Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ Δήμητρα εσύ τελικά γυμνάζεσαι, εγώ νόμιζα ότι κάνεις πλάκα τόσο καιρό, ότι υπερβάλλεις λιγάκι εννοώ! Πολύ καλή μπράβο!

Σπεκτ καλός είσαι δεν το συζητάμε αυτό, απλά με βάση το ότι ήσουν κομμάτια δεν έχεις βάλει καλά κιλά πάνω σου, φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ σαβούρα! Να καθαρίσεις λίγο ναι, θα δείξεις πολύ καλύτερος .

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ρε συ Δήμητρα εσύ τελικά γυμνάζεσαι, εγώ νόμιζα ότι κάνεις πλάκα τόσο καιρό, ότι υπερβάλλεις λιγάκι εννοώ! Πολύ καλή μπράβο!

Σπεκτ καλός είσαι δεν το συζητάμε αυτό, απλά με βάση το ότι ήσουν κομμάτια δεν έχεις βάλει καλά κιλά πάνω σου, φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ σαβούρα! Να καθαρίσεις λίγο ναι, θα δείξεις πολύ καλύτερος .

Ευχαριστω ρε Μαου, κ γω μη νομιζεις δν πιστευω οτι τα καταφερνω γτ απλα δν εχω δυναμεις κ ψοφαω ευκολα. Νομιζα οτι δν κανω τπτ. Μια τρυπα στο νερο.

Φαντασου με βλεπω για πανω απο 20% λιπος. Δν εχω ιδεα πραγματικα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εγω το ξερω στους αλλους να τα πεις που λενε κομπλε και ωραιο σωμα κτλ. Εγω τους απανταω παντα ναι γενικα εχω καλο σωμα αλλα μπορω καλυτερα! 

Γενικα λιγο η μετακομιση λιγο τα γονατα που γαμιουνται και δεν μπορω να κανω αυτα που θελω εφτασα εδω που εφτασα. Τωρα χαλαρα! Αν και να σου πω την αληθεια δεν βιαζομαι καθολου! Το χω παρει πολυ χαλαρα το τελευταιο χρονο. Εννοω οκ κανω προπονησεις δυνατες κτλ αλλα για καποιο λογο δεν μπαινω σε beast mode

• Like 1
Δημοσ.

Δήμητρα πάρα πολύ καλή. Είπα να βγάλω κι εγώ καμία φώτο για να δω που είμαι κι εγώ γιατί δεν θα εκπλησσόμουν να είναι και ίσα τα πόδια μας.

IMG_20151111_195536.jpg

Είναι καλύτερα από παλαιότερα αλλά και πάλι μικρά.

#teamnocalves

• Like 6
Δημοσ.

ταλαιπωρήθηκα στη συναρμολόγηση του και γενικά σκέφτομαι όταν με το καλό βγάλω κάποια λεφτά να το αντικαταστήσω με ποδήλατο spinning. έως τότε, ελπίζω να κάνει απλά τη δουλειά του 

Σόρρυ guys για την γελοία επεξεργασία, απλά κατέβασα παντελόνι και φωτογραφήθηκα. Η ανάλυση είναι οικτρή, σόρρυ και πάλι.

Υπάρχουν και βλάκες ανάμεσά μας, οπότε ένας λόγος παραπάνω που δν μπήκα καν στον κόπο να βάλω μαγιό και να ανεβάσω φώτο.

τελικά έχει αποτέλεσμα Δήμητρα το γυμναστήριο και η διατροφή που κάνεις

ευγε!

αν και μας πέταξες λίγο τα μάτια έξω αλλά δεν πειράζει, χαλάλι σου

• Like 1
Δημοσ.

Δήμητρα πάρα πολύ καλή. Είπα να βγάλω κι εγώ καμία φώτο για να δω που είμαι κι εγώ γιατί δεν θα εκπλησσόμουν να είναι και ίσα τα πόδια μας.

IMG_20151111_195536.jpg

Είναι καλύτερα από παλαιότερα αλλά και πάλι μικρά.

#teamnocalves

σιγά που θα είχαμε και ίσα πόδια .... είσαι πολύ καλά και αρκετά καθαρός 

καλά αυτό με τις γάμπες πονεμένη ιστορία 

τελικά έχει αποτέλεσμα Δήμητρα το γυμναστήριο και η διατροφή που κάνεις

ευγε!

αν και μας πέταξες λίγο τα μάτια έξω αλλά δεν πειράζει, χαλάλι σου

ευχαριστώ κοπέλα μου, ω ναι τουλ να μην πάνε άδικα ο πόνος και το χρήμα 

είναι όμορφο όταν βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται ... αρκεί να τους βλέπεις :D

Δημοσ.

σιγά που θα είχαμε και ίσα πόδια .... είσαι πολύ καλά και αρκετά καθαρός 

Καλά...δεν έχω πιό παλιά φώτο να δεις. Κοντραριζόμασταν εύκολα. 

Μπα, σκατά καθαρός. Έχω ανέβει κιλά (καμία 80άρα) και είμαι κανά 15άρι τουλάχιστον λίπος.

Δημοσ.

Καλά...δεν έχω πιό παλιά φώτο να δεις. Κοντραριζόμασταν εύκολα. 

Μπα, σκατά καθαρός. Έχω ανέβει κιλά (καμία 80άρα) και είμαι κανά 15άρι τουλάχιστον λίπος.

το λίπος ομορφαίνει, δεν παχαίνει (αυτό σκέφτομαι για να μην απογοητεύομαι) 

αποκλείεται να είχαμε τα ίδια πόδια. σίγουρα το λίπος μου είναι παραπάνω από τον μυ μου, είμαι και θήλυ ε. 

μια χαρά είσαι!!! 

στις γάμπες να κλάψουμε παρέα. Τουλ χαίρομαι που με τακούνι κάτι γίνεται 

• Like 1
Δημοσ.

γυμνασμένο σώμα vs σώμα με λίπος (ίδιως αυτοί οι αερόσακοι ρε παιδί μου, μιλάμε για πολύ αηδία, ετσι σου ρχετε να τους ξεριζώσεις και να τους φας!)

12227630_10153187542016643_720166001090911988405_10153187540186643_6264520665159

Δημοσ.

σαν τις γυναίκες που κρατάνε τους τούμπανους θέλω να γίνω  :ph34r:

είσαι σε καλό δρόμο!

πάντως την επόμενη φορά δεν ξερω τι θα φορέσεις αλλά θέλω να είναι κάτι που θα σε αναδεικνύει...

τι μόνο φωτο στο ινσομνια και απο κοντα τιποτα;

εγώ πάλι σκοπό έχω να γίνω σαν τη τραγουδίστρια, για μένα αυτό είναι το ιδανικό σώμα

Δημοσ.

αν περιμένεις να φορέσεις ένα ρούχο για να νιώθεις ότι αναδεικνύεσαι, άστο χέστο ... 

εξάλλου όλα καταλήγουν στο άνευ ενδυμάτων-υποδημάτων....αν με πιάνεις...εκείνο το σημείο έχει σημασία 

Δημοσ.

ρε πολυ ξεβράκωμα επεσε εδω , να τον πετάξω και γω εξω ?

τον δικέφαλο  :-D 

μπος μια χαρα ειναι τα ποδια σου , τουμπανακι εισαι μπράβο  !

------------------

σταβι ειδες  που τα λέγαμε ? η Δήμητρα που παει γυμναστήριο, οχι  απλά για  να σηκώνει οτι όργανο  βρει μπροστα της καμια 10ρια φορες , αλλα πάει για  να γυμναστεί , ειδες αποτέλεσμα που εχει ?

και συ μια χαρα κορμάκι εχεις , απλα ειναι απο την φύση σου και απο καθημερινές δραστηρίοτητες ομως  και οχι απο γυμναστήριο που νόμιζες οτι πήγαινες !

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...