Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που ειπε ο μπος πιστευω και γω οτι ειναι αληθεια. και βασικα νομιζω ειπε ή ενοουσε οχι οτι αρεσουν σε ολες οι γυμνασμενοι αλλα οτι αν καποιος ηταν γυμνασμενος δεν θα χαλουσε καμια. Δηλαδη δεν θα απερριπτε καποιον επειδη ηταν γυμνασμενος.

Το ποσο γυμασμενος ειναι αλλο θεμα. Προσωπικα ουτε εμενα μου αρεσουν τα υπερβολικα φουσκωμενα σωματα.

Γενικα ολα ειναι σχετικα απλα πρεπει ολοι να προσεχουμε οταν κρινουμε κατι . Μποριες να πεις αν κατι δεν σου αρεσει προσωπικα αλλα οχι να υποβαθμιζει καποιος τη δουλεια που εχει κανει ο αλλος. Με λιγα λογια πχ οταν δω καποιο πραγμα το οποιοο δεν μου αρεσει για εμενα θα πω οτι ξερεις δεν μ'αρεσει αυτο αλλα για αυτο πυ κανει ειναι τουμπανο

μην παρανοείς τα λόγια που χω πει ειν του η πιο σοφή του κόσμου συμβουλη! (Παπακωνσταντίνου)

επειδή είπα οτι δεν αρέσουν οι φουσκωτοί δεν σημαίνει δεν αρέσουν οι γυμνασμένοι

και επίσης σας προκαλώ, κάντε μια προσωπική έρευνα. Δειξτε σε γκόμενες κανά .. φάση body builder και ρωτήστε τες αν τους αρέσει

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αν έχει τέτοιους κοιλιακούς, μάλλον δε θα παρέλειψε να γυμνάσει κι έτσι τους γλουτούς. Άρα δεν το πιστεύω αυτό.

• Moderators
Δημοσ.

μην παρανοείς τα λόγια που χω πει ειν του η πιο σοφή του κόσμου συμβουλη! (Παπακωνσταντίνου)

επειδή είπα οτι δεν αρέσουν οι φουσκωτοί δεν σημαίνει δεν αρέσουν οι γυμνασμένοι

και επίσης σας προκαλώ, κάντε μια προσωπική έρευνα. Δειξτε σε γκόμενες κανά .. φάση body builder και ρωτήστε τες αν τους αρέσει

το θεμα ειναι ο ορισμος του φουσκωτου. Γενικα πολλοι μπορει να θεωρουν και εμενα φουσκωτο (οκ φαινομαι φουσκωτος γιατι ειμαι ταπας :P ). Αν θελουμε να εχουμε μια συζητηση πανω σε μια λογικη βαση πρεπει πρωτα να δωσουμε τον ορισμο του φουσκωτου και του γυμνασμενου

σιλικόνη

squats

Δημοσ.

αντε τους κοιλιακους να το δεχτω. Ο κωλος τι εχει?

Μου φαινεται σαν ψεύτικος ρε φιλε και είναι λιγο ασυμμετρος πολύ αδυνατη πανω πολύ πιο γεματη κατω .... θα μ αρεσε το αντιθετο να εχει πλατες και μικρο κωλάκι :P

γενικα μ αρεσει η γυναικα να εχει τις καμπύλες της και να μην εχει ισιώσει ειδικα στη κοιλιά τι ακριδα είναι αυτή

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνώ spect και θα ποστάρω φωτο

όσο για το κωλαράκι της κοπέλας...

που ειναι το γυμνασμένο; το γυμνασμένο είναι πέτρα, γιαυτό λεώ οτι κάνει πιο πολύ για σιλικονη

Δημοσ.

1,78-1,79 70-71 κιλά. Στόχος το καλοκαίρι να έχω πάει 75(δε με βλέπω...) με λίγο λιγότερο λίπος από ότι τώρα

311x3xf.jpg

πολυ καλος, ευγε

Ελπιζω κ στα ποδια το ιδιο

• Moderators
Δημοσ.

Μου φαινεται σαν ψεύτικος ρε φιλε και είναι λιγο ασυμμετρος πολύ αδυνατη πανω πολύ πιο γεματη κατω .... θα μ αρεσε το αντιθετο να εχει πλατες και μικρο κωλάκι :P

γενικα μ αρεσει η γυναικα να εχει τις καμπύλες της και να μην εχει ισιώσει ειδικα στη κοιλιά τι ακριδα είναι αυτή

Ελα εσθονια να δεις οτι ειναι αληθινοι :P

Επισης προσωπικα πιστευω οτι σε πολλους δεν αρεσουν τετοιες γυναικες οχι επειδη ειανι γυμνασμενες αλλα επειδη νοιωθουν μειονεκτικα μπροστα τους. Λογο πχ του οτι εχουν καλυτερο σωμα απο αυτους.

συμφωνώ spect και θα ποστάρω φωτο

όσο για το κωλαράκι της κοπέλας...

που ειναι το γυμνασμένο; το γυμνασμένο είναι πέτρα, γιαυτό λεώ οτι κάνει πιο πολύ για σιλικονη

το πιασες και ηταν μαλακο?

• Like 1
Δημοσ.

βασικά άστο δε θα ποστάρω φωτό φουσκωτών...

γιατί κάποιοι μπορει να δουνε τον εαυτό τους σ'αυτές και να παρεξηγηθούν.

Δημοσ.

Ελα εσθονια να δεις οτι ειναι αληθινοι :P

Επισης προσωπικα πιστευω οτι σε πολλους δεν αρεσουν τετοιες γυναικες οχι επειδη ειανι γυμνασμενες αλλα επειδη νοιωθουν μειονεκτικα μπροστα τους. Λογο πχ του οτι εχουν καλυτερο σωμα απο αυτους.

το πιασες και ηταν μαλακο?

Φιλε μου εγω με την τυπισσα όταν θα βγω δεν θα κάνουμε διαγωνισμο ποιος έχει το καλυτερο σώμα :P

σιγα μη νιώσω και μειονεκτικά.

Δημοσ.

Αν post-άρεις καμμιά φώτο του Arnold και δουν άτομα εδώ μέσα τον εαυτό τους τότε θα είμαι περήφανος (κι ας μη με τρελαίνει το bodybuilding σαν ιδέα). Αλλά τα θέλει και σένα ο κώλος σου.

Δημοσ.

πολυ καλος, ευγε

Ελπιζω κ στα ποδια το ιδιο

Πόδια (αν κ το παλεύω) έχω πολύ καλή γάμπα αλλά πολύ κακό τετρακέφαλο (αναλογικα με τα υπολοιπα παντα) αλλά το προσπαθώ, βλέπω βελτίωση συνεχώς

Δημοσ.

Πόδια (αν κ το παλεύω) έχω πολύ καλή γάμπα αλλά πολύ κακό τετρακέφαλο (αναλογικα με τα υπολοιπα παντα) αλλά το προσπαθώ, βλέπω βελτίωση συνεχώς

Καλυτερος από μενα δεν εισαι με τιποτα φιλε :D

http://postimg.org/image/g1pihjkzz/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...