aspartakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ειναι αν8ιγιηνα τα σιμπλιροματα διατροφης ?
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 αν περιμένεις να φορέσεις ένα ρούχο για να νιώθεις ότι αναδεικνύεσαι, άστο χέστο ... εξάλλου όλα καταλήγουν στο άνευ ενδυμάτων-υποδημάτων....αν με πιάνεις...εκείνο το σημείο έχει σημασία καλά αυτό είναι αλήθεια θα τα πετάξεις όλα έξω και ο άλλος θα πει αληλουια! κρυφό ταλέντο μάους, καλή φάση ε? Δήμητρα δώσε πονο
bosei Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ναι ενας τρωει δυο πεθαινουν Αυτό ισχύει με κάτι προτεηναις και κάτι άλλα που τελειώνουν σε -ίνη ή κάπως έτσι...δεν τα ξέρω κι εγώ καλά αυτά. Μου το είπε γιατρός...μην παραπληροφορείς φίλε 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 καλά αυτό είναι αλήθεια θα τα πετάξεις όλα έξω και ο άλλος θα πει αληλουια! κρυφό ταλέντο μάους, καλή φάση ε? Δήμητρα δώσε πονο και η αντοχή που θα έχεις χτίσει στο γυμναστήριο θα σε βοηθήσει και στον άλλο τομέα .......
Mau-Maus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 μάους, καλή φάση ε? ναι καλή φάση είσαι να έρχεσαι πιο συχνά στην παρέα μας εδώ μικρή
bosei Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 σοβαρα τη επιπτοσις εχουνε ? Είναι σαν να ρωτάς αν έχουν ωραία γεύση τα φαγητά. Γίνε πιό συγκεκριμένος...ποιά συμπληρώματα ? Κατά κανόνα βέβαια σχεδόν όλα (αυθεντικά πάντα) είναι safe στις suggested δοσολογίες. Για λεπτομέρεις μπες εδώ: examine.com και ή πάρε σβάρνα ό,τι λινκ βρεις με συμπληρώματα ή πάτα στο search bar συγκεκριμένα.
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 και η αντοχή που θα έχεις χτίσει στο γυμναστήριο θα σε βοηθήσει και στον άλλο τομέα ....... φιλενάδα, άστα να πάνε! αυτό είναι ισχυρό κίνητρο να τον βάλεις τον άλλο κάτω και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του και συ να σαι.. τσσ γατάκι
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 φιλενάδα, άστα να πάνε! αυτό είναι ισχυρό κίνητρο να τον βάλεις τον άλλο κάτω και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του και συ να σαι.. τσσ γατάκι ναι κάπως έτσι είναι με όλους τους αγύμναστους παρτενέρ μου ... συν τον καταπληκτικό κώλο που φτιάχνεις που σε φτιάχνει εσένα πρώτα και μετά τους άλλους
Mikeasdf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μπορει ο αλλος να γυμναζεται αλλα να μην κανει καρντιο.Παει τον φαγατε τον ανθρωπο 1
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ναι καλή φάση είσαι να έρχεσαι πιο συχνά στην παρέα μας εδώ μικρή ομολογώ ότι οι συζητήσεις απο κοινού σε κατευθύνουν πιο συντονισμένα στο στόχο σου, μόνος κάπου παραπαίεις, χωρίς ελπιδα
Mau-Maus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εγώ γιατι νομίζεται γυμνάζομαι σε αυτήν την ηλικία ? να σου κάτσει κανένα ατίθασο άγριο νιατο και να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις ? ξεφτίλα !!! την γλώσσα τους βγάζω χαχαχααχαχαχα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις