Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόδια (αν κ το παλεύω) έχω πολύ καλή γάμπα αλλά πολύ κακό τετρακέφαλο (αναλογικα με τα υπολοιπα παντα) αλλά το προσπαθώ, βλέπω βελτίωση συνεχώς

να δουμε κ μεις?
  • Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Φιλε μου εγω με την τυπισσα όταν θα βγω δεν θα κάνουμε διαγωνισμο ποιος έχει το καλυτερο σώμα :P

σιγα μη νιώσω και μειονεκτικά.

μιλησα γενικα και ειπα τι πιστευω οχι τι ισχυει :P

και επισης υπαρχει και το υποσυνειδητο το οποιο σημαινει οτι κατι το απορριπτουμε/κανουμε κτλ χωρις να το κατλαβαινουμε 

• Like 1
Δημοσ.

Πόδια (αν κ το παλεύω) έχω πολύ καλή γάμπα αλλά πολύ κακό τετρακέφαλο (αναλογικα με τα υπολοιπα παντα) αλλά το προσπαθώ, βλέπω βελτίωση συνεχώς

Τα ίδια και από εδώ. Εγώ όσο και να το προσπαθώ από μικρός δε μπορώ να αυξήσω πολύ τους τετρακέφαλους. Δεν είναι ότι τα παρατάω τα πόδια, απλά εκεί δεν παίρνω εύκολα. Η γάμπα (και οι δικέφαλοι ποδιών) είναι άστα να πάνε, αλλά οι τετρακέφαλοι είναι μικροί (και γυμνασμένοι). Απλά θα δυσκολέψω κι άλλο τις ασκήσεις μάλλον.

dimitra φέρε λίγο τετρακέφαλο και θα πάρεις γάμπα. :P

Κοιτάξτε εδώ:

• Like 2
Δημοσ.

μιλησα γενικα και ειπα τι πιστευω οχι τι ισχυει :P

και επισης υπαρχει και το υποσυνειδητο το οποιο σημαινει οτι κατι το απορριπτουμε/κανουμε κτλ χωρις να το κατλαβαινουμε 

Σωματικα πως με βλέπεις φιλε????? θελω καμια βελτιωση μηπως????

Δημοσ.

Stavi sorry αλλα πριν ποσταρες μια αγυμναστη κοπελα γιατι; Δε ξερω αν το προσεξες αλλα ειναι fitness θρεντ

μην ορκίζεσαι ότι είναι και αγύμναστη

κολύμπι, χορός και σκι, δεν το λες και αγυμναστο ακριβως

πάρε κι αυτή που ειναι ακόμα πιο γυμνασμένο το κορίτσι

11960045_10153061214966643_4966424434324

Δημοσ.

Παιδια δεν γινεται η κοπελα να γραμμωνει ετσι στους κοιλιακους και να κραταει ΤΟΣΟ λιπος στον κωλο...Στανταρ παιζει σιλικονη...Τα squat ειναι squat αλλα....

• Like 2
Δημοσ.

Αν και δεν είναι κακή η απο πάνω.. συνεχίζω να προτιμω το απο κάτω (και μη μου κολλατε πολύ γιατι θα βαλω κι άλλες)

12243225_10153188995941643_8727107223142

μπας και παρακολουθείς τι γράφω;

επίσης δεν ξέρω αν δεν το κάνεις συνειδητά αλλά γράφεις απίστευτα επιθετικά, για χαλάρωσε

επίσης μανζακ, δικαιώμα μου να μη μου αρέσει κάτι.. δεν ήξερα ότι πρέπει να τα ακούσω κι όλας

όπως βλέπεις υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν, Ασχολησου με κάτι θετικό λοιπον

Εμενα αυτη η κοπελα μου φαινεται αγυμναστη και με αρκετο λιπος. Τωρα αν χορευει ή αν κανει σκι... Δε το ξερω.

Αλλα δεν εχει καμια σχεση μ αυτο που ονομαζω γυμνασμενο σωμα.

• Like 1
Δημοσ.

έχεις ένα point, μόνο που αν ήταν εντελώς αγύμναστη δε θα βλεπονταν καθόλου

το χω ξαναπει, το σωμα είναι φτιαγμένο για να γυμνάζεται αν δε γυμνάζεσαι δείχνεις αισχρός

αυτό το σώμα, ακόμα και με το λιπος όπως λες, το έχεις μονο αν κάνεις στη ζωή σου πράγματα και δεν εισαι couch potato

Δημοσ.

Πιστεψε με Εχω πολλες γνωστες που ειναι ετσι και δεν εχουν καμια, μα

Καμια, σχεση με τη γυμναστικη. Ακομα και δικες μου φωτο σε προ γυμναστηριου εποχη.

Δημοσ.

Παιδια δεν γινεται η κοπελα να γραμμωνει ετσι στους κοιλιακους και να κραταει ΤΟΣΟ λιπος στον κωλο...Στανταρ παιζει σιλικονη...Τα squat ειναι squat αλλα....

Genetics + Squat

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο που έχει ο κάθε άνθρωπος εκ γενετής τις περισσότερες λιποαποθήκες. Άμα αυτή τις έχει στο κώλο τότε θα χάσει λίπος παντού το ίδιο όταν κατεβαίνει σε bodyfat αλλά άμα έχει περισσότερο εκεί απο πριν, δεν μου φαίνεται περίεργο να είναι natural.

Βέβαια το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι αρκετά ακραίο. Υπάρχει μέσα και η πιθανότητα να έχει κάνει πλαστική.

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεψε με Εχω πολλες γνωστες που ειναι ετσι και δεν εχουν καμια, μα

Καμια, σχεση με τη γυμναστικη. Ακομα και δικες μου φωτο σε προ γυμναστηριου εποχη.

αυτές μπορεί όντως αν τις πιάσεις να ειναι σαν μαξιλαράκια, τι να σου πω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...