Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H ηλικια ειναι απλα ενας αριθμος Μαου. Ασε που σκανε πολλα ατιθασα σε ηλικιες κοντινες με τη δικη σου και μας κανουν να μην μπορουμε να αναπνευσουμε μετα. Που μας οδηγει στο παρακατω:

Που λετε λοιπον, συνεχιζω ακαθεκτος και απτοητος τις προπονησεις στο functional και εκπλησσομαι ευχαριστα με το γεγονως οτι δεν αγκομαχαω πλεον και μου βγαινουν πιο νορμαλ οι ασκησεις. Μενει τωρα να φτιαξω λιγο τη διατροφη μου γενικα, αλλα ειναι δυσκολο με τα ωραρια μου να καθομαι να φτιαχνω σωστα φαγητα. Εν καιρω και αυτο...

δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο !!! φευ, πρέπει να πάμε στην ηλικία του Μάου για να χουμε πέραση δλδ;;;; φευ!!

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο !!! φευ, πρέπει να πάμε στην ηλικία του Μάου για να χουμε πέραση δλδ;;;; φευ!!

Κουκλα εσυ εχεις περαση ανεξαρτητως ηλικιας. Οπως και οι προαναφερθεισες συνομιληκες (ή τριγυρω) του Μαου. Yep I'm good with words :P

Ακατορθωτο σε αυτην τη φαση δυστυχως γιατι μονο που σκεφτομαι να μαγειρεψω οτιδηποτε μετα τις 9μιση (τουλαχιστον) που επιστρεφω σπιτι, φανταζει αθλος...

• Like 1
Δημοσ.

Κουκλα εσυ εχεις περαση ανεξαρτητως ηλικιας. Οπως και οι προαναφερθεισες συνομιληκες (ή τριγυρω) του Μαου. Yep I'm good with words :P

Ακατορθωτο σε αυτην τη φαση δυστυχως γιατι μονο που σκεφτομαι να μαγειρεψω οτιδηποτε μετα τις 9μιση (τουλαχιστον) που επιστρεφω σπιτι, φανταζει αθλος...

κουράγιο ρε ψυχή, σιγά σιγά θα βρεις τρόπους και θα δεις, θα σου γίνει συνήθεια. να ξέρεις, όλα τα μπορείς ;) και τα πιπίνια και τα μιλφ 

• Like 1
Δημοσ.

10 miles running today,

20 miles cycling.

Ουτε και γω δεν ξερω ποση ωρα rowing machine....

και το βραδακι εχουμε και futsal για καμια ωριτσα....  :-)

Πηγα να ακουμπησω σημερα βαρη μετα απο αρκετα χρονια, και απλα δεν.....  :-(

• Like 2
Δημοσ.

Το χειρότερο έβερ που έχω κάνει στη ζωή μου είναι με τη τσίμπλα στο μάτι πρωινό αερόβιο 
παίζει να ναι το χειρότερο μισάωρο της μέρας 

• Like 1
Δημοσ.
Το χειρότερο έβερ που έχω κάνει στη ζωή μου είναι με τη τσίμπλα στο μάτι πρωινό αερόβιο 

παίζει να ναι το χειρότερο μισάωρο της μέρας 

Το καλυτερο αεροβιο για χασιμο λιπους ειναι εκεινη την στιγμη.

Υ.Γ απο τις φωτο που ειδα εισαι καλοσχηματισμενη και για εμενα τραβας ακομα ΚΑΛΑ κιλα πανω σου...

Δημοσ.

Παιδιά την βοήθειά σας. Είχα ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι γυμναστική στην ύπαιθρο, τρέξιμο κ διάφορες ασκήσεις (κάμψεις κλπ).

Τώρα όμως που ήρθαν τα κρύα δεν μπορώ να βγω. ΜΟυ έχουν πει ότι για να βγεις για γυμναστικη τον χειμώνα θες αυτά τα κολητά ρούχα, τα ισοθερμικά που είναι σχεδόν 100% πολυεστέρας.

Το θέμα μου είναι οι τιμές κάνουν την διαφορά? Ειναι διαφορετικό ένα απλό σετ (μπλούζα-παντελόνι) με 20-30 ευρώ από κάτι nike των 70+ ευρω?

Ενα τέτοιο θα μου έκανε ας πούμε? Link.png Site:

Τι νουμερο να κοιτάξω? Είμαι 1,85 κ 78 κιλά. Σκέφτομαι για L

Μετά, τι μπουφάν να πάρω?

Αν πάνω από τα ισοθερμικά βάλω βαμβακερά για περισσότερο Cold Resistanse κάνει ή όχι?

Δημοσ.

Υ.Γ απο τις φωτο που ειδα εισαι καλοσχηματισμενη και για εμενα τραβας ακομα ΚΑΛΑ κιλα πανω σου...

Τι εννοεις τραβαω καλα κιλα?

Ναι ετσι μ παν κ με επεισαν να κανω. Επισης μου παν γαμα τους παλμους εκεινη την ωρα. Δν σε ενδιαφερει αν θα ναι 90 ή 100 ή γτ δν πανε παραπανω. Κ το πολυ δυο πρωινες τν 30' για αρχη. Βαζεις τωρα μυ, κανε απλα αεροβιο λιγο κ δωσε ενταση φουλ εντος βαρων. Κρατησε μερες παντελως οφφ με ξεκουραση κ ποιοτκο νανι

Το χεις σε περιληψη? Αρνουμαι να διαβασω 7 σελιδες αγγλικα τετοια ωρα
Δημοσ.
Ο χρήστης Expertr είπε:

Τι εννοεις τραβαω καλα κιλα?

Ναι ετσι μ παν κ με επεισαν να κανω. Επισης μου παν γαμα τους παλμους εκεινη την ωρα. Δν σε ενδιαφερει αν θα ναι 90 ή 100 ή γτ δν πανε παραπανω. Κ το πολυ δυο πρωινες τν 30' για αρχη. Βαζεις τωρα μυ, κανε απλα αεροβιο λιγο κ δωσε ενταση φουλ εντος βαρων. Κρατησε μερες παντελως οφφ με ξεκουραση κ ποιοτκο νανι
Ο χρήστης bosei είπε:

Sure

http://www.jissn.com...-014-0054-7.pdf

Το χεις σε περιληψη? Αρνουμαι να διαβασω 7 σελιδες αγγλικα τετοια ωρα

Εννοω οτι μπορεις να παρεις ακομα καποια κιλα πανω σου και να εισαι ακομα καλυτερη.
Εισαι ηδη χαμηλα σε λιπος εχω την εντυπωση, δρν ξερω γιατι ψαχνεσαι τοσο με την αεροβια.Βεβαια η πρωινη προυποθετει αμινοξεα πριν η εστω κατι πρωτεινουχο την αναλογη ωρα πριν.

Δημοσ.

Και γω οταν ξυπναω ουτε μπανιο μπορω να κανω.Ειμαι ζομπι για καμια ωρα+

εγω ανοιγω ματι παιρνω χαπιθυρεοειδη βαζω φορμα αθλητικο κ ξεκιναω ενω εχω ανοιξει λαπτοπ γιανα δω σταματινα
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...