dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 H ηλικια ειναι απλα ενας αριθμος Μαου. Ασε που σκανε πολλα ατιθασα σε ηλικιες κοντινες με τη δικη σου και μας κανουν να μην μπορουμε να αναπνευσουμε μετα. Που μας οδηγει στο παρακατω: Που λετε λοιπον, συνεχιζω ακαθεκτος και απτοητος τις προπονησεις στο functional και εκπλησσομαι ευχαριστα με το γεγονως οτι δεν αγκομαχαω πλεον και μου βγαινουν πιο νορμαλ οι ασκησεις. Μενει τωρα να φτιαξω λιγο τη διατροφη μου γενικα, αλλα ειναι δυσκολο με τα ωραρια μου να καθομαι να φτιαχνω σωστα φαγητα. Εν καιρω και αυτο... δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο !!! φευ, πρέπει να πάμε στην ηλικία του Μάου για να χουμε πέραση δλδ;;;; φευ!! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο !!! φευ, πρέπει να πάμε στην ηλικία του Μάου για να χουμε πέραση δλδ;;;; φευ!! Κουκλα εσυ εχεις περαση ανεξαρτητως ηλικιας. Οπως και οι προαναφερθεισες συνομιληκες (ή τριγυρω) του Μαου. Yep I'm good with words Ακατορθωτο σε αυτην τη φαση δυστυχως γιατι μονο που σκεφτομαι να μαγειρεψω οτιδηποτε μετα τις 9μιση (τουλαχιστον) που επιστρεφω σπιτι, φανταζει αθλος... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Κουκλα εσυ εχεις περαση ανεξαρτητως ηλικιας. Οπως και οι προαναφερθεισες συνομιληκες (ή τριγυρω) του Μαου. Yep I'm good with words Ακατορθωτο σε αυτην τη φαση δυστυχως γιατι μονο που σκεφτομαι να μαγειρεψω οτιδηποτε μετα τις 9μιση (τουλαχιστον) που επιστρεφω σπιτι, φανταζει αθλος... κουράγιο ρε ψυχή, σιγά σιγά θα βρεις τρόπους και θα δεις, θα σου γίνει συνήθεια. να ξέρεις, όλα τα μπορείς και τα πιπίνια και τα μιλφ 1
Vapir Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 καύλωσα νυχτιάτικα , μ έρχεται να πιάσω το smartάκι της γειτόνισσας να κάνω DL 6
manzah80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 καύλωσα νυχτιάτικα , μ έρχεται να πιάσω το smartάκι της γειτόνισσας να κάνω DL Τωρα μιλας σωστα 1
Unabomber Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 10 miles running today, 20 miles cycling. Ουτε και γω δεν ξερω ποση ωρα rowing machine.... και το βραδακι εχουμε και futsal για καμια ωριτσα.... Πηγα να ακουμπησω σημερα βαρη μετα απο αρκετα χρονια, και απλα δεν..... 2
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Το χειρότερο έβερ που έχω κάνει στη ζωή μου είναι με τη τσίμπλα στο μάτι πρωινό αερόβιο παίζει να ναι το χειρότερο μισάωρο της μέρας 1
Expertr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το χειρότερο έβερ που έχω κάνει στη ζωή μου είναι με τη τσίμπλα στο μάτι πρωινό αερόβιο παίζει να ναι το χειρότερο μισάωρο της μέρας Το καλυτερο αεροβιο για χασιμο λιπους ειναι εκεινη την στιγμη. Υ.Γ απο τις φωτο που ειδα εισαι καλοσχηματισμενη και για εμενα τραβας ακομα ΚΑΛΑ κιλα πανω σου...
