη
DDevil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Κ εγω δε θεωρω τετοιο σωμα με τετοιο κωλο φυσικο. Ναι παιζουν ρολο τα genetics ναι μετραει που "μαζευει " ο καθεμας περισσοτερο, αλλα τετοια μεγαλη διαφορα κορμου-κωλου ειναι πιο πιθανο να ναι φτιαχτη. Και και ακομα... Εχουν τη ταση να μαζευουν ολο το λιπος στο κωλο αλλα... Χωρις ιχνος κυτταρυτιδας. Χλωμο, πολυ χλωμο Έχει πέσει πολύ φάρμακο .... ζητω η ματαιοδοξια! Εκανα σημερα ποδια οποτε δεν θα βαλω τωρα...Θα βαλω ομως καποια στιγμη Θα βαλω εγω φιλε που είμαι ομορφοπαιδο 2
GreekMonkey Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αντικειμενικά ένα γυμνασμένο σώμα είναι ωραίο και τραβάει στο μάτι. Όλοι καταλαβαίνουμε πότε ξεφεύγει το πράγμα οπότε μην αναλωνόμαστε σε βλακείες. Απλά από κει και πέρα κάθε άτομο προτιμάει διαφορετικά πράγματα. Η stavi μπέρδεψε την εξωτερική εμφάνιση με τις προτιμήσεις. 1
TEOKOS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Την κοπέλα που έβαλε η stavi σε photo θα την ήθελα στο κρεβάτι μου, την άλλη που είναι φέτες για παρεάκι στο γυμναστήριο 5
mimis19 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ωραιος...Εκανα μια παρατηρηση στις ρογες σου...:Ρ Τσεκαρε τες μια για gyno...Ειδικα αν εχεις παρει τιποτα καλουδια Φιλε μου, οχι, δεν εχω παρει τιποτα καλουδια. Οι ρογες μου ετσι ειναι απο φυσικου τους. To gyno που ειπες ειναι λιγο υπερβολη μαλλον... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις