dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Πόδια (αν κ το παλεύω) έχω πολύ καλή γάμπα αλλά πολύ κακό τετρακέφαλο (αναλογικα με τα υπολοιπα παντα) αλλά το προσπαθώ, βλέπω βελτίωση συνεχώςνα δουμε κ μεις? 1
afentiko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω ευκαιρη, μπορει να βγαλω αυριο που εχω κ ποδια 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου εγω με την τυπισσα όταν θα βγω δεν θα κάνουμε διαγωνισμο ποιος έχει το καλυτερο σώμα σιγα μη νιώσω και μειονεκτικά. μιλησα γενικα και ειπα τι πιστευω οχι τι ισχυει και επισης υπαρχει και το υποσυνειδητο το οποιο σημαινει οτι κατι το απορριπτουμε/κανουμε κτλ χωρις να το κατλαβαινουμε 1
gon1332 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Πόδια (αν κ το παλεύω) έχω πολύ καλή γάμπα αλλά πολύ κακό τετρακέφαλο (αναλογικα με τα υπολοιπα παντα) αλλά το προσπαθώ, βλέπω βελτίωση συνεχώς Τα ίδια και από εδώ. Εγώ όσο και να το προσπαθώ από μικρός δε μπορώ να αυξήσω πολύ τους τετρακέφαλους. Δεν είναι ότι τα παρατάω τα πόδια, απλά εκεί δεν παίρνω εύκολα. Η γάμπα (και οι δικέφαλοι ποδιών) είναι άστα να πάνε, αλλά οι τετρακέφαλοι είναι μικροί (και γυμνασμένοι). Απλά θα δυσκολέψω κι άλλο τις ασκήσεις μάλλον. dimitra φέρε λίγο τετρακέφαλο και θα πάρεις γάμπα. Κοιτάξτε εδώ: 2
DDevil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 μιλησα γενικα και ειπα τι πιστευω οχι τι ισχυει και επισης υπαρχει και το υποσυνειδητο το οποιο σημαινει οτι κατι το απορριπτουμε/κανουμε κτλ χωρις να το κατλαβαινουμε Σωματικα πως με βλέπεις φιλε????? θελω καμια βελτιωση μηπως????
stavi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Stavi sorry αλλα πριν ποσταρες μια αγυμναστη κοπελα γιατι; Δε ξερω αν το προσεξες αλλα ειναι fitness θρεντ μην ορκίζεσαι ότι είναι και αγύμναστη κολύμπι, χορός και σκι, δεν το λες και αγυμναστο ακριβως πάρε κι αυτή που ειναι ακόμα πιο γυμνασμένο το κορίτσι
Expertr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παιδια δεν γινεται η κοπελα να γραμμωνει ετσι στους κοιλιακους και να κραταει ΤΟΣΟ λιπος στον κωλο...Στανταρ παιζει σιλικονη...Τα squat ειναι squat αλλα.... 2
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αν και δεν είναι κακή η απο πάνω.. συνεχίζω να προτιμω το απο κάτω (και μη μου κολλατε πολύ γιατι θα βαλω κι άλλες) μπας και παρακολουθείς τι γράφω; επίσης δεν ξέρω αν δεν το κάνεις συνειδητά αλλά γράφεις απίστευτα επιθετικά, για χαλάρωσε επίσης μανζακ, δικαιώμα μου να μη μου αρέσει κάτι.. δεν ήξερα ότι πρέπει να τα ακούσω κι όλας όπως βλέπεις υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν, Ασχολησου με κάτι θετικό λοιπον Εμενα αυτη η κοπελα μου φαινεται αγυμναστη και με αρκετο λιπος. Τωρα αν χορευει ή αν κανει σκι... Δε το ξερω. Αλλα δεν εχει καμια σχεση μ αυτο που ονομαζω γυμνασμενο σωμα. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Gon~Κανε ντροπ σετ στα σκουωτ, ωραιο καψιμο κ πρηξιμο 1
stavi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 έχεις ένα point, μόνο που αν ήταν εντελώς αγύμναστη δε θα βλεπονταν καθόλου το χω ξαναπει, το σωμα είναι φτιαγμένο για να γυμνάζεται αν δε γυμνάζεσαι δείχνεις αισχρός αυτό το σώμα, ακόμα και με το λιπος όπως λες, το έχεις μονο αν κάνεις στη ζωή σου πράγματα και δεν εισαι couch potato
Expertr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μιας και βαζουμε ποδια...Μεχρι τελος καλοκαιριου βασικα ηταν ετσι...Τωρα μαμ 5
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πιστεψε με Εχω πολλες γνωστες που ειναι ετσι και δεν εχουν καμια, μα Καμια, σχεση με τη γυμναστικη. Ακομα και δικες μου φωτο σε προ γυμναστηριου εποχη.
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μιας και βαζουμε ποδια...Μεχρι τελος καλοκαιριου βασικα ηταν ετσι...Τωρα μαμ Τωρα πανε οι γραμμουλες δλδ?
thomasG4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παιδια δεν γινεται η κοπελα να γραμμωνει ετσι στους κοιλιακους και να κραταει ΤΟΣΟ λιπος στον κωλο...Στανταρ παιζει σιλικονη...Τα squat ειναι squat αλλα.... Genetics + Squat Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο που έχει ο κάθε άνθρωπος εκ γενετής τις περισσότερες λιποαποθήκες. Άμα αυτή τις έχει στο κώλο τότε θα χάσει λίπος παντού το ίδιο όταν κατεβαίνει σε bodyfat αλλά άμα έχει περισσότερο εκεί απο πριν, δεν μου φαίνεται περίεργο να είναι natural. Βέβαια το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι αρκετά ακραίο. Υπάρχει μέσα και η πιθανότητα να έχει κάνει πλαστική. 2
stavi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πιστεψε με Εχω πολλες γνωστες που ειναι ετσι και δεν εχουν καμια, μα Καμια, σχεση με τη γυμναστικη. Ακομα και δικες μου φωτο σε προ γυμναστηριου εποχη. αυτές μπορεί όντως αν τις πιάσεις να ειναι σαν μαξιλαράκια, τι να σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις