Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν κάνεις scroll προς τα πάνω και κρύψεις το κεφάλι, αφήνοντας το σώμα.. ίδιος άντρας.

Δήμητρα εκεινη η φίλη που μας είχε δείξει ο ikaruga? έτσι θέλεις να γίνεις; τέτοια φάση ας πούμε; σαν και τη φωτογραφία από πάνω; Ταπεινή  μου άποψη Δήμητρα, τώρα είσαι ιδανική, και γυμνασμένο σώμα και θηλυκό. . 

το καταλαβαίνω όταν γίνεται απο αθλητισμό... και το θεωρώ ότι είναι το τίμημα του πρωτοαθλητισμού

διαφορετικά δεν μπορώ να το καταλάβω, να μετατρέψω το σώμα μου σε αρσενικό.

Επίσης στις γυναίκες δεν αρέσουν οι φουσκωτοί..

Δεν ξέρω στη Δήμητρα που θέλει κι αυτή να το πάει προς τα εκεί αν τις αρέσουν αλλα στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες δεν έχουν τέτοια κολλήματα

Δε μπορώ να το φανταστώ σαν άντρα με αυτό το παντελόνι και το εσώρουχο. :D

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

αν κάνεις scroll προς τα πάνω και κρύψεις το κεφάλι, αφήνοντας το σώμα.. ίδιος άντρας.

Δήμητρα εκεινη η φίλη που μας είχε δείξει ο ikaruga? έτσι θέλεις να γίνεις; τέτοια φάση ας πούμε; σαν και τη φωτογραφία από πάνω; Ταπεινή  μου άποψη Δήμητρα, τώρα είσαι ιδανική, και γυμνασμένο σώμα και θηλυκό. . 

το καταλαβαίνω όταν γίνεται απο αθλητισμό... και το θεωρώ ότι είναι το τίμημα του πρωτοαθλητισμού

διαφορετικά δεν μπορώ να το καταλάβω, να μετατρέψω το σώμα μου σε αρσενικό.

Δεν ξέρω στη Δήμητρα που θέλει κι αυτή να το πάει προς τα εκεί αν τις αρέσουν αλλα στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες δεν έχουν τέτοια κολλήματα

ο στόχος μου είναι να προοδεύω, όχι δεν θέλω να πέσω σε πολύ χαμηλά ποσοστά λίπους. δεν θα κατέβω σε αγώνας. Το σώμα μου θέλει δουλειά. Είναι σε καλό δρόμο πάντως. Το πείσμα, ο πόνος και η πειθαρχία μου τουλάχιστον αποδίδουν και είναι αυτό που κρατάω. 

ένα σφικτό καλοδουλεμένο μυικό σώμα θέλω με την αρμονική συμμετρία και τα ποσοστά λίπους που αρμόζουν στο φύλο μου 

ε καλά μη παίρνεις και όρκο ότι δεν μας αρέσουν οι φουσκωτοί, εξάλλου γούστα είναι αυτά 

• Like 1
Δημοσ.

Stavi τι σχεση εχεις εσυ με ολα αυτα και εκφερεις και γνωμη εσυ δεν ξερεις αν οι αλτηρες εχουν πανι η αερα μεσα.

μίλησα εγώ για αλτήρες?

Δημοσ.

Τι σχεση και τι παραστασεις εχεις γενικα απο γυμνασμενα σωματα με χρηση δυνατων αντιστασεων συστηματικα για δεκαετιες και με αιματηρη διατροφη για να τα αποριπτεις ετσι ευκολα.Οτι του κατεβει γραφει ο καθενας.Συνεχισε λεγε τα δικα σου.

Δημοσ.

Επίσης στις γυναίκες σε μένα / στην παρέα μου / στο χωριό μου δεν αρέσουν οι φουσκωτοί.

Speak for yourself.

Σώμα γυναίκας σαν την παραπάνω είναι κορυφή για αυτό που κάνει αλλά δεν είναι όμορφο προς έναν άνδρα. 

To αυτό.

(now kiss)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ κοπέλα να μην προτιμάει το γυμνασμένο (άρα και ως ένα επίπεδο φουσκωτό) από το λαππαδιασμένο (είτε λεπτό είτε χοντρό). Εννοείται ότι έχω ακούσει από κοπέλες να το λένε αλλά νομίζω ότι πιό πολύ το λένε για να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους παρά από ελιλικρινή προτίμηση.

Το ίδιο και με εμάς, οπού με τις κοπέλες είναι και πιό σπάνιο να είναι γυμνασμένη, όπου επειδή δεν βρίσκεται εύκαιρη καμία γυμνασμένη ξαφνικά όλοι προτιμάνε τις chubby.

• Like 8
Δημοσ.

Τι σχεση και τι παραστασεις εχεις γενικα απο γυμνασμενα σωματα με χρηση δυνατων αντιστασεων συστηματικα για δεκαετιες και με αιματηρη διατροφη για να τα αποριπτεις ετσι ευκολα.Οτι του κατεβει γραφει ο καθενας.Συνεχισε λεγε τα δικα σου.

Δεν μπορώ να φανταστώ κοπέλα να μην προτιμάει το γυμνασμένο (άρα και ως ένα επίπεδο φουσκωτό) από το λαππαδιασμένο (είτε λεπτό είτε χοντρό). Εννοείται ότι έχω ακούσει από κοπέλες να το λένε αλλά νομίζω ότι πιό πολύ το λένε για να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους παρά από ελιλικρινή προτίμηση.

Το ίδιο και με εμάς, οπού με τις κοπέλες είναι και πιό σπάνιο να είναι γυμνασμένη, όπου επειδή δεν βρίσκεται εύκαιρη καμία γυμνασμένη ξαφνικά όλοι προτιμάνε τις chubby.

όταν λέω φουσκωτός εννοώ να είναι ζώο ο άλλος για παράδειγμα εκείνο το βίντεο που είχε βάλει ένα παληκάρι τις προάλλες, εμένα μου φάνηκαν  πολύ ζώα για τα γούστα μου

Δημοσ.

πάλι φωτιές έβαλε η σταβι αχαχααχαχα

ελα να κάνουμε λιγο στήθος να χαλαρώσουμε

• Like 6
Δημοσ.

12144896_980689172018324_390253534109783

δεν το λες αντιαισθητικό ως γυναικείο σώμα

Borderline fail για εμένα. Δεν είναι κοιλιά για γυναίκα αυτή. Για τα δικά μου γούστα.

Δημοσ.

12144896_980689172018324_390253534109783

δεν το λες αντιαισθητικό ως γυναικείο σώμα 

Αν και δεν είναι κακή η απο πάνω.. συνεχίζω  να προτιμω το απο κάτω (και μη μου κολλατε πολύ γιατι θα βαλω κι άλλες)

12243225_10153188995941643_8727107223142

Speak for yourself.

To αυτό.

(now kiss)

μπας και παρακολουθείς τι γράφω;

επίσης δεν ξέρω αν δεν το κάνεις συνειδητά αλλά γράφεις απίστευτα επιθετικά, για χαλάρωσε

επίσης μανζακ, δικαιώμα μου να μη μου αρέσει κάτι.. δεν ήξερα ότι πρέπει να τα ακούσω κι όλας

όπως βλέπεις υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν, Ασχολησου με κάτι θετικό λοιπον

• Like 1
Δημοσ.

Borderline fail για εμένα. Δεν είναι κοιλιά για γυναίκα αυτή. Για τα δικά μου γούστα.

δεν σου αρέσουν οι απολλώνιοι κοιλιακοί;;; το όνειρο και ο στόχος μου .... καλά για τα οπίσθια ας μη μιλήσω...ιδανικά !! 

• Like 3
Δημοσ.

δεν σου αρέσουν οι απολλώνιοι κοιλιακοί;;; το όνειρο και ο στόχος μου .... καλά για τα οπίσθια ας μη μιλήσω...ιδανικά !! 

Μου αρέσουν κοιλιακοί Αφροδίτης. :P

Κοίταξε, όχι τόσο λίγο λίπος. Νομίζω για τις γυναίκες είναι και πιο επικίνδυνο να έχουν τόσο λίπος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...