Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι Άλεξ, για krav+workout θέλω. Ωραία η πρότασή σου, θα ψάξω κι άλλα τέτοια παρόμοια άμα είναι να δω και το εύρος τιμών.

Προς το παρόν τουλάχιστον δεν θ'ασχοληθώ με lifts.

το ότι ασχολείσαι με κάτι είναι μόνο κέρδος. Αφού δεν θέλεις να βάλεις τον εαυτό σου στη διαδικασία υγιεινής διατροφής για μένα είτε κάνεις lift είτε όχι το ίδιο και το αυτό είναι. 

είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με κάτι που σε γεμίζει και σε ανανεώνει-εκτονώνει και γενικά σε θέτει σε κίνηση/δραστηριότητα. 

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ποτε μαλλινα στη γυμναστικη στην υπαιθρο... Τεχνικα ρουχα μονο σχεδιασμενα να κρατανε τη θερμοκρασια του σωματος και να διωχνουν τον ιδρωτα.

Αναλογως το κρυο, εδω σκεψου τρεχουν χειμωνα εξω και φορανε ενα μακρυμανικο τεχνικο και απο πανω αντιανεμικο.

Παρε 2-3 κομματια γι αρχη, και πειραματισου

Χμμ, ναι. Το θέμα μου είναι επίσης πως δεν τρέχω μονάχα αλλά θέλω να κάνω κ ασκήσεις. Για την ακρίβεια το τρέξιμο το θέλω ισα ισα για το ζέσταμα κάνα 2-3 χιλιόμετρα.

Δημοσ.

ένα χαζοκούνουπο μου χάλασε όλο τον νυκτερινό μου ύπνο, νιώθω πτώμα και έχω να κάνω και πρώτη προπόνηση upper σήμερα ... 
γκαντεμιά .... πίνω έναν δυνατό κουπάτο espresso και αφού έχω πεθάνει στο χασμουρητό, ντύνομαι για προπόνηση...

ο καιρός περνάει στάνταρ κλιμακτήριο ... έχει απίστευτη ζέστη 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι Άλεξ, για krav+workout θέλω. Ωραία η πρότασή σου, θα ψάξω κι άλλα τέτοια παρόμοια άμα είναι να δω και το εύρος τιμών.

Προς το παρόν τουλάχιστον δεν θ'ασχοληθώ με lifts.

έχει και φτηνά φυσικά. Η διαφορά είναι ότι είναι πολύ ελαφριά για λακτίσματα κτλ + ότι δεν γδέρνουν, γρατζουνανε κτλ όταν χτυπάς τον άλλον. 

http://www.fitshop.gr/papoutsia-taekwondo-mpotakia-proponisis/5420-athlitiko-papoutsi-proponisis-taekwondo-freestyle-ii/flypage.tpl.html

http://www.fitshop.gr/papoutsia-taekwondo-mpotakia-proponisis/7351-papoutsia-proponisis-taekwondo-training-shoes-olympus-progressive-black/red/flypage.tpl.html

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω εκανα γυμναστικη εξω οταν προετοιμαζομουν για το legion. Τρεξιματακια, σπριντακια, ασκησεις στο trx, στο στρωμα, χρησιμοποιωντας τα σκαλακια που χε το γηπεδο.. Ποτε δε κρυωνα. Αυτο που εκανα ηταν οταν δεν ετρεχα να φοραω πχ το αντιανεμικο μου απο πανω.

Μπορεις να χεις μαζι σου ενα ρουχο που θα φορεσεις εξτρα οταν οι παλμοι σου θα πεσουν πιο χαμηλα και δε θα ζεστενεσαι,

Δημοσ.

Ισοθερμικά στρατού με 15 ευρώ πάνω και κάτω και είσαι άρχοντας. Και στα χιόνια μπουφανάκι north face. Μπορεί βουνό να μην πηγαίνω τελευταία αλλά τα ρούχα έπιασαν τόπο.

Δημοσ.

το ότι ασχολείσαι με κάτι είναι μόνο κέρδος. Αφού δεν θέλεις να βάλεις τον εαυτό σου στη διαδικασία υγιεινής διατροφής για μένα είτε κάνεις lift είτε όχι το ίδιο και το αυτό είναι

Κάνεις λάθος ωραία δεσποινίς. Εννοείτε πώς κερδίζει και μόνο που γυμνάζετε, ό,τι κι αν είναι αυτό, αλλά δε θα ισοπεδώσουμε τα οφέλη του να σηκώνεις βάρη επειδή δε συνοδεύονται από υγιεινή διατροφή.

Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο και δεν το αντιλήφθηκα, γεράματα βλέπεις :)

Άλεξ, όπως ένιωσες χτες νιώθω κάθε μέρα πλέον. Κοντεύω να σκάσω από το πολύ φαί, μιλάμε σε στιγμές νιώθω πώς θα κάνω εμετό. #etsimpaineiogkos 

• Like 3
Δημοσ.

Ε κλάιν μωρέ αφού είσαι over maintenance. Εγώ βέβαια συμφωνώ με αυτό που σου λέει ο Μάνος για την αερόβια...ειδικά αφού την κάνεις και με βαριά καρδιά. Το πολύ πολύ θα κράταγα μία μέσα στην εβδομάδα έτσι για να λέω. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι έχεις κάνει και τα σχέδια σου και θέλεις να μείνεις σε αυτά που έχεις σχεδιάσει. Για τα αμινοξέα, ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση η άποψη μου είναι να τα πιείς όποτε θέλεις μέχρι να τελειώσουν  :-D

Για τη πρωτείνη δεν συμφωνώ...too much για γυναίκα με θερμίδες πάνω από συντήρησης. Πέρα από ό,τι διαβάζω, διαφορά πάνω μου δεν είδα παίζοντας τώρα στα 140-160γρ. από τα 200+ παλαιότερα.

έχω ημερομηνία λήξης δυστυχώς σε αυτό που κάνω (κάτι αντίστοιχο με το πάω φαντάρος), οπότε η αερόβια είναι εντός ορίων ώστε να μην ξεφύγω. 

θα βάζω λίγα αμινοξέα στο μπουκαλάκι μου για το πρωινό αερόβιο και μετά στα βάρη θα πίνω σκέτο νεράκι. Την μέρα ποδιών που δεν θα έχω αερόβια θα πίνω εντός βαρών τα αμινοξέα. 

ο καταβολισμός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. 

όσο για τα γρμ της πρωτεϊνης τι να κάνω τόσα βγαίνουν οπότε κλάιν. αν μια μέρα πάνε και 158 πχ ε δεν θα πεθάνω κιόλας. 

δίνω έμφαση στα γρμ των υδατανθράκων και των λιπαρών και γενικά να υπάρχει μια ομοιογένεια στο όλο διατροφικό πλάνο...

Κάνεις λάθος ωραία δεσποινίς. Εννοείτε πώς κερδίζει και μόνο που γυμνάζετε, ό,τι κι αν είναι αυτό, αλλά δε θα ισοπεδώσουμε τα οφέλη του να σηκώνεις βάρη επειδή δε συνοδεύονται από υγιεινή διατροφή.

Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο και δεν το αντιλήφθηκα, γεράματα βλέπεις :)

Άλεξ, όπως ένιωσες χτες νιώθω κάθε μέρα πλέον. Κοντεύω να σκάσω από το πολύ φαί, μιλάμε σε στιγμές νιώθω πώς θα κάνω εμετό. #etsimpaineiogkos 

για μένα και με Pilates και με προγράμματα αιθουσών μπορεί να επιτεύξει αυτό που θέλει. 

τώρα εδώ είσαι και εδώ είμαστε για να λέμε του λόγου το αληθές, η διατροφή είναι το κλειδί της επιτυχίας. 

Δημοσ.

Πως γινεται τα 80 να τα κανω 6 στα squat και να "ζοριζομαι" και τα 100 να βγαινουν 10αρι ενας θεος ξερει.Μαλλον τα βαριεμαι τα 80 :P

Δημοσ.

Η "επιτυχία" είναι κάτι διαφορετικό για τον κάθε ένα από εμάς. Αν εννοείς για "να δείξει περισσότερο" τότε ναι, θέλει λίγο προσοχή στο τι κατεβάζεις, χωρίς όμως να ζεις και σαν μοναχός.

Αν πάλι κάποιος απλά γυμνάζεται χωρίς να τον ενδιαφέρει να "δείχνει", για καλύτερο μυϊκό σύστημα/αντοχή/ευεξία ή γιατί απλά τον ευχαριστεί να παίζει μπάλα πού και πού, και δεν προσέχει πολύ τι τρώει, αν αυτός είναι ευχαριστημένος, πολύ καλά κάνει.

Δεν έχουν όλοι πρότυπα τις τηλεγλάστρες και τα φωτομοντέλα και τους τηλεζιγκολό, ούτε και φυσικά λέω να είμαστε 200+ κιλά, ούτε και τα Χ,Ψ,Ω περιοδικά έγιναν ειδήμονες να λένε τι είναι καλό και τι όχι(προπαντός από τη στιγμή που εδώ και 20+ χρόνια δεν είδα ΠΟΤΕ κάποιον/κάποια χωρίς "υποστήριξη" στα κορμιά που διαφημίζουν ως πρότυπα) .

• Like 2
Δημοσ.

Πως γινεται τα 80 να τα κανω 6 στα squat και να "ζοριζομαι" και τα 100 να βγαινουν 10αρι ενας θεος ξερει.Μαλλον τα βαριεμαι τα 80 :P

είσαι ανώμαλος, τέλος.-

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να δούμε! Να παίξει καμιά φώτο ε?

έχω ημερομηνία λήξης δυστυχώς σε αυτό που κάνω (κάτι αντίστοιχο με το πάω φαντάρος), οπότε η αερόβια είναι εντός ορίων ώστε να μην ξεφύγω. 

δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν πας σε κάνα χωριό στην μέση του πουθενά πάρε λάστιχα, φτιάξε και ενα sandbag με 10 ευρώ και τέλος. 

Δημοσ.

Όχι ρε, εγώ τον είπα να έρθει εδώ γιατί είναι 20άρης και πρέπει οι παλαίουρες να τον βάλουν στον ίσιο δρόμο. Κάνει κάτι κουφά στην προπόνηση, κάποια στιγμή θα ξεθαρέψει και θα τα πει οπότε και θα πέσει στρώσιμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...