yannis27gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δήμητρα έτοιμη για φωτογράφηση είσαι, φτου σου! Φαίνεται η δουλειά που κάνεις! Άσε τα απολιθώματα και πιάσε το μοντελινγκ. 2
Mikeasdf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Το λοιπόν, Καλά πάμε 18% λίπος - χαοτικές διαφορές όσο περνά ο καιρός. Τουλάχιστον αύξηση κατά 50% στα βάρη. Έχω θέμα στασιμότητας στους κοιλιακούς βάζω και βάρη αυξάνω επαναλήψεις αλλά μόνο κούραση νιώθω και όχι το κάψιμο που θα ήθελα. Οι "προσευχές" στη τροχαλία θα έχουν αποτέλεσμα ; τις κάνει κανείς ; εντυπώσεις; άλλες ασκήσεις αποδοτικές να προτείνετε ? Βαρη γιατι να βαλεις στους κοιλιακους? Βαλε στοχο να κανεις πολλους.Αν δε νιωθεις καψιμο μαλλον κατι κανεις λαθος.Ειτε πολυ διαλειμμα, ειτε δε δινεις το 100% στα σετ. Εγω π.χ ξεκινησα πριν 2-3 βδομαδες ξανα να κανω κοιλιακους και το ειχα καπως ετσι: Πρωτη εβδομαδα 100-150 κοιλιακους (δευτερα τεταρτη παρασκευη) δευτερη εβδομαδα 200+ τριτη εβδομαδα 250-300, οχι συνολο εβδομαδιαια, καθε φορα που κανω κοιλιακους.Τα πρωτα μου σετ συνηθως ειναι crunches (οσο βγαλω) με σουπερ σετ στο διζυγο (ποδια πανω και εκει οσα βγαλω).45~ δευτερολεπτα διαλειμμα και ξανα.Αφου δε μπορω να βγαλω αλλα crunches και με τα ποδια παω στο μηχανημα κοιλιακων (σαν προσευχες στην τροχαλια) και κανω και εκει μεχρι να μη βγαινουν ουτε 20.Μετα πλαγιους στο ιδιο και τελος.Πλεον την 200αρα ημερησιως την εχω ανετα
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δήμητρα έτοιμη για φωτογράφηση είσαι, φτου σου! Φαίνεται η δουλειά που κάνεις! Άσε τα απολιθώματα και πιάσε το μοντελινγκ. Αυτο εχει σημασια, τοσο προπονητικο κλαμα να μη παει αδικα. 1
alex_000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ταλαιπωρήθηκα στη συναρμολόγηση του και γενικά σκέφτομαι όταν με το καλό βγάλω κάποια λεφτά να το αντικαταστήσω με ποδήλατο spinning. έως τότε, ελπίζω να κάνει απλά τη δουλειά του Σόρρυ guys για την γελοία επεξεργασία, απλά κατέβασα παντελόνι και φωτογραφήθηκα. Η ανάλυση είναι οικτρή, σόρρυ και πάλι. Υπάρχουν και βλάκες ανάμεσά μας, οπότε ένας λόγος παραπάνω που δν μπήκα καν στον κόπο να βάλω μαγιό και να ανεβάσω φώτο. μπράβο Δήμητρα καλά το πας! Έκανες και τετρακέφαλο! 1
wizzy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ταλαιπωρήθηκα στη συναρμολόγηση του και γενικά σκέφτομαι όταν με το καλό βγάλω κάποια λεφτά να το αντικαταστήσω με ποδήλατο spinning. έως τότε, ελπίζω να κάνει απλά τη δουλειά του Σόρρυ guys για την γελοία επεξεργασία, απλά κατέβασα παντελόνι και φωτογραφήθηκα. Η ανάλυση είναι οικτρή, σόρρυ και πάλι. Υπάρχουν και βλάκες ανάμεσά μας, οπότε ένας λόγος παραπάνω που δν μπήκα καν στον κόπο να βάλω μαγιό και να ανεβάσω φώτο. Δήμητρα, μπράβο! Πολύ καλά πόδια και πολύ καλή κοιλιά/στομάχι! Τόσο "κλάμα" στην προπόνηση, ε, "έπιασε τόπο"! Κάνε το κόλπο που σου είπα στο ποδήλατο και θα δεις και τα hamstrings να "παίρνουν τα πάνω τους"! Το ποδήλατο spinning είναι "άλλο" επίπεδο, σου εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρεις να αγοράσεις ένα. Θα "σπρώξει" τη γυμναστική του κάτω κορμού πολύ μπροστά - όπως επίσης και την προπόνηση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος (=περισσότερη αντοχή)! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δήμητρα, μπράβο! Πολύ καλά πόδια και πολύ καλή κοιλιά/στομάχι! Τόσο "κλάμα" στην προπόνηση, ε, "έπιασε τόπο"! Κάνε το κόλπο που σου είπα στο ποδήλατο και θα δεις και τα hamstrings να "παίρνουν τα πάνω τους"! Το ποδήλατο spinning είναι "άλλο" επίπεδο, σου εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρεις να αγοράσεις ένα. Θα "σπρώξει" τη γυμναστική του κάτω κορμού πολύ μπροστά! εχω δουλεψει σε spin bike και ξερω ποσο υπεροχη αισθηση ειναι.το δεδομενο ποδηλατο πρεπει να το ξανασεταρω γιατι καποια μαλακια εγινε κ δν μου ειναι αντιληπτη η αυξηση της αντιστασης. Εφαρμοζω τον τυπο μεταφορας του βαρους γτ βοηθαει κ στα γονατα αυτη η ομαλη μεταφορα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εγώ προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο. Αν θέλεις παραπάνω γράμμωση και στα 80 θα είναι οκ. Από 83 στα 75 θα μείνεις μισός. απλα σδτα 75 θα μαι κομματια καλα το 75 ειναι απλα ενα νουμερο ανδω οτι και στα 77 ή 80 ειμαι οπως θελω θα μεινω εκει
wizzy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εχω δουλεψει σε spin bike και ξερω ποσο υπεροχη αισθηση ειναι.το δεδομενο ποδηλατο πρεπει να το ξανασεταρω γιατι καποια μαλακια εγινε κ δν μου ειναι αντιληπτη η αυξηση της αντιστασης. Εφαρμοζω τον τυπο μεταφορας του βαρους γτ βοηθαει κ στα γονατα αυτη η ομαλη μεταφορα. RTFM!
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 μπράβο Δήμητρα καλά το πας! Έκανες και τετρακέφαλο!Μου λειπει ο μηριαιος, ευελπιστω να παρει μπρος!Εχω δρομο μπολικο, μαζι με κλαμα
margaritagr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημητρα δυναμη εισαι! Ασε τα κλαμματα και προχωρα!
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημητρα δυναμη εισαι! Ασε τα κλαμματα και προχωρα!Λεφτακια να χουμε να συνεχιζουμε!ευχαριστω μαργαριτονι μου 1
gon1332 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Βαρη γιατι να βαλεις στους κοιλιακους? Βαλε στοχο να κανεις πολλους.Αν δε νιωθεις καψιμο μαλλον κατι κανεις λαθος.Ειτε πολυ διαλειμμα, ειτε δε δινεις το 100% στα σετ. Εγω π.χ ξεκινησα πριν 2-3 βδομαδες ξανα να κανω κοιλιακους και το ειχα καπως ετσι: Πρωτη εβδομαδα 100-150 κοιλιακους (δευτερα τεταρτη παρασκευη) δευτερη εβδομαδα 200+ τριτη εβδομαδα 250-300, οχι συνολο εβδομαδιαια, καθε φορα που κανω κοιλιακους.Τα πρωτα μου σετ συνηθως ειναι crunches (οσο βγαλω) με σουπερ σετ στο διζυγο (ποδια πανω και εκει οσα βγαλω).45~ δευτερολεπτα διαλειμμα και ξανα.Αφου δε μπορω να βγαλω αλλα crunches και με τα ποδια παω στο μηχανημα κοιλιακων (σαν προσευχες στην τροχαλια) και κανω και εκει μεχρι να μη βγαινουν ουτε 20.Μετα πλαγιους στο ιδιο και τελος.Πλεον την 200αρα ημερησιως την εχω ανετα Εγώ θα του πρότεινα να αλλάξει άσκηση. Να κάνει κάποια πιο δύσκολη. Οι κοιλιακοί γενικά συνηθίζουν γρήγορα. Οπότε με το που νιώθουμε ότι δεν γυμνάζονται δυσκολεύουμε την άσκηση. Δεν έχει νόημα να ανεβάσουμε επαναλήψεις (πχ πάνω από 20-25). Εγώ έκανα εδώ κι 2 βδομάδες (μικρό χρονικό διάστημα)hanging bent knees leg raises και χθες άλλαξα σε hanging straight leg raises. Σήμερα τους χαίρομαι που "καίνε". Επίσης αφού κατάφερα να βγάζω full-sets από close push-ups (ή diamond), το γύρισα σε uneven push-ups με μία μπάλα μπάσκετ. Οπότε χαίρομαι και το "καμμένο" στήθος μου. Τώρα που κάνω close push-ups για ζέσταμα δε θεωρούμαι commando; Χαχαχα Έτοιμος για ισομετρικές σήμερα. 1
Mikeasdf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ναι εννοειται.Οι αλλαγες ασκησεων πρεπει να γινονται στα παντα, οχι μονο στους κοιλιακους.Το γ@μημενο το σωμα συνηθιζει γρηγορα 1
Antwni Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ευτυχία και το σεξ αλλα οι τελευταίες γκόμενες που νταραβερίστηκα δεν ήταν ο ορισμός της υγείας + ευτυχίας ,τουλάχιστον όχι της ψυχικής υγείας. ο καθένας με τις εμπειρίες του στο θέμα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τούμπανο ούτε έριξα κράξιμο για το αν είσαι αδύνατος η όχι, είπα αυτό που πιστεύω πως έχω όρεξη που μου περισσεύει και σε άλλους λείπει , μπορει να μπορώ να φάω σαν ζώο και να μπω σε καθαρό όγκο που θέλει κουβάδες φαγητό άνετα αλλα όταν κάνω cutting λείπαμε τους γύρω μου. Έχω την εντύπωση ότι δεν πας του αδύνατους και περίμενα να με κράξεις χαχα για αυτό το είπα. Τούμπανο είσαι , όπως maumaus, fotis κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις