gon1332 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα ισομετρικές έγιναν με medicine balls, λάστιχα και dumbells. Καλή φάση. Είχε περισσότερο ενδιαφέρον από την πρώτη φορά που δεν είχε βάρη μέσα. Εντάξει, κάναμε και ισομετρική για κοιλιακούς με roller. Είναι σαν το βίντεο με γόνατα κάτω και το σώμα λαμπάδα με τα χέρια κάθετα σχεδόν με αυτό. Στη στάση αυτή χωρίς επαναλήψεις για λίγη ώρα. Έκαιγαν που έκαιγαν οι κοιλιακοί από χθες, σήμερα παραέγινε το κακό. Λάδι στη φωτιά που λένε. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Σταβ η κοκκινομάλλα που έβαλες τα έσπασε. Μπράβο, έχεις γούστο στις γυναίκες. 1
wizzy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Με αρκετή "διαφορά φάσης", έχω να πω ότι το συγκεκριμένο video είναι το ευαγγέλιο του drop set ή "Πώς να σοκάρεται το κορμί σας για να αποκτήσει μυϊκή μάζα 1.0.1". Σχεδόν σε όλο το video ο Arni μιλάει για το πως είναι να κάνεις επαναλήψεις μέχρι αποτυχία με Χ κιλά, μετά επαναλήψεις μέχρι αποτυχία με Χ-κάτι κιλά και ξανά και ξανά, μέχρι να μην μπορείς να σηκώσεις το χέρι σου για να ξύσεις τη μύτη σου (για παράδειγμα)! Σε άλλο σημείο, μιλάει για το πως συνηθίζει το κορμί σε κάποιες ασκήσεις και δεν αναπτύσσεται όσο θέλουμε. Για παράδειγμα, στο μέρος που μλάει για το στήθος, λέει (πάνω κάτω) "εάν έχεις ρουτίνα να κάνεις πάγκο και καπάκι chin ups και μετά πάγκο κτλ, το κορμί σου "συνηθίζει", "μαθαίνει", "προσαρμόζεται" και σταματάει να αναπτύσσεται. Για να μεγαλώσει (=όγκος) στο στήθος, θα πρέπει να το προκαλέσεις/σοκάρεις με περισσότερη ένταση ή διαφορετική ρουτίνα ασκήσεων". 1
*nenya* Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τί να κάνω ρε Mau, μ'αρέσει να ζοριζω το κορμί. Αλλά με την υγιεινή διατροφή είμαι τσακωμένη :Ρ θέλω και τις σοκολάτες μου και τα τηγανητά μου κλπ. Οπότε ναι, σε διπλό ταμπλό!
kogba Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά την βοήθειά σας. Είχα ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι γυμναστική στην ύπαιθρο, τρέξιμο κ διάφορες ασκήσεις (κάμψεις κλπ). Τώρα όμως που ήρθαν τα κρύα δεν μπορώ να βγω. ΜΟυ έχουν πει ότι για να βγεις για γυμναστικη τον χειμώνα θες αυτά τα κολητά ρούχα, τα ισοθερμικά που είναι σχεδόν 100% πολυεστέρας. Το θέμα μου είναι οι τιμές κάνουν την διαφορά? Ειναι διαφορετικό ένα απλό σετ (μπλούζα-παντελόνι) με 20-30 ευρώ από κάτι nike των 70+ ευρω? Ενα τέτοιο θα μου έκανε ας πούμε? Site: Τι νουμερο να κοιτάξω? Είμαι 1,85 κ 78 κιλά. Σκέφτομαι για L Μετά, τι μπουφάν να πάρω? Αν πάνω από τα ισοθερμικά βάλω βαμβακερά για περισσότερο Cold Resistanse κάνει ή όχι? Ναι, αξίζουν τα ισοθερμικά για βάδισμα-τρέξιμο έξω στο κρύο(και ισοθερμικές κάλτσες επίσης) . Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάρεις κάτι πολύ ακριβό. Κάποιος που αθλείται έξω ίσως σε βοηθήσει περισσότερο καθώς επίσης να σου προετείνει κάποιο μπουφάν. Πάντα ένα μάλλινο από πάνω θα κάνει τη διαφορά, είναι η αλήθεια. Δοκίμασε και δες πώς αισθάνεσαι και αναλόγως το κρύο και την υγρασία.
alex_000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Χτες στις 8:30 πήγα έφαγα το μεταλύτερο πιατο ribs που έχω φάει ποτέ με ρύζι. Έπερεπε να τραβήξω φώτο να κλάψουν στο άλλο thread. Δεν χόρτασα καθόλου ένιωσα ότι έφαγα πολύ λιγο. Στις 12 έφαγα ένα γιαούρτι , 200 γραμμάρια κοτόπουλο και 500 ml γάλα πρωτείνη. Ένιωθα ότι θα πεθάνω και κατάλαβα ότι τα ribs είναι ύπουλα Σήμερα συν μισό κιλό πάνω. #Ετσει_μπενι_ο_Ογκως 8
margaritagr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ποτε μαλλινα στη γυμναστικη στην υπαιθρο... Τεχνικα ρουχα μονο σχεδιασμενα να κρατανε τη θερμοκρασια του σωματος και να διωχνουν τον ιδρωτα. Αναλογως το κρυο, εδω σκεψου τρεχουν χειμωνα εξω και φορανε ενα μακρυμανικο τεχνικο και απο πανω αντιανεμικο. Παρε 2-3 κομματια γι αρχη, και πειραματισου 5
stavi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 καλά τα όργανα αλλά εμείς οι φλώρες προτιμάμε το αερομπικ 1
thomasG4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Research says your body shape could be worse for you than a high BMI Άντε επιτέλους να σταματήσει αυτή η κοροϊδία με το BMI. Όλοι το ξέραμε λίγο πολύ, αλλά τώρα επικυρώθηκε και επίσημα.
wizzy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ένα ενδιαφέρον άρθρο για την καρδιά ενός ποδηλάτη.
gon1332 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Κάτι τέτοια έκανα μικρός και νόμιζα πως έκανα χαζομάρες : 1
*nenya* Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μια γρήγορη ερώτηση: Απ'αυτά τα 2, ποιό είναι καταλληλότερο/ιδανικότερο παπούτσι για προπόνηση/workout; 1) adidas DURAMO 6 B39765 http://www.zakcret.gr/eshop/Outlet/Outlet-Woman/Outlet-Woman-Shoes/adidas-DURAMO-6-B39765-Coral-120339020133-42 2) adidas RESPONSE ASPIRE M22856 http://www.zakcret.gr/eshop/Outlet/Outlet-Woman/Outlet-Woman-Shoes/adidas-RESPONSE-ASPIRE-M22856-White-121501020003-17 [Σημ.: το υλικό μέσα δεν με ενδιαφέρει, δεν ιδρώνουν τα πόδια μου]
gon1332 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το 1 φαίνεται να έχει καλύτερο πέλμα (για υγρό δάπεδο).
alex_000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αν μιλάς για krav maga θα έλεγα tae known doe shoes όπως αυτά (εφόσον δεν κάνετε ξυπόλητοι) http://www.amazon.com/adidas-Taekwondo-Adilux-Shoes/dp/B0066A4CES για βάρη εξαρτάται αν ασχολείσαι με lifts (πχ squats). Αν δεν ασχολείσαι όλα είναι το ίδιο. 1
*nenya* Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ναι Άλεξ, για krav+workout θέλω. Ωραία η πρότασή σου, θα ψάξω κι άλλα τέτοια παρόμοια άμα είναι να δω και το εύρος τιμών. Προς το παρόν τουλάχιστον δεν θ'ασχοληθώ με lifts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις