stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ναι κάπως έτσι είναι με όλους τους αγύμναστους παρτενέρ μου ... συν τον καταπληκτικό κώλο που φτιάχνεις που σε φτιάχνει εσένα πρώτα και μετά τους άλλους καλά οι εντελώς αγύμναστοι... ντροπιάζουν το αντρικό φύλο... είναι για γέλια
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μπορει ο αλλος να γυμναζεται αλλα να μην κανει καρντιο.Παει τον φαγατε τον ανθρωπο δεν ξέρω ρε mike αλλά οι δικοί μου με μπέργκερ, πίτσες και κέικ τρέφονται το χω πάρει απόφαση ότι ο παρτενέρ μου δεν θα ετοιμάζει ποτέ το ταπεράκι του
aspartakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ο ογκος δεν εχει σχεση με το σεχ η αεροβια αφ3ανι την αντοχι τησ καρδιας νομιζω! 2
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μπορει ο αλλος να γυμναζεται αλλα να μην κανει καρντιο.Παει τον φαγατε τον ανθρωπο Πιο κάντιο ρε φίλε, εδω μιλάμε οτι ο άλλος να μην μπορεί να κάνει πάνω απο ενάμιση λεπτο
Mau-Maus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ο ογκος δεν εχει σχεση με το σεχ η αεροβια αφ3ανι την αντοχι τησ καρδιας νομιζω! λαικ για το 'αυξάνει' 3
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Κοσμοπολιταν το κανες σταβι τελευταία όλο μου τη λες
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πιο κάντιο ρε φίλε, εδω μιλάμε οτι ο άλλος να μην μπορεί να κάνει πάνω απο ενάμιση λεπτο αν το συνεχίσουμε, θα μας βάλουν λουκέτο
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δήμητρα βάλε και κανα ποπο.. για σας δουλεύω ρε! και μου τη λετε και απο πάνω
manzah80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τσεκαρε καλυτερα την σελιδα μαους θα δεις και αλλο διαμαντι
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Νοιαζομαι για το καλο σου. για το καλό μου! για το καλό μου ωσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλο μου πήρε ανάποδες στροφές για το καλο μου ρε μανζαν με δουλεύεις; εδω έπεσαν φωτογραφιες σχεδον οπως τους εχει γεννήσει η μανα τους
manzah80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Σταβι αμα περιμεναμε το ινσομνια για να δουμε κανα σοβαρο κωλο θα ειμασταν για κλαματα. 1
Vapir Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι δεν πας του αδύνατους και περίμενα να με κράξεις χαχα για αυτό το είπα. Τούμπανο είσαι , όπως maumaus, fotis κλπ. όχι τους αδύνατους γενικά , τους αδύνατους που γυμνάζονται υποτίθεται χρόνια και δεν έχουν αποτέλεσμα αλλα επιμένουν πως έχουν δίκιο στις ακυρίλες τους και προσπαθούν να τις επιβάλουν (ιδικά κάτι γυμναστές για κλάματα ) , τους αδύνατους,χοντρούς, αγύμναστους που αν και δέχομαι το αυτονόητο οτι δηλαδή μπορεί απλά να τους αρέσει να είναι έτσι απ την άλλη δεν δέχομαι να κρίνουν και να κατακρίνουν τους άλλους που θέλουν κάτι διαφορετικό. Τέλος thx για το κομπλιμέντο να με βάζεις σε κατηγορία με mau , fotis κλπ αν και θέλω καμια 10ριά μυικά ακόμα και κανα -5 λίπος 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εγώ γιατι νομίζεται γυμνάζομαι σε αυτήν την ηλικία ? να σου κάτσει κανένα ατίθασο άγριο νιατο και να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις ? ξεφτίλα !!! την γλώσσα τους βγάζω χαχαχααχαχαχα H ηλικια ειναι απλα ενας αριθμος Μαου. Ασε που σκανε πολλα ατιθασα σε ηλικιες κοντινες με τη δικη σου και μας κανουν να μην μπορουμε να αναπνευσουμε μετα. Που μας οδηγει στο παρακατω: Που λετε λοιπον, συνεχιζω ακαθεκτος και απτοητος τις προπονησεις στο functional και εκπλησσομαι ευχαριστα με το γεγονως οτι δεν αγκομαχαω πλεον και μου βγαινουν πιο νορμαλ οι ασκησεις. Μενει τωρα να φτιαξω λιγο τη διατροφη μου γενικα, αλλα ειναι δυσκολο με τα ωραρια μου να καθομαι να φτιαχνω σωστα φαγητα. Εν καιρω και αυτο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις