Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ο παγκος εχει δικους του αν χρειαστω για οτιδιποτε αλλο θα το φτιαξω μονος μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 για να αλλαξουμε λιγο συζητηση εδω ειναι το υπογειο μου!! η διαρυθμιση ειναι λιγο διαφορετικη τωρα και εχει ενα μονοζυγο! https://www.dropbox.com/s/hmqvyua9tiavtpi/IMG_20130613_114218.jpg https://www.dropbox.com/s/5l4tbut1fmudgmj/gym.jpg Ωραίος. Εμένα δυστυχώς το υπόγειο που κάνω πρέπει να είναι όσο είναι το ρινγκ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ωραίος ο Σπεκτ, καλά εξοπλισμένος Άλεξ, +1 για τα drop set, μαμάνε. Λιβ, μην το σκέφτεσαι, κάν' τα και θα γουστάρεις. Να δω βέβαια πώς θα είμαι αύριο από πιάσιμο, πάντως ένιωσα το μυ να φτάνει σε νέα όρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ήρθα μαυρισμένος και έτοιμος να σηκώσω το μισό γυμναστήριο. Χαλαρά 4 μέρες πάω να παίξω με τα βαράκια , να μάθω και το κορίτσι μερικές κινήσεις και από δευτέρα σκοτώνω. τσσσσ. Άντε καλή χρονιά παίδες. Τι καλη χρονια ρε Dakon ,πες μας και καλο χειμωνα να ξενερωσουμε τελειως .Παντως η επιστροφη στο gym μετα απο καιρο ειναι θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 εμενα αν δεις πως ηταν πριν πεταξω ολη τη σαβουρα που ειχε ο πατερας μου εκει θα φρικαρεις! οταν ξεκινησα μαι ται μου τη βαρισε και ηθελα να παιζω και σπιτι βρηκα μερικους φιλους τσονταραμε ολοι και το φτιαξαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 για να αλλαξουμε λιγο συζητηση εδω ειναι το υπογειο μου!! η διαρυθμιση ειναι λιγο διαφορετικη τωρα και εχει ενα μονοζυγο! https://www.dropbox.com/s/hmqvyua9tiavtpi/IMG_20130613_114218.jpg https://www.dropbox.com/s/5l4tbut1fmudgmj/gym.jpg καλά ξηγιέσαι καταπληκτικός. στην ελλάδα έχω και εγω ενα thai bag 1.80μ . Εδω αρκούμαι σε σάκο με βάση.. δεν ειναι το ίδιο Ωραίος ο Σπεκτ, καλά εξοπλισμένος Άλεξ, +1 για τα drop set, μαμάνε. Λιβ, μην το σκέφτεσαι, κάν' τα και θα γουστάρεις. Να δω βέβαια πώς θα είμαι αύριο από πιάσιμο, πάντως ένιωσα το μυ να φτάνει σε νέα όρια. ωραία ωραία αυτό περίμενα να ακούσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τι καλη χρονια ρε Dakon ,πες μας και καλο χειμωνα να ξενερωσουμε τελειως .Παντως η επιστροφη στο gym μετα απο καιρο ειναι θεμα. Σουτ εσύ. Μετά από 3 βδομάδες θα πάω αύριο και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι είναι θέμα, αλλά μια καινούργια αρχή. Πολύ πστικος μήνας ο Αύγουστος, έχει κλείσει και το κολυμβητήριο για διακοπές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 @yannis27gr Δεν είμαι καινούριος σε αυτό το κομμάτι που λες. Αντιθέτως. Φαντάσου στο Insomnia μόνο είμαι από το 2001!Όσον αφορά την φατσούλα.....πάνω στην βιασύνη μου και δεδομένης της ώρας απλά δεν την πρόσεξα αλλά λόγω των προηγούμενων post (όχιμόνο των δικών σου αλλά ενός ακόμα παιδιού) το συνέχισα!Όσον αφορά το....πάνθηρας......Νέα Σμύρνη for the win! @Spect Είσαι σχεδόν πλήρης(ειδικά για χώρο σπιτιού φοβερός). Αν θες πάρε και κάνα trx ή κάτι παρόμοιο αφού έχεις μπόλικο χώρο και θα κάνεις ταυτόχρονα και full λειτουργική προπόνηση!Θα τα δεις όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 το εχω σκεφτει για trx ! αλλα για την ωρα περναω περιεργει φαση και βαρη και τρεξιμο που κανω ειναι γιατι δεν θελω να αφησω τον εαυτο μου + οτι με κανει να ξεφυγω απο ολες τις μαλακιες που εχω στο κεφαλι μου!! απο χειμωνα ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα και να κανω πιο πολλα απο τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 @spect φοβερος ο χωρος σου. Ονειρο πολλων μας. Νομιζω το TRX ειναι το κερασακι στη τουρτα. Και δν μπορεις να φανταστεις ποσο υπερκοστολογμενο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 εχω βρει με 100-110€ αλλα για την ωρα δεν τα δινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Περιπου ιδιο μεγεθος με τον δικο μου χωρο εχεις. Απλα εγω δεν εχω ρινγκ. Και να ειχα αφου δεν ξερω αχρηστο θα μου ηταν... Μια καλη ιδεα για να φτιαξεις ενα ομοιωμα ανθρωπου ειναι να παρεις, μια φορμα εργασιας ολοσωμη οχι με τυραντες και να την γεμισεις με σφουγγαρια μεγαλα. Και μετα να ραψεις τα ποδια/χερια. Τωρα για το κεφαλι πρεπει να σκεφτεις πως θα το κανεις.. Σημερα που λετε κανω ποδια. Εχοντας λιγες δυναμεις ανεβαινω τις σκαλες και παω να μπω στο σπιτι, εκεινη την ωρα με φωναζει ο πατερας μου. Επρεπε να παω κατω.. Πως δεν τις κατεβηκα με κωλοτουμπες ενας θεος ξερει.. Σαν να με επιανε καποιος τα ποδια ενιωθα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 δεν χρειαζομαι ομοιωμα! οταν θελω φωναζω καποιον φιλο και πλακωνομαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckrystall Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 γειά σας, θα ήθελα την βοήθειά σας, θέλω να τρώω τροφές με πρωτείνη αλλά δεν τρώω κρέας, please προτείνετε κανένα φαγητό που να είναι αρκετό σε πρωτείνη, ψάρι τρώω αλλά βαριέμαι να τρώω κάθε μέρα, cottage cheece, τυρί φέτα βάζω στην σαλάτα μου, κάποιες φορές βάζω σόγια στο φαγητό που θα μαγειρέψω (σπάνια όμως) και έχω βρει και κάτι veggie burgers και veggie κιμά (της μάρκας quorn) αλλά δεν ξέρω πόσο καλά είναι αυτά και είναι και λίγο ακριβά. Αυγά κάποτε τα τρώω σε ομελέτα φάση και κάποιες άλλες περιόδους τα συχαίνομαι. Εσείς που δεν τρώτε κρέας τι φαγητά τρώτε με πρωτείνη?? Επίσης ήθελα να ρωτήσω, για το κόκκινο κρασί λένε ότι ειναι καλό για τον οργανισμο, το λευκό όχι? έχουν τις ίδιες θερμίδες?? Τέλος, είδα ότι αναφέρθηκε το focus t25, έκανα το πρώτο workout πριν λίγες μέρες και πέθανα και τις περισσότερες ασκήσεις τις έκανα στο πιο εύκολο version , χάλια αντοχή! για όποιον θέλει κάτι σε πιο χορευτικό και light ο ίδιος έχει βγάλει και το hip hop abs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Βάλε και όσπρια στη διατροφή σου φασόλια, ρεβίθια και τσίμπα και λίγους ξηρους κάρπους.<br><br><br><br> Για το κρασί νομίζω το άσπρο έχει λιγότερες θερμίδες απο το κοκκινο.<br><br><br><br> Το focus t25 άμα είσαι κάπως άγυμναστος κουράζει γιατί δεν σου δίνει δευτερολεπτο για ανάσα αλλά μόλις μαθεις τις ασκήσεις θα σου φανεί πολυ εύκολο το ολο θέμα άλλωστε δεν καίει και πολλές θερμίδες. Σε εμένα ένα πρόγραμμα(από το πρώτο μήνα δεν έχω δοκιμάσει από τους άλλους που σίγουρα θα είναι ποιο δύσκολοι) καιει 250 θερμίδες και κοντά στα 30gr λιπος(σύμφωνα με το σουπερ ουαου ρολοι παλμογραφο μου lol). Για αυτό τα κάνω δίπλα καθε μερα για να μπορώ μετά να τρωω σαν άνθρωπος χιχιχι. Ασε που συνηθησα απο το insanity μια ώρα γυμναστική κάι αμα κάνω λιγότερο νιώθω κάπως. Άντεξε και θα σε ανταμείψει το αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις