bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Κάνω ένα update με photos κι εγώ, μιας και έχω καιρό. 1.74-1.75 στα 80 κιλα τώρα. IMG_3316.JPG IMG_3320.JPG Ωραίος ρε. Έχουμε πάνω κάτω το ίδιο καλούπι. Α, στην 2η φώτο φαίνεται ότι η πλάγια μοίρα των ώμων σου έχει μείνει λίγο πίσω. Μπορεί να φταίει και το ότι έχεις και τα χέρια σου σε έσω στροφή. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 εμένα συμμετρικός μου φαίνεται Εμενα οπως κ να χει, μ αρεσει. Εγκρινω!Πρωτη προπονηση ανω σωματος κ στα αποδυτηρια δν μπορουσα να βγαλω μπλουζα. Δισετ σε ωμους κ ντροπ σετ σε πλατη. Νταξει, κλαμα. Ηθελα να φυγω. Πως θα την παλεψω...
Mau-Maus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 τι άθλημα κανει η κυρία ? για να σας δω .. \ και ειναι και πάρα πολύ καλή .,.. 3
Mau-Maus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Sprinter.... Κύπρια σπρίντερ Ραμόνα Παπαϊωάννου 24η στο παγκόσμιο στα 100 μέτρα !
wizzy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Είδατε ρε τι βγάζει το νησί; Σώματα-αστέρια! 2
Expertr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Κάνω ένα update με photos κι εγώ, μιας και έχω καιρό.1.74-1.75 στα 80 κιλα τώρα. __Εμφάνιση Spoiler__ Ωραιος...Εκανα μια παρατηρηση στις ρογες σου...:ΡΤσεκαρε τες μια για gyno...Ειδικα αν εχεις παρει τιποτα καλουδια
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 http://i.imgur.com/ZZGRVZA.gif
Fotis13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορω να βρω nike dri fit κοντομανικο μαυρο medium pfff εχω ξενερωσει .Ayto: http://store.nike.com/gr/el_gr/pd/dri-fit-cool-tailwind-crew-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF/pid-10264496/pgid-11076029
Adon1s Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Κύπρια σπρίντερ Ραμόνα Παπαϊωάννου 24η στο παγκόσμιο στα 100 μέτρα ! Το Παπαϊωάννα Παπαϊωάννου θα ήταν πιο πειστικό, πάντως 4
stavi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 τι άθλημα κανει η κυρία ? για να σας δω .. \ και ειναι και πάρα πολύ καλή .,.. αν κάνεις scroll προς τα πάνω και κρύψεις το κεφάλι, αφήνοντας το σώμα.. ίδιος άντρας. Δήμητρα εκεινη η φίλη που μας είχε δείξει ο ikaruga? έτσι θέλεις να γίνεις; τέτοια φάση ας πούμε; σαν και τη φωτογραφία από πάνω; Ταπεινή μου άποψη Δήμητρα, τώρα είσαι ιδανική, και γυμνασμένο σώμα και θηλυκό. . το καταλαβαίνω όταν γίνεται απο αθλητισμό... και το θεωρώ ότι είναι το τίμημα του πρωτοαθλητισμού διαφορετικά δεν μπορώ να το καταλάβω, να μετατρέψω το σώμα μου σε αρσενικό. Επίσης στις γυναίκες δεν αρέσουν οι φουσκωτοί.. Δεν ξέρω στη Δήμητρα που θέλει κι αυτή να το πάει προς τα εκεί αν τις αρέσουν αλλα στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες δεν έχουν τέτοια κολλήματα 2
king2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 αν κάνεις scroll προς τα πάνω και κρύψεις το κεφάλι, αφήνοντας το σώμα.. ίδιος άντρας. Δήμητρα εκεινη η φίλη που μας είχε δείξει ο ikaruga? έτσι θέλεις να γίνεις; τέτοια φάση ας πούμε; σαν και τη φωτογραφία από πάνω; Ταπεινή μου άποψη Δήμητρα, τώρα είσαι ιδανική, και γυμνασμένο σώμα και θηλυκό. . το καταλαβαίνω όταν γίνεται απο αθλητισμό... και το θεωρώ ότι είναι το τίμημα του πρωτοαθλητισμού διαφορετικά δεν μπορώ να το καταλάβω, να μετατρέψω το σώμα μου σε αρσενικό. Επίσης στις γυναίκες δεν αρέσουν οι φουσκωτοί.. Δεν ξέρω στη Δήμητρα που θέλει κι αυτή να το πάει προς τα εκεί αν τις αρέσουν αλλα στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες δεν έχουν τέτοια κολλήματα Ούτε άνδρας έχει τέτοια κολλήματα. Σώμα γυναίκας σαν την παραπάνω είναι κορυφή για αυτό που κάνει αλλά δεν είναι όμορφο προς έναν άνδρα. Ο άνδρας θέλει καμπύλες όχι να είναι φέτες η άλλη. Ένα 20-22% λιπος είναι ότι καλύτερο για μια γυναίκα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις