Mau-Maus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 δεν σου αρέσουν οι απολλώνιοι κοιλιακοί;;; το όνειρο και ο στόχος μου .... καλά για τα οπίσθια την κωλάρα ας μη μιλήσω...ιδανικά !! 6
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μου αρέσουν κοιλιακοί Αφροδίτης. Κοίταξε, όχι τόσο λίγο λίπος. Νομίζω για τις γυναίκες είναι και πιο επικίνδυνο να έχουν τόσο λίπος. ήταν όντως αδυνατούλα αυτή ... με ένα γρήγορο search αυτή μου έκανε κλικ 1
kuzko21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μαθαμε εκει μια μαλακια φουσκωτοι και την γραφουμε δεξια και αριστερα.Εχει φτυσει αιμα ο αλλος εχει παιξει την υγεια του κορωνα γραματα και ερχετε η σταβι και η καθε σταβι να τον πει φουσκωτο.Αιντε σοβαρευτειτε εχετε αποψη για ολα Συγχαρητηρια, τον τιμα. 4
gon1332 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παράδειγμα η Alex Puccio. Τέρας η κοπέλα. Πολύ δυνατή στην αναρρίχηση. Αλλά έχει πλάτες άντρα. Δε βλέπω μεγάλες διαφορές στο σώμα της από αυτό του Chris Sharma ο οποίος είναι κορυφή.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Επίσης στις γυναίκες δεν αρέσουν οι φουσκωτοί.. το θεμα ειναι οτι δεν μιλησες για σενα αλλα γενικα 1
gon1332 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, όσο άδικο είχε η stavi, άλλο τόσο είχαν κι άλλες απόψεις που γενίκευαν το γεγονός ότι στις γυναίκες αρέσουν οι γυμνασμένοι και όχι οι λαπάδες. Μην τα βλέπουμε όλα μονόπλευρα και όπως τα έχουμε φυτέψει στο μυαλό μας. Θα πρότεινα να τελειώνει αυτή λογομαχία χωρίς λόγο γιατί το βλέπω να κλειδώνει το νήμα.
stavi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 έχεις δίκιο που πάω γυμνή στ'αγγούρια αισθάνομαι σαν μπήκα σε ναζιστική συγκέντρωση και φώναξα ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! Μπορεί να έχετε δίκιο τι να πω... όλοι εξ ιδιων κρινουν τα αλλότρια... και παλαιότερα νόμιζα ότι δεν παίζει ρόλο το μέγεθος, τελικα ομως μάλλον για τις άλλες παίζει Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, όσο άδικο είχε η stavi, άλλο τόσο είχαν κι άλλες απόψεις που γενίκευαν το γεγονός ότι στις γυναίκες αρέσουν οι γυμνασμένοι και όχι οι λαπάδες. Μην τα βλέπουμε όλα μονόπλευρα και όπως τα έχουμε φυτέψει στο μυαλό μας. Θα πρότεινα να τελειώνει αυτή λογομαχία χωρίς λόγο γιατί το βλέπω να κλειδώνει το νήμα. αυτό είναι λογομαχία; συζητηση είναι δε γινεται να έχουμε ολοι την ίδια άποψη Και άντε να μη μιλήσω για τους άλλες, προσωπικά μ'αρέσουν οι γυμνασμένοι...αλλά άλλο γυμνασμένος και άλλο....
gon1332 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 αυτό είναι λογομαχία; συζητηση είναι δε γινεται να έχουμε ολοι την ίδια άποψη Εγώ αυτό βλέπω από το ύφος που υπάρχει. Τέλος πάντων. Αυτά που είχα να πω τα είπα και δεν έκανα προσωπική επίθεση ούτε σε εσένα, ούτε σε κανέναν εδώ μέσα.
stavi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 μ'αυτο το σώμα κάνει αυτά τα τόσο εντυπωσιακά (όποια λεξη και να πω ειναι λίγη) πράγματα. Αυτο το τυπάκι το προσκυνάω 2
gon1332 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Calisthenics είναι αυτό το είδος. Δείτε μία αυτό: Η κοκκινομάλλα είναι τούμπανο. Πολύ δυνατή! 2
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Στην κωπηλατικη με κλειστη λαβη στο μηχανημα εκανα πρωτη φορα σε ανω σωμα ντροπ σετ. 2*8*30κ κ ντροπ 15*15κ με πολυ αργη θετικη / αρνητικη κινηση. Ω κλαμα. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 αυτο που ειπε ο μπος πιστευω και γω οτι ειναι αληθεια. και βασικα νομιζω ειπε ή ενοουσε οχι οτι αρεσουν σε ολες οι γυμνασμενοι αλλα οτι αν καποιος ηταν γυμνασμενος δεν θα χαλουσε καμια. Δηλαδη δεν θα απερριπτε καποιον επειδη ηταν γυμνασμενος. Το ποσο γυμασμενος ειναι αλλο θεμα. Προσωπικα ουτε εμενα μου αρεσουν τα υπερβολικα φουσκωμενα σωματα. Γενικα ολα ειναι σχετικα απλα πρεπει ολοι να προσεχουμε οταν κρινουμε κατι . Μποριες να πεις αν κατι δεν σου αρεσει προσωπικα αλλα οχι να υποβαθμιζει καποιος τη δουλεια που εχει κανει ο αλλος. Με λιγα λογια πχ οταν δω καποιο πραγμα το οποιοο δεν μου αρεσει για εμενα θα πω οτι ξερεις δεν μ'αρεσει αυτο αλλα για αυτο πυ κανει ειναι τουμπανο
DDevil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 δεν το λες αντιαισθητικό ως γυναικείο σώμα Yπερβολικοι κοιλιακοι για γυναικα .... κα μεγαλος ααχλαδωτος κώλος :/ 2
stavi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Calisthenics είναι αυτό το είδος. Δείτε μία αυτό: Η κοκκινομάλλα είναι τούμπανο. Πολύ δυνατή! Αύτα είναι!!!! thanks for sharing! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Yπερβολικοι κοιλιακοι για γυναικα .... κα μεγαλος ααχλαδωτος κώλος :/ αντε τους κοιλιακους να το δεχτω. Ο κωλος τι εχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις