Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Με σκοτωνετε με αυτα που λετε για τη διατροφή ε. Ελπιζω με τη νεα χρονια να μπω σε καλο ρυθμό. Επειδη θα αλλάξω γενικα ώρες κλπ το λεω, οχι σε στυλ απο δευτερα δίαιτα :lol:

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

φιλε , ισορροπημένη διατροφή μόνο δίαιτα δεν σημαίνει !

ναι ειναι το παν , ότι τρώμε είμαστε

• Like 7
Δημοσ.

Όσο γυμναστική και να κάνει κάποιος άμα θέλει να δει και ορατά αποτελέσματα πρέπει να προσέχει τη διατροφή του. Μπορεί να αυξήσει μυική μάζα, αλλά θα είναι κρυμμένη πίσω απο το λίπος άμα δεν το κάνει. Όπως επίσης άμα δεν παίρνει κάποιος τη κατάλληλη ποσότητα πρωτείνης τότε δεν θα έχει και την ανάλογη αύξηση της μυικής μάζας και θα μένει στάσιμος.

Καλές και οι κρεπάλες, αλλά με μέτρο.

• Like 7
Δημοσ.

Αντε να δούμε! Να παίξει καμιά φώτο ε?

δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν πας σε κάνα χωριό στην μέση του πουθενά πάρε λάστιχα, φτιάξε και ενα sandbag με 10 ευρώ και τέλος.

Αυτο εχω σκοπο για 5 μηνες να δουλεψω συντηρηση με λαστιχα. Παραλληλα θα κανω ορειβασια αν κ να δω μετα τη χειρονακτικη εργασια πως θα τα καταφερω. Διατροφη παντα ειναι διατροφη.
  • Moderators
Δημοσ.

φιλε , ισορροπημένη διατροφή μόνο δίαιτα δεν σημαίνει !

ναι ειναι το παν , ότι τρώμε είμαστε

Κοιτα, δεν τρωω πολλη σαβούρα ευτυχως, αλλα σε καμια περιπτωση δε θα ελεγα πως προσεχω τι τρωω. Και σίγουρα δεν εχω κανενα πρόγραμμα στο φαγητο γμτ.
  • Like 1
Δημοσ.

Με σκοτωνετε με αυτα που λετε για τη διατροφή ε. Ελπιζω με τη νεα χρονια να μπω σε καλο ρυθμό. Επειδη θα αλλάξω γενικα ώρες κλπ το λεω, οχι σε στυλ απο δευτερα δίαιτα :lol:

παντρεψουμε κ δν θα χασεις. Θα σε βαλω στο σωστο δρομο.
  • Like 3
Δημοσ.

Μιμη,χαλια εισαι πως τολμας να βαζεις φωτο.

Περα απτη πλακα, το στηθος μονο εμεινε πισω.

επικλινη για ανψ θωρακικο κανεις?

Δημοσ.

Αυτο εχω σκοπο για 5 μηνες να δουλεψω συντηρηση με λαστιχα. Παραλληλα θα κανω ορειβασια αν κ να δω μετα τη χειρονακτικη εργασια πως θα τα καταφερω. Διατροφη παντα ειναι διατροφη.

Το αν θα κάνεις συντήρηση ή αύξηση με τα λάστιχα έχει να κάνει με το πώς θα τα δουλέψεις. Μην τα υποτιμάς. Θα βρω κάποιο Σάββατο ελεύθερο να ρθω να κάνουμε μαζί να δεις κάψιμο που μπορούν να προκαλέσουν.

• Moderators
Δημοσ.

παντρεψουμε κ δν θα χασεις. Θα σε βαλω στο σωστο δρομο.

Εγινε. Αλλα να ξέρεις δυσκολα μπαινω στον ισιο δρομο εκ πεποιθησεως. Αλλα αν μου μαγειρευεις υγιεινά δεχομαι :)

Αν και με βλεπω είτε να ενστερνιζομαι μονο τις cheat days σου ειτε να ενστερνιζεσαι εσυ τις καθημερινές cheat days μου :lol:

Δημοσ.

εμένα συμμετρικός μου φαίνεται  :mellow:

Δημοσ.

Κάνω πιέσεις με αλτήρες σε επικληνή και πλέον παιζω τα 35κιλα- 6αρες. Δεν παίζουν μεγαλύτεροι αλτήρες στο gym μου, αλλά ούτε και επικληνής για μπάρα.

Το αστείο είναι φίλοι κλπ, άσχετοι με το gym προφανώς, μου λένε σταμάτα να κάνεις στήθος, γιατί όντως ο θωρακικός μου πετάει πολύ. Απλά μάλλον κρατάω λίπος στο σημείο και δεν φαίνεται καλά το κόψιμο. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα, δεν τρωω πολλη σαβούρα ευτυχως, αλλα σε καμια περιπτωση δε θα ελεγα πως προσεχω τι τρωω. Και σίγουρα δεν εχω κανενα πρόγραμμα στο φαγητο γμτ.

5 πραγματακια ειναι , οταν συνηθίσεις να τρως ετσι δεν θα ξαναφάς ποτε οπως έτρωγες πριν !

ακου, βάζεις την κατσαρόλα,  οταν βρασει το νερο πετάς μεσα  χωρίς αλάτια χωρις τίποτα  το ρυζι και σε 15 το βγάζεις , η τα μακαρόνια κτλ ! 

παίρνεις αυτο η ενα παρόμοιο

29659_0_L.jpg

και πετας μεσα φιλέτα κοτόπουλο , μπιφτέκια η οτι αλλο  θελεις ,  ξεχνάς τα τηγανιτά δλδ !

τρως τις πράσινες σαλατιτσες σου  και εισαι κομπλε

ειναι πανεύκολο δεν θελει πολυ χρονο και η διαφορα που θα δεις θα ειναι τεραστια !

αν σου φαίνονται μπαστουνιά παντρέψου την Δήμητρα να στα φτιάχνει αυτή

-----------

μια χαρα εισαι μιμη , ωραίος

• Like 6
Δημοσ.

Παντως για μενα ο ατμομαγειρας ειναι μεγαλο οπλο. Ουτε να κοιτας αν εγινε, ουτε αν θελει νερο, τιποτα. Ειδικα για τα λαχανικα ειναι το καλυτερο γιατι διατηρουν τις βιταμινες τους.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...