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το καλυτερο αεροβιο για χασιμο λιπους ειναι εκεινη την στιγμη. Sure http://www.jissn.com/content/pdf/s12970-014-0054-7.pdf 3
Mikeasdf Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και γω οταν ξυπναω ουτε μπανιο μπορω να κανω.Ειμαι ζομπι για καμια ωρα+
tonkpils Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά την βοήθειά σας. Είχα ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι γυμναστική στην ύπαιθρο, τρέξιμο κ διάφορες ασκήσεις (κάμψεις κλπ). Τώρα όμως που ήρθαν τα κρύα δεν μπορώ να βγω. ΜΟυ έχουν πει ότι για να βγεις για γυμναστικη τον χειμώνα θες αυτά τα κολητά ρούχα, τα ισοθερμικά που είναι σχεδόν 100% πολυεστέρας. Το θέμα μου είναι οι τιμές κάνουν την διαφορά? Ειναι διαφορετικό ένα απλό σετ (μπλούζα-παντελόνι) με 20-30 ευρώ από κάτι nike των 70+ ευρω? Ενα τέτοιο θα μου έκανε ας πούμε? Site: Τι νουμερο να κοιτάξω? Είμαι 1,85 κ 78 κιλά. Σκέφτομαι για L Μετά, τι μπουφάν να πάρω? Αν πάνω από τα ισοθερμικά βάλω βαμβακερά για περισσότερο Cold Resistanse κάνει ή όχι?
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το καλυτερο αεροβιο για χασιμο λιπους ειναι εκεινη την στιγμη. Υ.Γ απο τις φωτο που ειδα εισαι καλοσχηματισμενη και για εμενα τραβας ακομα ΚΑΛΑ κιλα πανω σου... Τι εννοεις τραβαω καλα κιλα? Ναι ετσι μ παν κ με επεισαν να κανω. Επισης μου παν γαμα τους παλμους εκεινη την ωρα. Δν σε ενδιαφερει αν θα ναι 90 ή 100 ή γτ δν πανε παραπανω. Κ το πολυ δυο πρωινες τν 30' για αρχη. Βαζεις τωρα μυ, κανε απλα αεροβιο λιγο κ δωσε ενταση φουλ εντος βαρων. Κρατησε μερες παντελως οφφ με ξεκουραση κ ποιοτκο νανι Sure http://www.jissn.com/content/pdf/s12970-014-0054-7.pdf Το χεις σε περιληψη? Αρνουμαι να διαβασω 7 σελιδες αγγλικα τετοια ωρα
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το χεις σε περιληψη? Αρνουμαι να διαβασω 7 σελιδες αγγλικα τετοια ωρα Διάβασε το abstact στην πρώτη σελίδα ή εδώ το comment του main author: http://www.lookgreatnaked.com/blog/my-new-study-on-fasted-cardio-and-fat-loss-take-home-points/ 1
Expertr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε: Το καλυτερο αεροβιο για χασιμο λιπους ειναι εκεινη την στιγμη. Υ.Γ απο τις φωτο που ειδα εισαι καλοσχηματισμενη και για εμενα τραβας ακομα ΚΑΛΑ κιλα πανω σου... Τι εννοεις τραβαω καλα κιλα? Ναι ετσι μ παν κ με επεισαν να κανω. Επισης μου παν γαμα τους παλμους εκεινη την ωρα. Δν σε ενδιαφερει αν θα ναι 90 ή 100 ή γτ δν πανε παραπανω. Κ το πολυ δυο πρωινες τν 30' για αρχη. Βαζεις τωρα μυ, κανε απλα αεροβιο λιγο κ δωσε ενταση φουλ εντος βαρων. Κρατησε μερες παντελως οφφ με ξεκουραση κ ποιοτκο νανιΟ χρήστης bosei είπε: Sure http://www.jissn.com...-014-0054-7.pdf Το χεις σε περιληψη? Αρνουμαι να διαβασω 7 σελιδες αγγλικα τετοια ωρα Εννοω οτι μπορεις να παρεις ακομα καποια κιλα πανω σου και να εισαι ακομα καλυτερη.Εισαι ηδη χαμηλα σε λιπος εχω την εντυπωση, δρν ξερω γιατι ψαχνεσαι τοσο με την αεροβια.Βεβαια η πρωινη προυποθετει αμινοξεα πριν η εστω κατι πρωτεινουχο την αναλογη ωρα πριν.
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και γω οταν ξυπναω ουτε μπανιο μπορω να κανω.Ειμαι ζομπι για καμια ωρα+εγω ανοιγω ματι παιρνω χαπιθυρεοειδη βαζω φορμα αθλητικο κ ξεκιναω ενω εχω ανοιξει λαπτοπ γιανα δω σταματινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις